- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.681
Ahhh param olsaydi yengenc şimdi ada dot xlm doldururdum sepeti . Etheryum y bir ay önce 12 binde aldım suan 17500 ondan zararım yok .Kızlar ne üzülüyorsunuz, ben düşeni almak için fırsat olarak görüyorum, dünden beri yediyuz liralik daha coin aldım .
Artık;
4800 tane bittorent
500 tane chiliz
300 tane raven
25 tane tether
Minicik de bitcoin'im var. Kendimce sepet yaptım, madem durağan dönemde her ay birkaç yüzlük daha alırım. Elbet artacak..
Yavaş yavaş, hazır düşükken borsayi öğrenmeye çalışacağım şimdi, bakalım neymiş, ne değilmiş...
Süpersin mihailHisseci hatunlarım, daha önce bu konuya değinmedik sanırım, şu turexte yapıldığı gibi hisselerinizin açığa satışını engellemek için,
E-Yatırımcı üye olup (e-devletle giriş yapıp üye olunuyor çok kolay) hisselerinize blokaj koyarsanız sizin kağıtları açığa satış için kullanamazlar. benimkiler blokajlı mesela, kendinizin alım satımına engel olan bir durum değil bu arada. lot sayımız çok değil ama ne kadar çok yatırımcı bunu yaparsa o kadar iyi.
Hepsi birbirine benziyor bence:)) ben satması kolay olur ve küçük araba iyi diye tercih ettim ya trafikte. Beni bıraksalar en küçüğünden alırım da:)Ben de polo alacaktım bulamadım temiz 2. El. Memleketten getirtttim bunu kö si az diye. Ama plakamdan dolayı okulun önünde bir sürü yeni hemşeri edindim gören geldi.40 yıl önce ölen kayınbabamın tanıyan yaşlı amcayla bile tanıştım
Yok ya onlarda tabut gibiHepsi birbirine benziyor bence:)) ben satması kolay olur ve küçük araba iyi diye tercih ettim ya trafikte. Beni bıraksalar en küçüğünden alırım da:)
Ahhaaa g...ess let the linç beginEvettt gene parktayım@yengenç ten esinlenme ayak pozumu da atayım
Çan ı ne etcen yesa1hello arkadaslar
ben de bı hısse aldım bugun ama oncekı paylasımlarımdan degıl hahhah
mıhaıl e de aldıktan sonra danıstım ahhahhahahh sagolsun o da "ya salak mısın zaten almıssın ne soruyon" demedı
tamam guzel bekleme yapma devam et dedı hahhahah
Çan ı ne etcen yesa1
Kopya ver öyle bir anlattın kihello arkadaslar
mıhaıl e de aldıktan sonra danıstım ahhahhahahh sagolsun o da "ya salak mısın zaten almıssın ne soruyon" demedı
Kopya ver öyle bir anlattın ki
Aman ne gizem yaratacam çat cat söylerim ben
Altında da ytd ohhh mis
Akcansa aldım (akcns)
Ytd ytd
Galata ne olacak bakalım benim ilk hissem daha vermediler lotcuklarımı ama olsun parasını aldılarVe ilk defa bir şey ben aldıktan sonra düşmedi hahahahah
Perşembe görünür kuzum tavanla başlarız seriye:)Galata ne olacak bakalım benim ilk hissem daha vermediler lotcuklarımı ama olsun parasını aldılar
Bir de çoraplarım pek eskimiş tüylenmiş gözün kör olsun fakirlikAhhaaa g...ess let the linç begin
Aman ne gizem yaratacam çat cat söylerim ben
Altında da ytd ohhh mis
Akcansa aldım (akcns)
Ytd ytd
Sat sat sat sat çabukkkkkhello arkadaslar
Dur dur satma bu mesajı yeni gördümYuh artıya geçtim artı 6 tl mi 8 tl mi ne
Yupppiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?