- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.521
Ev satıp borsaya yatıracağım ev dediysem 100 binlik eski bir ev. 5 seneye milyonerim hiiççbirinizi tanımam artıklkDaha kuş gibi avlanacağımız aşamalara gelmedik ceycey dur, gelmeyiz de inşallah
İncekte kahvaltıyı özledim. At binmeyi özledim. Tırs tırs binsem deYazayım bunu da kenarahattenanın kahvaltısı da çok iyidir tavsiye ederim, öyle börekli kızartmalı kahvaltılardan değil bol bol meze var hataydan. Dışarıda yemek yemeyi çok severim ama kahvaltıyı pek tercih etmem kendi evimdekiler daha güzel ve kaliteli diye ama güzel mekanlar olunca tadından yenmiyor
Zaten çok zayıf bir yükselişti bugünkü, artık allah kerim ben kapatacağım gözümü terste kalacağım, diğer türlü zararım daha fazla olacak çünkü. Ben çok anladığımdan değil bu arada yanlış yönlendirmek de istemem insanları ama güvenip takip ettiğim insanlar böyle bir ihtimalden bahsediyor.Ben kardayım aldığım fiyata gelince satarım diyorum. Bu gidişle de gelecek gibi. Bana da hiç güven vermiyor şahsen aşırı bir şişkinlik var gibi.
Ayyy ne seçtin ne seçtinEv satıp borsaya yatıracağım ev dediysem 100 binlik eski bir ev. 5 seneye milyonerim hiiççbirinizi tanımam artıklkHissemi de seçtim missss
Oraya da gideyim ortalık düzelirse. Benim dediğim yer de iyidir. Değişik tatlar da denersin hem. Tabii yer bulabilirsen normal zamanda ufak bir yerYazayım bunu da kenarahattenanın kahvaltısı da çok iyidir tavsiye ederim, öyle börekli kızartmalı kahvaltılardan değil bol bol meze var hataydan. Dışarıda yemek yemeyi çok severim ama kahvaltıyı pek tercih etmem kendi evimdekiler daha güzel ve kaliteli diye ama güzel mekanlar olunca tadından yenmiyor
Ceycey sen beni gazlayıp duruyon ama keşke dediğin kadar becerebilsem o kadar çok isterim ki hattaSen büyük yAtırımcısın halka arzlar artık kesmez seni
Altcoinler korkutuyor. Zaten bir yerde düşecek belli hep böyle gidemezdi zaten. Hayatın olağan akışına ters bir kere:) Onun için önlem almakta fayda var. Stopları koymak lazım dediğin gibi ytdZaten çok zayıf bir yükselişti bugünkü, artık allah kerim ben kapatacağım gözümü terste kalacağım, diğer türlü zararım daha fazla olacak çünkü. Ben çok anladığımdan değil bu arada yanlış yönlendirmek de istemem insanları ama güvenip takip ettiğim insanlar böyle bir ihtimalden bahsediyor.
Hattena da ufaktır, benim için mekan değil lezzet önemli sanayi bebesiyim ben, sanayide en lezzetli yemekler en salaş yerlerde olurOraya da gideyim ortalık düzelirse. Benim dediğim yer de iyidir. Değişik tatlar da denersin hem. Tabii yer bulabilirsen normal zamanda ufak bir yer
Benim ana coinlerim hiçbir zaman adam akıllı yükselişe geçmemişti ama düşüşten hemen etkileniyorlar nomıssızlarAltcoinler korkutuyor. Zaten bir yerde düşecek belli hep böyle gidemezdi zaten. Hayatın olağan akışına ters bir kere:) Onun için önlem almakta fayda var. Stopları koymak lazım dediğin gibi ytd
Aynen benimki de yükselmedi doğru dürüst. Projesi,altyapısı,yatırımcıları vs diye bakıp giriyoruz ama ne olaylar yaşanıyor. Acemi şansı ve cesareti denen şey de yok bizlerde:)Benim ana coinlerim hiçbir zaman adam akıllı yükselişe geçmemişti ama düşüşten hemen etkileniyorlar nomıssızlarzaten şu dönem insana kendini sorgulatıyor, alt yapısına kalıcı olacağına inandığın coin yükselmiyor doge sürekli ath yapıyor
Bi de o kadar araştırdığım vakte yanarımAynen benimki de yükselmedi doğru dürüst. Projesi,altyapısı,yatırımcıları vs diye bakıp giriyoruz ama ne olaylar yaşanıyor. Acemi şansı ve cesareti denen şey de yok bizlerde:)
Banka alacağım ama hangi banka söylememmmmmmmAyyy ne seçtin ne seçtingelin kızların çeyizine bakan teyzelerin merak düzeyinde oluyorum portföy deyince
Hangi renk daha sıcak geliyor meselaBanka alacağım ama hangi banka söylememmmmmmm
Niye kız spk gelecek diye mi biz yabancı mıyız :)) bankaların hepsi ucuz zaten, iş bankası alBanka alacağım ama hangi banka söylememmmmmmm
Valla ben soracaktımda bu sefer önceliği sana bırakayım dedimAyyy ne seçtin ne seçtingelin kızların çeyizine bakan teyzelerin merak düzeyinde oluyorum portföy deyince
Sen çok sevdin yalnız o bankayı.sen lotları topla,bankayı ele geçir,bizede 5 sene sonra kredi verirsinBanka alacağım ama hangi banka söylememmmmmmm
Kopya verEv satıp borsaya yatıracağım ev dediysem 100 binlik eski bir ev. 5 seneye milyonerim hiiççbirinizi tanımam artıklkHissemi de seçtim missss
Bende 50lot kadar isterim okadar düşermi acaba?Kızlar can 2 termik santral halka arz çarşamba günü
Kaç lot istemeyi düşünüyorsunuz
Ben 50 lot yani 195 tl de karar kıldım ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?