- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.541
Aaaa sonuna kocaman YTD yazardın yaaBanka alacağım ama hangi banka söylememmmmmmm
Aaaa sonuna kocaman YTD yazardın yaaBanka alacağım ama hangi banka söylememmmmmmm
Tavsiye etmiyorum ki zaten. Barbie bebek alın ytAaaa sonuna kocaman YTD yazardın yaa
Zaten ucuz diye alıyorum yoksa yazılım şirketi alacaktım da 1 lotu maşallah servet değerindeNiye kız spk gelecek diye mi biz yabancı mıyız :)) bankaların hepsi ucuz zaten, iş bankası al
Aaaa değiştirdinmi bankayıH ile başlarrrrrrr kendileriii
Daldan dala konuyorAaaa değiştirdinmi bankayısanki başka bişeydi
Hatun paranın kaynağını alıyor hepsini ele geçirecek bankalarınDaldan dala konuyor
Onu hibe parayla aldım 4000 binlik. Asıl buna basacağım sanırım. Ya da yüzlerce barbie alırımAaaa değiştirdinmi bankayısanki başka bişeydi
Ay hiç hibem olmadı benim okadar zenginlik işteOnu hibe parayla aldım 4000 binlik. Asıl buna basacağım sanırım. Ya da yüzlerce barbie alırım
Söylemeseydi özelden yürüyecektim onaHatun paranın kaynağını alıyor hepsini ele geçirecek bankaların
Adı hibe aslında babasının borcu bizeAy hiç hibem olmadı benim okadar zenginlik işte
Kocanın mesleğini duyunca yürümekten vazgeçtim. Canım tatlıdırSöylemeseydi özelden yürüyecektim onaBence oda benden bir ışık bekliyor
Yok kız o anlamda değil ederinden düşük fiyatlanıyor bankalar. Ucuz pahalıyı pd/dd ye göre bakıyorum, her zaman ana kriter olarak almasam da bakarım muhakkak. Garan alıyodun sen en son dimi? yükseldi o geçenlerde, enişte bankalar hk ne düşünüyor 2021de? Ben banka hissesi almıyorum kişisel olarak ama alacak olsam uzun vade olmak kaydıyla halkbankı bile alırdım, sonsuza kadar mı koz olarak kullanacaklar davayı sanki :))Zaten ucuz diye alıyorum yoksa yazılım şirketi alacaktım da 1 lotu maşallah servet değerinde
The melahatsValla ben soracaktımda bu sefer önceliği sana bırakayım dedim
uzun vade alacağım 3 4 yıl en az tutacağım elde.büyüklerden zarar gelmez ama tabi ki zaten prim yapmışlar için geçerli değil.değerinin altında ne gördüysem toplayacağım aynı senin gibi.8 yıl toplasam kız kazanamazsa devlet tıpı al sana ücretli tıp fakültesi parası.kıt kıt biriktirmekle hiç bir şey olmuyor mihail yaşamadığımızla kalıyoruz sadece.1 koyup 10 almak lazım yoksa ne uzar ne kısalırız azıcık gelirlerimizleYok kız o anlamda değil ederinden düşük fiyatlanıyor bankalar. Ucuz pahalıyı pd/dd ye göre bakıyorum, her zaman ana kriter olarak almasam da bakarım muhakkak. Garan alıyodun sen en son dimi? yükseldi o geçenlerde, enişte bankalar hk ne düşünüyor 2021de? Ben banka hissesi almıyorum kişisel olarak ama alacak olsam uzun vade olmak kaydıyla halkbankı bile alırdım, sonsuza kadar mı koz olarak kullanacaklar davayı sanki :))
Bitcoinde daha iyi değerleniyor sanki...Benim altınlar az kaldı uçuşa geçecekler. Ramazan sonrası düğün mevsimi başlıyor coştukça coşar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?