- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.881
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.461
Bir süre daha bekleyelim bakalım çünkü hesabıma para da yatmamış iptal olsa parayı iade ederlerdi herhalde..
Kızlar qua granit hisselerini ne yaptınız?
Artık bir yerden kar etmişken paramı alsam mı diye düşündüm ama alıp daha iyi bir yatırım yapacak gibi gözükmüyorum o yüzden bende beklemeyeceğim hem bedelsizde geliyor:)Ben devam.
Satmayı düşünmüyorum Şu an icin
ben satmıştım..Kızlar qua granit hisselerini ne yaptınız?
21 dakikadir çağrı merkezine baglanmaya çalışıyordum, şunu okumam çok iyi oldu. Benim 99 tanemi de kabul etmişlerHalka arz kısmında talep girişi olarak görünüyomuş ok
Benim hâlâ yok eşim kendim oğlum adına başvurmuştuk ucumuzde de yokGunaydin kizlar
Bana hisse ekranina yansimis kizlar bir problem yok
Belli bir zaman sonra mı geliyordu daha önce aldıklarınızBenim hâlâ yok eşim kendim oğlum adına başvurmuştuk ucumuzde de yok
Bende de çıkmamıştı. Google'dan girdik, hisse işlemlerine değil halka arz yazan yere girdim,çıktı bir şekilde. Böyle dene istersenBenim hâlâ yok eşim kendim oğlum adına başvurmuştuk ucumuzde de yok
Benim hâlâ yok eşim kendim oğlum adına başvurmuştuk ucumuzde de yok
Diğer üçunde talep toplama bittikten en fazla bir gün sonra hesapta görünmüştü en azından bekleyen emir kısmında geri kalan para hesaba yatmıştı.. İlk defa ziraat.hesabiyla başvurdum tam çözemedim galiba iptal olsa para hesaba yatardı diye düşünüyorum biraz daha bekleyelim bakalım..Belli bir zaman sonra mı geliyordu daha önce aldıklarınız
Evet bende de aynı o şekilde başvuru görünüyor onaylandı yada iptal oldu belli değil..Ben de ziraatten başvurmuştum. Halka arz kısmında görünüyor ama kaç lot düşmüş o görünmüyor yok yani yazmıyor. Fazla kalan para da hesaba yatmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?