- 29 Aralık 2010
- 8.419
- 23.881
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.601
Açken ben kilo veremiyorum hiç ceyceyrejimdeyim bu hafta 2 kilo verdim ama açımm aççç.bugün sadece 1 tabak pırasa yedim kahve içtim.aklımdan çıkmalı aç olduğummm yememeliyimm.rejimle falan olmadı tek çare 10 günlük açlık
Oha çok pis gaza geldim
Ne zaman alacaz şimdi
işte açık verdinnn.aramızdaki gizli zenginn sensin demekkkk
Yani istediğimiz kadar alıp bildirim mi yapacağız, nedensizce ayy çok heyecanlıher ayın 1inde ya da 15 inde herkes bütcesine göre gümüş alıyor
bu aylık ben yarın alacagım
ama mayıs ayında 1 mayıs ya da 15 mayısta alalım maas gunune gore
mıktar herkesın kendıne gore
olsun yav hesap hesaptır limitsiz onlarca kredi kartı gibi.cüzdanı bir açarsın içi kart dolu.dışardan zengünnn gözükürüz ha ha haıclerı bos olunca da zengın olunuyor mu hahhahhah
sen de tonla gümüş vardır.ha bende de varda eskilerden kalma takı hepsiYani istediğimiz kadar alıp bildirim mi yapacağız, nedensizce ayy çok heyecanlı
bend e rejimle veremedim 1 yıldır.kararlıyım aç gezeceğim.vitamin takviyesi alacağım sadece.bir tabakta yemek günde yeter de artar.Açken ben kilo veremiyorum hiç ceycey
YTD
ben oyle yapacagım gıbı ama bılemedım kıYani istediğimiz kadar alıp bildirim mi yapacağız, nedensizce ayy çok heyecanlı
Gümüş rezervi demeyi çok isterdim ama o kadar yok, yine de kendimize göre var bişeylersen de tonla gümüş vardır.ha bende de varda eskilerden kalma takı hepsi
mihail erkek olaydım hemen seni istemeye gelirdimGümüş rezervi demeyi çok isterdim ama o kadar yok, yine de kendimize göre var bişeyler
Ben yengeçin yönteme uyayım 3 gr/gün, ama her gün her gün almayı kafam götürmez benim aylık alırım düz hesap 100 gr :))ben oyle yapacagım gıbı ama bılemedım kı
her turlu fıkre acıgız grup olarak bence :)
bubam verirse neden olmasınmihail erkek olaydım hemen seni istemeye gelirdim
Ben yengeçin yönteme uyayım 3 gr/gün, ama her gün her gün almayı kafam götürmez benim aylık alırım düz hesap 100 gr :))
Sakın ceycey şaka yapıyorsun dimi?sen sağlığına dikkat eden birisin yapmazsın öyle şeylerbend e rejimle veremedim 1 yıldır.kararlıyım aç gezeceğim.vitamin takviyesi alacağım sadece.bir tabakta yemek günde yeter de artar.
Ya pırasa gibi sebze yemeklerini ister 3 tabak ye bişey olmaz. doyana kadar ye yani sebze yemeğini. İkindi vakti tükkanı kapat akşam bişey yeme kahvaltıya kadar 14 saat kadar bişey yemeden geçir bak nasıl güzel veriyorsun. üstüne uyku kaliten artar göbek bel çevresi gider aralıklı oruç kalp ben. Ben 16-17 saat yapıyorum gerçi ama kişiden kişiye değişiyor bu süre.bend e rejimle veremedim 1 yıldır.kararlıyım aç gezeceğim.vitamin takviyesi alacağım sadece.bir tabakta yemek günde yeter de artar.
700 kusür tl mi yani?cıkss ben 350 tl de bırakayım.para hisselere lazımmmBen yengeçin yönteme uyayım 3 gr/gün, ama her gün her gün almayı kafam götürmez benim aylık alırım düz hesap 100 gr :))
benimki de hedef aşamasında daha, bakalım ne kadarını gerçekleştireceğim bu fakirlikle :))700 kusür tl mi yani?cıkss ben 350 tl de bırakayım.para hisselere lazımmm
iftarda bir tabak yiyorum kalkıyorum.tatlı başka yemek aslaa.ramazanda spor yapamam bayılır giderim.tek zevkim gece 1 bardak fanta.sahur zaten yapmam zayıfken de şişmanken deYa pırasa gibi sebze yemeklerini ister 3 tabak ye bişey olmaz. doyana kadar ye yani sebze yemeğini. İkindi vakti tükkanı kapat akşam bişey yeme kahvaltıya kadar 14 saat kadar bişey yemeden geçir bak nasıl güzel veriyorsun. üstüne uyku kaliten artar göbek bel çevresi gider aralıklı oruç kalp ben. Ben 16-17 saat yapıyorum gerçi ama kişiden kişiye değişiyor bu süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?