iftarda bir tabak yiyorum kalkıyorum.tatlı başka yemek aslaa.ramazanda spor yapamam bayılır giderim.tek zevkim gece 1 bardak fanta.sahur zaten yapmam zayıfken de şişmanken de
ben uzman falan değilim ceycey öncelikle ama birkaç yıldır oturttuğum düzen dolayısıyla biliyorum, bu kadar az kalori alınca kalıcı kilo veremiyosun güven bana. sen bi güzel tencere/sebze yemeğini ye bi oturuşta, ekmek hamur işi yeme sadece. vücut faydalı kaynaklardan yeterli kalori alınca daha hızlı çalışıyor. Aç durunca korumaya alıyor kendini benim beden mesela, 300 gram fazla olsa bile zinhar vermiyor kıtlık var bana lazım diye

İyi fikirmiş ben de katılabilirim

HAYDI KIZLAR HAYDI KIZLAR HAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

TAM ZAMANI TAM ZAMANI SIMDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

HEP BERABER GUMUS ALIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

YUPPOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Ben geçen ay bozuklukları biriktirip 200 TL gümüş almıştım bu ayda 200 lira ayırabilirim..

Tekrar altın alarak ben biraz saglamciyim borsa falan pek anlamam bende sizlerden öğreniyorum.Duserse tekrar almayı planliyorum.ancak pek ara açılmayacak gibi

Ya miktarı sen belirleyeceksin

Istersen 50 liralık al gümüş istersen 500 liralık sana kalmış

Herkesin bütçesine göre

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr:)

Günaydın herkese.
Dolaptan ilk satışımı yapmaya yakın hissediyorum.
Eğer yaparsam ordan gelen paralarla gümüş alırım ben de ınsallah:)

Gerçi satış nasıl yapılır ödeme kargo işlemleri nasıl olur sıfır bilgi. Bakalım nasıl olacak

Aynenn ha gümüş de cakilirsa bence grubu kapatalim hahahhahah

Ay tövbe valla şaka yaptım grup forever devam.etsin yıllar yillar sonra gelip yazalım cook zengin olduk diye

Aynenn ha gümüş de cakilirsa bence grubu kapatalim hahahhahah

Ay tövbe valla şaka yaptım grup forever devam.etsin yıllar yillar sonra gelip yazalım cook zengin olduk diye
Zengin olur muyuz bilmem ama bu grup benim bakış açımı çok değiştirdi. Eskiden kazanıyoruz nasılsa ufak miktar paradan birşey olmaz mantığıyla çok gereksiz harcamalar yapıyordum artık 30 lirayla bile olsa hisse alıyorum

Şanssızlığımız çok kötü bir dönemde bu işlere merak sarmamız oldu, biz el attık piyasalar çöktü falan ama biryerde okumuştum boğa sezonunda kimse piyasayı öğrenemez herkes kazanmaya odaklanır, esas ayı sezonunda öğrenirsiniz tarzı birşey diyordu. Ben bu dönemi para kazanmak için değil, olayı çözmek için bir fırsat olarak görmeye karar verdim. Elbet bir yerden yırtacağız

Kızlar selammm
Aydem halka arzına katılmayı düşünüyorum ama bu firma biraz sorunlu bir firmaymış, zarar açıklamış bir kaç senedir. Girmek mantıklı mı? Bioen'e mi girsem acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…