Oglumun osmanlı yatırımda bı 4 tl sı kalmıstı bugun de 5 tl ıade olunca 1 adet hısse aldım hahhahahahhah

ay 1 adet yaaaa hahhaha one un hahdhahhah ay neyse gulmeyım boyle boyle buyuyecek 100000 lotu olacak hahahha
Gülme ay ben de kalan küsüratlarla hisse alırım genelde, gerçi şu an hepsi ekside gümüş alsam daha iyimiş

Ayy inşallah canım benim ne güzel yazmışsın

Gümüş hesabı benim de Denizbankta var ama ici boş

Ah her şeyler her şeyler alasim geliyor haah

Gülme ay ben de kalan küsüratlarla hisse alırım genelde, gerçi şu an hepsi ekside gümüş alsam daha iyimiş
Benim altınlar az kaldı uçuşa geçecekler. Ramazan sonrası düğün mevsimi başlıyor coştukça coşar artık

Gayet fakirim evdeki işleri bitirdim şimdi de a101 den 11 tl ye böreğimi alacağım. Liva dan a101 e düştümmm
Çok sert bir düşüş olmuş aynı dünkü coinler gibisin ceycey :)) aaah ah bahçeli livayı çok özlüyorum.

Geçen ctesi ankarada bi işim vardı birkaç saatliğine cebeciye gittim, zaten öğrenciliğimin geçtiği mahalle sevdiğim bi mekanda yemek yiyeyim dedim her yer paket servis, karnım da epey aç hava çok rüzgarlı. Paket yaptırıp o soğukta kurtuluş parkında yedim çok acıdım o halime

Yaza gelsene beraber yeriz herbiryerleride gezeriz

kızlar merhaba
geçen cuma eşim 8 bin lira birikimimizle 27 bin kredisini kapattı coinlerle çok mutluyum paylaşayım dedim.
böyle girince de şey gibi oldu instagramda gönderilerin altına "hiç bu kadar kazanacağımı düşünmüyordum bunu yaptım zengin oldum" yazanlar geldi
Hayatımda ilk defa 1 koyup 3 aldım çok mutluyuz eşimle valla. krediyi kapatacağım diyordu da ben ihtimal vermiyordum.
gerçi kapadıktan sonra biraz daha yükseldi ama sonra düşüşe geçti
iyi ki hemen çekip kapamışız.
demek millet böyle böyle köşeler döndü hep etrafımda şimdi şimdi anlıyorum
ama bi türlü borsadan çok anlayamıyorum

Parka gidince bile şükreder olduk hava alıyoruz diye mihail. Ya daha beter olursak? Geçen tv de bir kore filmi izledim virüse yakalananları toplama kampına hapsedip ağırlaşanları vuruyorlardı

Coinci kızlar elbet herkesin kendi kararı ama bugünkü yükselişin fake bi yükseliş olduğunu btc 45lere kadar gidebileceğini söylüyor teknikçiler. Şu anki destek seviyesi zayıfmış falan. Eğer kardaysanız stop yükseltmeyi düşünebilirsiniz, ben anaparadan zararda olduğum için tekrar stop yapmayacağım artık, altlardan topladım ama buralardan da düşecek gibi o yüzden mayıs sonuna kadar moralimi bozmamak için açıp bakmayacağım fazla. Benim iki aydır tuttuğum coinler (trb, ava, dia, sxp-flm de vardı ama kaçırdım onu artık) pump yapmadı henüz iyi coinler olduğunu ve yükseleceklerini düşündüğüm için risk alıyorum, allah utandırmasın

Parka gidince bile şükreder olduk hava alıyoruz diye mihail. Ya daha beter olursak? Geçen tv de bir kore filmi izledim virüse yakalananları toplama kampına hapsedip ağırlaşanları vuruyorlardı
Daha kuş gibi avlanacağımız aşamalara gelmedik ceycey dur, gelmeyiz de inşallah

Ben kardayım aldığım fiyata gelince satarım diyorum. Bu gidişle de gelecek gibi. Bana da hiç güven vermiyor şahsen aşırı bir şişkinlik var gibi.

Balgat tarafına gitmisken deniz kozanlida kahvaltı yapın. Ohh miss. :)
Yazayım bunu da kenara hattenanın kahvaltısı da çok iyidir tavsiye ederim, öyle börekli kızartmalı kahvaltılardan değil bol bol meze var hataydan. Dışarıda yemek yemeyi çok severim ama kahvaltıyı pek tercih etmem kendi evimdekiler daha güzel ve kaliteli diye ama güzel mekanlar olunca tadından yenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…