Aslında bu dönemde öğrenmemiz daha iyi iyi şirketleri alttan topluyoruz. Ama işte insan sabırsızlanıyor bi yandan da.

Coinci hatunlarım nisan mayıs biraz yatayda seyredecekmiş, sonra yükselişe geçer diyolar ben moral bozmamak için bakmıyorum artık cüzdana. Demiştim ya doge btt furyası sırasında benim coinler zaten daha yürümemişti, az bişey kardaydım boğada dibe iğne atıp patlatmasınlar diye ana paranın altına stop koymuştum onu bile patlatmışlardı vicdansızlar, öyle bi düşüştü iki gün öncesi :)) iyi kötü alttan topladım bu sefer risk alarak stop da koymadım daha çok zarar edecektim çünkü, o yüzden bakmamaya karar verdim Büyük risk bu aldığım ama bendeki coinlerin henüz yürüyüşlerine başlamamasına güvendim, allah güvenimi boşa çıkarmasın inşallah

Doge çok zarar verdi piyasaya ya

Aslında bu dönemde öğrenmemiz daha iyi iyi şirketleri alttan topluyoruz. Ama işte insan sabırsızlanıyor bi yandan da.
En büyük lüksümüzün dışardan yemek söylemek olduğu bir dönemde alttan hisse toplayabilmekte iyi oldu aslında. Normal bir dönem olsa bu paralar kahvelere, kıyafetlere, gezmelere gidecekti ve ben amannnn 3 günlük dünya diye düşünüp boşverecektim muhtemelen.

Şuan kendime yatırım yapıyorum diye düşünüyorum. Zaten hayatımda hiçbirşeyi kolay elde etmedim, hep sonuna kadar mücadele etmem gerekti o yüzden ben bu sabır işine çokça alışmışım sanırım. Pandemiyi sağ salim atlatabilirsek gelecek aydınlık gibi geliyor

Ben hala %35 kârdayım. Satsam mi ne yapsam karar veremiyorum. Daha da düşerse anaparaya gelince mı satsam yoksa
Ben ilk ana para zararım noktasındayım, ilginç şekilde trb yükselmiş ama dia çakılmış, trb karıyla diaya dün gece ekleme yaptım bugün %15 daha düştü dia :)) ama artık işlem yapmayacağım alış veya satış, öyle bırakacağım.

Bende tek var ya zaten bir yerden düşüp bir yerden yükselme de yasayamiyorum. Bakalım stake etme gelecekmiş. Belki biraz etki eder yükselmesine.

Borsa kıpkırmızı ahhh ülkem ahhhh. Banlanmasam neler yazardım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…