- 9 Aralık 2009
- 17.209
- 54.948
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.641
Benim ana para eriyor kar falan zaten yoktu ay sinirlerim yıprandı düştükçede düşüyorDüşüyor benim coinim... Fena bir dönem. Ne yapsam karar veremiyorum((
Her ekranı açtığımda cüzdan dahada boşalmış oluyorGunaydin kızlar️
coinlerim can çekişiyor tüm kar gittti ana paradan gidiyor . Offf coinler de kurudu
Aslında bu dönemde öğrenmemiz daha iyi iyi şirketleri alttan topluyoruz. Ama işte insan sabırsızlanıyor bi yandan da.Zengin olur muyuz bilmem ama bu grup benim bakış açımı çok değiştirdi. Eskiden kazanıyoruz nasılsa ufak miktar paradan birşey olmaz mantığıyla çok gereksiz harcamalar yapıyordum artık 30 lirayla bile olsa hisse alıyorum
Şanssızlığımız çok kötü bir dönemde bu işlere merak sarmamız oldu, biz el attık piyasalar çöktü falan ama biryerde okumuştum boğa sezonunda kimse piyasayı öğrenemez herkes kazanmaya odaklanır, esas ayı sezonunda öğrenirsiniz tarzı birşey diyordu. Ben bu dönemi para kazanmak için değil, olayı çözmek için bir fırsat olarak görmeye karar verdim. Elbet bir yerden yırtacağız
486 tl ile girdim son paramdıhadi hayırlı olsun
bio ya kac tl ile girdiniz acaba?
486 tl ile girdim son paramdı
Ben hala %35 kârdayım. Satsam mi ne yapsam karar veremiyorum. Daha da düşerse anaparaya gelince mı satsam yoksaBenim ana para eriyor kar falan zaten yoktu ay sinirlerim yıprandı düştükçede düşüyor
En büyük lüksümüzün dışardan yemek söylemek olduğu bir dönemde alttan hisse toplayabilmekte iyi oldu aslında. Normal bir dönem olsa bu paralar kahvelere, kıyafetlere, gezmelere gidecekti ve ben amannnn 3 günlük dünya diye düşünüp boşverecektim muhtemelen.Aslında bu dönemde öğrenmemiz daha iyi iyi şirketleri alttan topluyoruz. Ama işte insan sabırsızlanıyor bi yandan da.
Ben ilk ana para zararım noktasındayım, ilginç şekilde trb yükselmiş ama dia çakılmış, trb karıyla diaya dün gece ekleme yaptım bugün %15 daha düştü dia :)) ama artık işlem yapmayacağım alış veya satış, öyle bırakacağım.Ben hala %35 kârdayım. Satsam mi ne yapsam karar veremiyorum. Daha da düşerse anaparaya gelince mı satsam yoksa
Bende tek var ya zaten bir yerden düşüp bir yerden yükselme de yasayamiyorum. Bakalım stake etme gelecekmiş. Belki biraz etki eder yükselmesine.Ben ilk ana para zararım noktasındayım, ilginç şekilde trb yükselmiş ama dia çakılmış, trb karıyla diaya dün gece ekleme yaptım bugün %15 daha düştü dia :)) ama artık işlem yapmayacağım alış veya satış, öyle bırakacağım.
Malesef borsa yine kan gölü.daha ne kadar gidecek böyle acabaBorsa ne durumda kızlar varmı yükseliş
Borsa kıpkırmızı ahhh ülkem ahhhh. Banlanmasam neler yazardım ya.En büyük lüksümüzün dışardan yemek söylemek olduğu bir dönemde alttan hisse toplayabilmekte iyi oldu aslında. Normal bir dönem olsa bu paralar kahvelere, kıyafetlere, gezmelere gidecekti ve ben amannnn 3 günlük dünya diye düşünüp boşverecektim muhtemelen.
Şuan kendime yatırım yapıyorum diye düşünüyorum. Zaten hayatımda hiçbirşeyi kolay elde etmedim, hep sonuna kadar mücadele etmem gerekti o yüzden ben bu sabır işine çokça alışmışım sanırım. Pandemiyi sağ salim atlatabilirsek gelecek aydınlık gibi geliyor
Maşallah. Tüm borsa hisselerini sen topladın son aylarda100 gr gümüş aldım, nisan 15te de 150 gr almıştım bu ay 250 gr etti. Ama her ay 250 gr alamayacak gibiyim100er liralık da aselsan, ardyz, tümosan aldım.
Sinsi sinsi topluyorum ceyceyMaşallah. Tüm borsa hisselerini sen topladın son aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?