- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.437
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.661
100 liralık değil 50 liralık benzin alacaksın. 100 tl zengünnn işi. Bu arada salak gibi kısa mesefe kullanacağım diye benzinli araç almıştım. 4.5 yıldır kemiğimi sömürdüSinsi sinsi topluyorum ceyceyhep 100er liralık alıyorum benzin gibi
50 liralık benzin nerdee artık :)) en son 50 lira aldığımda pompacının arabanın kapağını açıp doldurup kapatması bir olmuştu100 liralık değil 50 liralık benzin alacaksın. 100 tl zengünnn işi. Bu arada salak gibi kısa mesefe kullanacağım diye benzinli araç almıştım. 4.5 yıldır kemiğimi sömürdübit kadar araba su gibi benzin harcıyor
Bende polo var su an. Az yakmıyor. Sanırım yeni olduğu için. Kullandıkça mı düşüyor acaba bunlar? Bir de benzinli daha iyi. Dizel gelmiyor bile doğru dürüst artık. satarken de zor olabilir. Bunu ceycey için yazdim tabii50 liralık benzin nerdee artık :)) en son 50 lira aldığımda pompacının arabanın kapağını açıp doldurup kapatması bir olmuştu
i20 çok benziyor ceyceyim, ben bi de çok kullanıyorum arabayı iliğimi sömürünce tüp taktırdım rahat %30-40 düşmüştür yakıt masrafı. Mesela polo benzinli falan çok az yakıyor.
Benimki de i 20 troy. Tüpüm olaydı keşke. Eşimin 2 katı büyüklüğünde aracı benzini gazı kokluyor. Bizimki sanki düşman bir iki yokuş çıksam çeyrek depo gidiyor neredeyse . Elektirikli scooter mı alsak ne?50 liralık benzin nerdee artık :)) en son 50 lira aldığımda pompacının arabanın kapağını açıp doldurup kapatması bir olmuştu
i20 çok benziyor ceyceyim, ben bi de çok kullanıyorum arabayı iliğimi sömürünce tüp taktırdım rahat %30-40 düşmüştür yakıt masrafı. Mesela polo benzinli falan çok az yakıyor.
edit: benziyor ne ya ahhahbenzin yakıyor olacaktı
benim kuzenimde ve arkadaşımda polo var, bluemotion mı öyle bişey yüzünden benimkine göre çok az yakıyordu. Araban yeniyse çok yakar ama, zamanla düşer yakıtı bende de öyle olmuştu.Bende polo var su an. Az yakmıyor. Sanırım yeni olduğu için. Kullandıkça mı düşüyor acaba bunlar? Bir de benzinli daha iyi. Dizel gelmiyor bile doğru dürüst artık. satarken de zor olabilir. Bunu ceycey için yazdim tabii
Ben de polo alacaktım bulamadım temiz 2. El. Memleketten getirtttim bunu kö si az diye. Ama plakamdan dolayı okulun önünde bir sürü yeni hemşeri edindim gören geldi.40 yıl önce ölen kayınbabamın tanıyan yaşlı amcayla bile tanıştımBende polo var su an. Az yakmıyor. Sanırım yeni olduğu için. Kullandıkça mı düşüyor acaba bunlar? Bir de benzinli daha iyi. Dizel gelmiyor bile doğru dürüst artık. satarken de zor olabilir. Bunu ceycey için yazdim tabii
Ah ah oralara girince hiç çıkamıyorum işin içinden, bireysel olarak akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum şu aralar sadeceBorsa kıpkırmızı ahhh ülkem ahhhh. Banlanmasam neler yazardım ya.
Tüp taktır sen de, hem bagajın altındaki stepne yerine takınca bagajda da yer kaplamamış oluyor ama tüpü herkes tercih etmiyor nedense, benim iş arkadaşlarımdan biri korkuyor mesela tüpten :)) bence korkulacak bişey yokBenimki de i 20 troy. Tüpüm olaydı keşke. Eşimin 2 katı büyüklüğünde aracı benzini gazı kokluyor. Bizimki sanki düşman bir iki yokuş çıksam çeyrek depo gidiyor neredeyse . Elektirikli scooter mı alsak ne?
Evet değiştşremezsem taktırayım. Bizim diğer araç honda o kendinden fabrika çıkışlı tüplü.Tüp taktır sen de, hem bagajın altındaki stepne yerine takınca bagajda da yer kaplamamış oluyor ama tüpü herkes tercih etmiyor nedense, benim iş arkadaşlarımdan biri korkuyor mesela tüpten :)) bence korkulacak bişey yok
Gunaydin kızlar️
coinlerim can çekişiyor tüm kar gittti ana paradan gidiyor . Offf coinler de kurudu
Kızlar ne üzülüyorsunuz, ben düşeni almak için fırsat olarak görüyorum, dünden beri yediyuz liralik daha coin aldım .Benim ana para eriyor kar falan zaten yoktu ay sinirlerim yıprandı düştükçede düşüyor
Çok güzelmiş güle güle oynasın :)İşte bu
Elinde nakit olan için alım fırsatı canım, ama elinde mal olan için sürekli eksi görmek moral bozuyor.Kızlar ne üzülüyorsunuz, ben düşeni almak için fırsat olarak görüyorum, dünden beri yediyuz liralik daha coin aldım .
Artık;
4800 tane bittorent
500 tane chiliz
300 tane raven
25 tane tether
Minicik de bitcoin'im var. Kendimce sepet yaptım, madem durağan dönemde her ay birkaç yüzlük daha alırım. Elbet artacak..
Yavaş yavaş, hazır düşükken borsayi öğrenmeye çalışacağım şimdi, bakalım neymiş, ne değilmiş...
Bebeğin büyüsün sağlıkla o da oyuncaklarıyla oynar sen de keyifle izlersin. Allah tüm çocuklarımıza sağlık mutluluk başarı nasip etsin ömür boyuÇok güzelmiş güle güle oynasın :)
Logo 1 e 3 hisse veriyor. O bile yüzde 3 kusür zararda.Elinde nakit olan için alım fırsatı canım, ama elinde mal olan için sürekli eksi görmek moral bozuyor.
Ayy nasıl ywtişiyosunuz ben bi özel bi buraya zor yetişiyom vallaBuyuk gelisme
Amiin inşallah teyzesiBebeğin büyüsün sağlıkla o da oyuncaklarıyla oynar sen de keyifle izlersin. Allah tüm çocuklarımıza sağlık mutluluk başarı nasip etsin ömür boyu
Ayy nasıl ywtişiyosunuz ben bi özel bi buraya zor yetişiyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?