- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.443
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.441
yok düzelir herhalde.Korktum valla
Benimkiler yükselmiş hep
Umarım sabaha beş parasız uyanmam
Yok yahu baksana şimdi de 1074 olmuşyazıktır bırak uyusun elleme
Ekle Mune abla evren enerji olayından sebep etki eder belki.. :)
Bende baktım 99lot gorunuyordu
Bütün borsacılar, coinciler, ekonomi uzmanları, stretejistler burayı okuyor.yakında mb da bizi takip edecek,ona göre karar alacak inanıyorum
yavrem senin vadeliler ne alemde ?Coinler maşallah yeşillenmiş benimkilerde fena durumda değiller
Ben paradotorun alın demesini beklerken yükselen coinlerin ardından el salladım resmenCoinler maşallah yeşillenmiş benimkilerde fena durumda değiller
Keşke ufaktan girseydin kademeli..Ben paradotorun alın demesini beklerken yükselen coinlerin ardından el salladım resmen
Bendede görünmüyor her yerden baktımHErkeşlere günaydınlar, kızlar gwind benim portföyde görünmüyor bana vermemiş olabilirler miçoğu kişi gibi 100 lot girmiştim ben de
Yükseliyormuş gibi yapar, alıcı çekip geri dibi görür dediler diye bekledim ama hepsi bir tecrübe tabii piyasayı böyle böyle tanıyacağız.Keşke ufaktan girseydin kademeli..
Ben en düşük bekledigim bölgeden ilk alımı yapıyorum.
Benimde YapıKredi bende göremiyorum sadece kesin emir adı altında dekont varGünaydınnnn kızlar bereketli bir gün olsun inşallah gwind benimde görünmüyor ziraat de bekleyen gerçekleşen iptal olan hiçbir emirde yok..
Osmanlı'dan oğlum adına girdim orada da yok..
Bir süre daha bekleyelim bakalım çünkü hesabıma para da yatmamış iptal olsa parayı iade ederlerdi herhalde..Benimde YapıKredi bende göremiyorum sadece kesin emir adı altında dekont var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?