Ben bugün 100tl ile bir hisse aldım ama gözükmüyor alamadımmı acaba yaaaEmirlerden bakıyorum gerçekleşti yazıyor yeşil yazıyla.Parada düştü ama garip

Zaten ucuz diye alıyorum yoksa yazılım şirketi alacaktım da 1 lotu maşallah servet değerinde
Yok kız o anlamda değil ederinden düşük fiyatlanıyor bankalar. Ucuz pahalıyı pd/dd ye göre bakıyorum, her zaman ana kriter olarak almasam da bakarım muhakkak. Garan alıyodun sen en son dimi? yükseldi o geçenlerde, enişte bankalar hk ne düşünüyor 2021de? Ben banka hissesi almıyorum kişisel olarak ama alacak olsam uzun vade olmak kaydıyla halkbankı bile alırdım, sonsuza kadar mı koz olarak kullanacaklar davayı sanki :))

uzun vade alacağım 3 4 yıl en az tutacağım elde.büyüklerden zarar gelmez ama tabi ki zaten prim yapmışlar için geçerli değil.değerinin altında ne gördüysem toplayacağım aynı senin gibi.8 yıl toplasam kız kazanamazsa devlet tıpı al sana ücretli tıp fakültesi parası.kıt kıt biriktirmekle hiç bir şey olmuyor mihail yaşamadığımızla kalıyoruz sadece.1 koyup 10 almak lazım yoksa ne uzar ne kısalırız azıcık gelirlerimizle

Benim altınlar az kaldı uçuşa geçecekler. Ramazan sonrası düğün mevsimi başlıyor coştukça coşar artık
Bitcoinde daha iyi değerleniyor sanki...
Sence bitcoin kârımla altın mı alsam?
2250 TL'lik Paribu'dan bitcoin almisim, 12 mart'tan 19 nisana bir ayda 3250 olmuş (ki şu an dünkü düşüşten sonra hala diplerde sayılır,normalde daha yuksekçeydi)
Kararsiz kaldım düğün zamanı 'ben dediydim' mi dersin? Sanal paradansa çil altın daha mı iyidir?
Elli gram falan altınım var, daha da altın almaya hevesim yok aslında ama yine çıkarsa da fena...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…