- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.437
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.621
bizde ama eşim küfretmedi bugün nedense.acaba kazandı mı?saklıyor mu?hiç sözünü etmedik ama bistte de dayak yedik bugün, coinde de. bugünü de boş geçmediler sağ olsunlar :))
ben uzman falan değilim ceycey öncelikle ama birkaç yıldır oturttuğum düzen dolayısıyla biliyorum, bu kadar az kalori alınca kalıcı kilo veremiyosun güven bana. sen bi güzel tencere/sebze yemeğini ye bi oturuşta, ekmek hamur işi yeme sadece. vücut faydalı kaynaklardan yeterli kalori alınca daha hızlı çalışıyor. Aç durunca korumaya alıyor kendini benim beden mesela, 300 gram fazla olsa bile zinhar vermiyor kıtlık var bana lazım diyeiftarda bir tabak yiyorum kalkıyorum.tatlı başka yemek aslaa.ramazanda spor yapamam bayılır giderim.tek zevkim gece 1 bardak fanta.sahur zaten yapmam zayıfken de şişmanken de
Bibi ben nisan sonuna kadar pek bakmayacağım o tarafa moralim bozulmasın diye. bir süre yatay gidecek gibiler sankim.Ben coinleri düzeltemeden birşey yapamam bebeler bi duzelseler ahh ahh
Enişte işini bilip aksiyonunu alıyordur ceyceyim, biz ilkel dürtülerimizle hisse aldığımız için kırmızı olmamız normal :))bizde ama eşim küfretmedi bugün nedense.acaba kazandı mı?saklıyor mu?
yok oda kazanamıyor son 1.5 aydır.halka arzı falan alıyor spor olsun diyeEnişte işini bilip aksiyonunu alıyordur ceyceyim, biz ilkel dürtülerimizle hisse aldığımız için kırmızı olmamız normal :))
Valla zaman bizim için büyük kayıp spotta sıkintı yokta biliyorsun xliBibi ben nisan sonuna kadar pek bakmayacağım o tarafa moralim bozulmasın diye. bir süre yatay gidecek gibiler sankim.
İyi fikirmiş ben de katılabilirimIlk hafta her gün 1 Gümüş alsak 7 Gümüş olur. Gümüş 7 tl desek 49 tl gider
Ikinci hafta her gün 2 gumus aLsak 14 Gümüş olur. Gümüş 7 tl desek 98 tl gider
Üçüncü hafta her gün 3 Gümüş alsak 21 Gümüş olur. Gümüş 7 tl desek 147 tl gider
Dördüncü hafta her gün 4 Gümüş alsak 28 Gümüş olur. Gümüş 7 tl desek 196 tl gider
Aylık toplam 492 tl lik gümüş olur
Biraz çok gibi ama herkes kendine göre uyarlar
Aylık 70 adet gumus aslında
Ay bilemedim siz söyleyin ben uyarım hahahah
Ama.gunluk yerine aylık topluca atmak daha iyi gibi geldi bana
Ben geçen ay bozuklukları biriktirip 200 TL gümüş almıştım bu ayda 200 lira ayırabilirim..HAYDI KIZLAR HAYDI KIZLAR HAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
TAM ZAMANI TAM ZAMANI SIMDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
HEP BERABER GUMUS ALIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
YUPPOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Tekrar altın alarak ben biraz saglamciyim borsa falan pek anlamam bende sizlerden öğreniyorum.Duserse tekrar almayı planliyorum.ancak pek ara açılmayacak gibiAnladığım kadarıyla altın düşerse yeniden alacaksın.Aslında ani yükselişlerde bozup, düşünce alınca kar ediliyor.ama şu an daha stabil gibi fiyatlar.ani bir atak yaparmı bilinmez.bozdurunca aldığın parayı nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsun?
700 kusür tl mi yani?cıkss ben 350 tl de bırakayım.para hisselere lazımmm
Gwind arzından 100 lot düşmüş arta kalan para da hesaba geçmiş
Bioen arzına da girdim
Aydeme girmedim. Canteden emin değilim
Ya miktarı sen belirleyeceksin
Istersen 50 liralık al gümüş istersen 500 liralık sana kalmış
Herkesin bütçesine göre
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr:)
Hangi dalı tuttuysak elimizde kaldı, gümüş piyasasına girmek istediğinizden emin misiniz kızlar?
Ben artık halka arza da girmeyeceğim. Güvendiğim fiyatları düşen hisselere yatırım yapmayı düşünüyorum, uzun vadede illa ki kazandırırlar diye umuyorum.
Zengin olur muyuz bilmem ama bu grup benim bakış açımı çok değiştirdi. Eskiden kazanıyoruz nasılsa ufak miktar paradan birşey olmaz mantığıyla çok gereksiz harcamalar yapıyordum artık 30 lirayla bile olsa hisse alıyorumAynenn ha gümüş de cakilirsa bence grubu kapatalim hahahhahah
Ay tövbe valla şaka yaptım grup forever devam.etsin yıllar yillar sonra gelip yazalım cook zengin olduk diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?