- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.581
Merhaba kizlar altının akıbeti ne olur ben bugün sattım biraz vardı yorum bekliyorum sizden
Dahada düşer diye korktum aslında birde her hesaptan gümüş alınıyor mu benim hesap vakifbank
Ben de deniz yok osmanlıya bakalım bari veletlerin hesaplarına atarim olmadiben denızbank canım :)
osmanlı yatırım var mıdır kı?
gümüş alın tabiki ama altınnınız fazlacaysa ve sattıysanız büyük hata yapmışsınız.3 5 gramsa o zarardan kardan fazla farketmez gümüşle devam edersinizDahada düşer diye korktum aslında birde her hesaptan gümüş alınıyor mu benim hesap vakifbank
Ben dee bu yasam enerjisinden istiyorum lutfeeeennn yaaaHAYDI KIZLAR HAYDI KIZLAR HAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
TAM ZAMANI TAM ZAMANI SIMDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
HEP BERABER GUMUS ALIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
YUPPOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
1 kilo altın almamız imkansız ama 6710 tl miz varsa 1 kilo saf gümüş ediyorrrrHAYDI KIZLAR HAYDI KIZLAR HAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Altın 50 gram civarında sattigimla almiycam cnm başka parayla alayım.dedim ama bende başka hesap yok.Bu arada halka arzlardan 600 kazandımgümüş alın tabiki ama altınnınız fazlacaysa ve sattıysanız büyük hata yapmışsınız.3 5 gramsa o zarardan kardan fazla farketmez gümüşle devam edersiniz
para lazım değilse satmayacaktınız neyse sağlık olsun.başka yatırımlarda arayın şansınızı.kolay gelsinAltın 50 gram civarında sattigimla almiycam cnm başka parayla alayım.dedim ama bende başka hesap yok.Bu arada halka arzlardan 600 kazandım
Anladığım kadarıyla altın düşerse yeniden alacaksın.Aslında ani yükselişlerde bozup, düşünce alınca kar ediliyor.ama şu an daha stabil gibi fiyatlar.ani bir atak yaparmı bilinmez.bozdurunca aldığın parayı nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun?Altın 50 gram civarında sattigimla almiycam cnm başka parayla alayım.dedim ama bende başka hesap yok.Bu arada halka arzlardan 600 kazandım
yok.nete yazın hangi bankalarda gümüş hesabı var diye orda yazıyorGaranti Bankasında var mi ki gümüs al satı kullanan var mı kızlar?
Garanti Bankasında var mi ki gümüs al satı kullanan var mı kızlar?
Oha çok pis gaza geldimHAYDI KIZLAR HAYDI KIZLAR HAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
işte açık verdinnn.aramızdaki gizli zenginn sensin demekkkkoffff benım kac bankada hesabım var hahahhahhahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?