Daha kuş gibi avlanacağımız aşamalara gelmedik ceycey dur, gelmeyiz de inşallah
Ev satıp borsaya yatıracağım ev dediysem 100 binlik eski bir ev. 5 seneye milyonerim hiiççbirinizi tanımam artıklkHissemi de seçtim missss

İncekte kahvaltıyı özledim. At binmeyi özledim. Tırs tırs binsem de

Ben kardayım aldığım fiyata gelince satarım diyorum. Bu gidişle de gelecek gibi. Bana da hiç güven vermiyor şahsen aşırı bir şişkinlik var gibi.
Zaten çok zayıf bir yükselişti bugünkü, artık allah kerim ben kapatacağım gözümü terste kalacağım, diğer türlü zararım daha fazla olacak çünkü. Ben çok anladığımdan değil bu arada yanlış yönlendirmek de istemem insanları ama güvenip takip ettiğim insanlar böyle bir ihtimalden bahsediyor.

Oraya da gideyim ortalık düzelirse. Benim dediğim yer de iyidir. Değişik tatlar da denersin hem. Tabii yer bulabilirsen normal zamanda ufak bir yer

Altcoinler korkutuyor. Zaten bir yerde düşecek belli hep böyle gidemezdi zaten. Hayatın olağan akışına ters bir kere:) Onun için önlem almakta fayda var. Stopları koymak lazım dediğin gibi ytd

Oraya da gideyim ortalık düzelirse. Benim dediğim yer de iyidir. Değişik tatlar da denersin hem. Tabii yer bulabilirsen normal zamanda ufak bir yer
Hattena da ufaktır, benim için mekan değil lezzet önemli sanayi bebesiyim ben, sanayide en lezzetli yemekler en salaş yerlerde olur saolasın canım yazdım burayı da deneyeceğim muhakkak, pandemi öncesi sık gidiyordum ankaraya

Altcoinler korkutuyor. Zaten bir yerde düşecek belli hep böyle gidemezdi zaten. Hayatın olağan akışına ters bir kere:) Onun için önlem almakta fayda var. Stopları koymak lazım dediğin gibi ytd
Benim ana coinlerim hiçbir zaman adam akıllı yükselişe geçmemişti ama düşüşten hemen etkileniyorlar nomıssızlar zaten şu dönem insana kendini sorgulatıyor, alt yapısına kalıcı olacağına inandığın coin yükselmiyor doge sürekli ath yapıyor

Aynen benimki de yükselmedi doğru dürüst. Projesi,altyapısı,yatırımcıları vs diye bakıp giriyoruz ama ne olaylar yaşanıyor. Acemi şansı ve cesareti denen şey de yok bizlerde:)

Aynen benimki de yükselmedi doğru dürüst. Projesi,altyapısı,yatırımcıları vs diye bakıp giriyoruz ama ne olaylar yaşanıyor. Acemi şansı ve cesareti denen şey de yok bizlerde:)
Bi de o kadar araştırdığım vakte yanarım olsun ya tellorcuğumu (trb) niyeyse çok seviyorum ben, diğerleri de bebeklerim ama tellor çok tatlış. Böyle böyle gözümden kalpler çıkararak batacam sanırım, ay allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…