- 29 Aralık 2010
- 8.419
- 23.881
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.501
Gülme ay ben de kalan küsüratlarla hisse alırım genelde, gerçi şu an hepsi ekside gümüş alsam daha iyimişOglumun osmanlı yatırımda bı 4 tl sı kalmıstı bugun de 5 tl ıade olunca 1 adet hısse aldım hahhahahahhah
ay 1 adet yaaaa hahhaha one un hahdhahhah ay neyse gulmeyım boyle boyle buyuyecek 100000 lotu olacak hahahha
İlk adımı atmışsın bereketli olsun çok çok biriksin oğlusun da çok güzel günlerde kullansın birikimini..
Bir diye küçümseme 1 sıfırdan büyüktür sonuçta benim oğlumun daha bir tane hissesi yok lotlar açıklansın da bende gümüş almayı düşünüyorum..
Benim altınlar az kaldı uçuşa geçecekler. Ramazan sonrası düğün mevsimi başlıyor coştukça coşar artıkGülme ay ben de kalan küsüratlarla hisse alırım genelde, gerçi şu an hepsi ekside gümüş alsam daha iyimiş
Bari onlar coşsun artık aylardır yerinde say say amaanBenim altınlar az kaldı uçuşa geçecekler. Ramazan sonrası düğün mevsimi başlıyor coştukça coşar artık
Gayet fakirim evdeki işleri bitirdim şimdi de a101 den 11 tl ye böreğimi alacağım. Liva dan a101 e düştümmmNe yani gidip indirimden mi alacak, afedersin fakir gibi
Yarın bende alacağım börekGayet fakirim evdeki işleri bitirdim şimdi de a101 den 11 tl ye böreğimi alacağım. Liva dan a101 e düştümmm
Çok sert bir düşüş olmuş aynı dünkü coinler gibisin ceycey :)) aaah ah bahçeli livayı çok özlüyorum.Gayet fakirim evdeki işleri bitirdim şimdi de a101 den 11 tl ye böreğimi alacağım. Liva dan a101 e düştümmm
Ben girmeyecem yesam havlu attım artık :))Kızlar can 2 termik santral halka arz çarşamba günü
Kaç lot istemeyi düşünüyorsunuz
Ben 50 lot yani 195 tl de karar kıldım ne diyorsunuz
Yaza gelsene beraber yerizÇok sert bir düşüş olmuş aynı dünkü coinler gibisin ceycey :)) aaah ah bahçeli livayı çok özlüyorum.
Geçen ctesi ankarada bi işim vardı birkaç saatliğine cebeciye gittim, zaten öğrenciliğimin geçtiği mahalle sevdiğim bi mekanda yemek yiyeyim dedim her yer paket servis, karnım da epey aç hava çok rüzgarlı. Paket yaptırıp o soğukta kurtuluş parkında yedim çok acıdım o halime
Ben kararsız kaldım canım ya bu sefer en fazla üç tavan görüp satar herkes gibi geliyorKızlar can 2 termik santral halka arz çarşamba günü
Kaç lot istemeyi düşünüyorsunuz
Ben 50 lot yani 195 tl de karar kıldım ne diyorsunuz
Gelirim ay gelmem mi, ortalık bi durulsun da balgat hattenada bütün hatay yemeklerinden yiyelimYaza gelsene beraber yerizherbiryerleride gezeriz
Parka gidince bile şükreder olduk hava alıyoruz diye mihail. Ya daha beter olursak? Geçen tv de bir kore filmi izledim virüse yakalananları toplama kampına hapsedip ağırlaşanları vuruyorlardıÇok sert bir düşüş olmuş aynı dünkü coinler gibisin ceycey :)) aaah ah bahçeli livayı çok özlüyorum.
Geçen ctesi ankarada bi işim vardı birkaç saatliğine cebeciye gittim, zaten öğrenciliğimin geçtiği mahalle sevdiğim bi mekanda yemek yiyeyim dedim her yer paket servis, karnım da epey aç hava çok rüzgarlı. Paket yaptırıp o soğukta kurtuluş parkında yedim çok acıdım o halime
Sen büyük yAtırımcısın halka arzlar artık kesmez seniBen girmeyecem yesam havlu attım artık :))
Balgat tarafına gitmisken deniz kozanlida kahvaltı yapın. Ohh miss. :)Gelirim ay gelmem mi, ortalık bi durulsun da balgat hattenada bütün hatay yemeklerinden yiyelim
Daha kuş gibi avlanacağımız aşamalara gelmedik ceycey dur, gelmeyiz de inşallahParka gidince bile şükreder olduk hava alıyoruz diye mihail. Ya daha beter olursak? Geçen tv de bir kore filmi izledim virüse yakalananları toplama kampına hapsedip ağırlaşanları vuruyorlardı
Ben kardayım aldığım fiyata gelince satarım diyorum. Bu gidişle de gelecek gibi. Bana da hiç güven vermiyor şahsen aşırı bir şişkinlik var gibi.Coinci kızlar elbet herkesin kendi kararı ama bugünkü yükselişin fake bi yükseliş olduğunu btc 45lere kadar gidebileceğini söylüyor teknikçiler. Şu anki destek seviyesi zayıfmış falan. Eğer kardaysanız stop yükseltmeyi düşünebilirsiniz, ben anaparadan zararda olduğum için tekrar stop yapmayacağım artık, altlardan topladım ama buralardan da düşecek gibi o yüzden mayıs sonuna kadar moralimi bozmamak için açıp bakmayacağım fazla. Benim iki aydır tuttuğum coinler (trb, ava, dia, sxp-flm de vardı ama kaçırdım onu artık) pump yapmadı henüz iyi coinler olduğunu ve yükseleceklerini düşündüğüm için risk alıyorum, allah utandırmasın
Yazayım bunu da kenaraBalgat tarafına gitmisken deniz kozanlida kahvaltı yapın. Ohh miss. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?