H Heytttt be koşş avakadoda indirim varmış

Lütfen bunun kafayla ne alakası var yapmayın. Eminim sadece cesaret ettiğinizde gayet güzel yatırımlar yapabilirsiniz. Ben özel sektör öğretmeni olarak 26 yaşında araba 34 yaşımda ev sahibi oldum. Hala da o kısıtlı miktarla küçük yatırımlar yapmaya çalışıyorum. Ama şunu söylemeden geçmeyeceğim, gezmem, giyimim vs. bunlardan çok taviz vermedim. Minimale indirdim ama asosyal de olmadım tabi. Çünkü bu yaşlara bir daha gelemeyeceğiz Bu zamanda yatırım yapma için sadece biraz piyasa takibi ve öngörü yeterli olacaktıe diye düşünüyorum.

Diğerleri hemen görünmüştü bu tuhafıma gitti çan için ne düşünüyorsunuz

Ben garantiden almıştım galatayi.
Onunda cep şubeden değil PC den bakınca görünüyor. Ama onunla nasıl işlem yapılacak hiçbir fikrim yok.
Garanti bankasi kullanan var mı bu işlemlerde?

Ben garantiden almıştım galatayi.
Onunda cep şubeden değil PC den bakınca görünüyor. Ama onunla nasıl işlem yapılacak hiçbir fikrim yok.
Garanti bankasi kullanan var mı bu işlemlerde?

Şu an için yapacak bi şey yok.bekleme devam.

Perşembe işlem görecekmiş ondan sonra takip edersiniz günlük

Oglumun osmanlı yatırımda bı 4 tl sı kalmıstı bugun de 5 tl ıade olunca 1 adet hısse aldım hahhahahahhah

ay 1 adet yaaaa hahhaha one un hahdhahhah ay neyse gulmeyım boyle boyle buyuyecek 100000 lotu olacak hahahha
İlk adımı atmışsın bereketli olsun çok çok biriksin oğlusun da çok güzel günlerde kullansın birikimini..

Bir diye küçümseme 1 sıfırdan büyüktür sonuçta benim oğlumun daha bir tane hissesi yok lotlar açıklansın da bende gümüş almayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…