Sinsi sinsi topluyorum ceycey hep 100er liralık alıyorum benzin gibi
100 liralık değil 50 liralık benzin alacaksın. 100 tl zengünnn işi. Bu arada salak gibi kısa mesefe kullanacağım diye benzinli araç almıştım. 4.5 yıldır kemiğimi sömürdübit kadar araba su gibi benzin harcıyor

50 liralık benzin nerdee artık :)) en son 50 lira aldığımda pompacının arabanın kapağını açıp doldurup kapatması bir olmuştu
i20 çok benziyor ceyceyim, ben bi de çok kullanıyorum arabayı iliğimi sömürünce tüp taktırdım rahat %30-40 düşmüştür yakıt masrafı. Mesela polo benzinli falan çok az yakıyor.

edit: benziyor ne ya ahhah benzin yakıyor olacaktı

Bende polo var su an. Az yakmıyor. Sanırım yeni olduğu için. Kullandıkça mı düşüyor acaba bunlar? Bir de benzinli daha iyi. Dizel gelmiyor bile doğru dürüst artık. satarken de zor olabilir. Bunu ceycey için yazdim tabii

Benimki de i 20 troy. Tüpüm olaydı keşke. Eşimin 2 katı büyüklüğünde aracı benzini gazı kokluyor. Bizimki sanki düşman bir iki yokuş çıksam çeyrek depo gidiyor neredeyse . Elektirikli scooter mı alsak ne?

benim kuzenimde ve arkadaşımda polo var, bluemotion mı öyle bişey yüzünden benimkine göre çok az yakıyordu. Araban yeniyse çok yakar ama, zamanla düşer yakıtı bende de öyle olmuştu.

Ben de polo alacaktım bulamadım temiz 2. El. Memleketten getirtttim bunu kö si az diye. Ama plakamdan dolayı okulun önünde bir sürü yeni hemşeri edindim gören geldi.40 yıl önce ölen kayınbabamın tanıyan yaşlı amcayla bile tanıştım

Tüp taktır sen de, hem bagajın altındaki stepne yerine takınca bagajda da yer kaplamamış oluyor ama tüpü herkes tercih etmiyor nedense, benim iş arkadaşlarımdan biri korkuyor mesela tüpten :)) bence korkulacak bişey yok

Evet değiştşremezsem taktırayım. Bizim diğer araç honda o kendinden fabrika çıkışlı tüplü.

Gunaydin kızlar
coinlerim can çekişiyor tüm kar gittti ana paradan gidiyor . Offf coinler de kurudu
Benim ana para eriyor kar falan zaten yoktu ay sinirlerim yıprandı düştükçede düşüyor
Kızlar ne üzülüyorsunuz, ben düşeni almak için fırsat olarak görüyorum, dünden beri yediyuz liralik daha coin aldım .
Artık;
4800 tane bittorent
500 tane chiliz
300 tane raven
25 tane tether
Minicik de bitcoin'im var. Kendimce sepet yaptım, madem durağan dönemde her ay birkaç yüzlük daha alırım. Elbet artacak..
Yavaş yavaş, hazır düşükken borsayi öğrenmeye çalışacağım şimdi, bakalım neymiş, ne değilmiş...

Elinde nakit olan için alım fırsatı canım, ama elinde mal olan için sürekli eksi görmek moral bozuyor.

Hisseci hatunlarım, daha önce bu konuya değinmedik sanırım, şu turexte yapıldığı gibi hisselerinizin açığa satışını engellemek için,

E-Yatırımcı üye olup (e-devletle giriş yapıp üye olunuyor çok kolay) hisselerinize blokaj koyarsanız sizin kağıtları açığa satış için kullanamazlar. benimkiler blokajlı mesela, kendinizin alım satımına engel olan bir durum değil bu arada. lot sayımız çok değil ama ne kadar çok yatırımcı bunu yaparsa o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…