Ya 30 m yi nasil ceksin anca ufak ufak atsa gene devlet tepesine coker bu para nerden haci diye isvicre bankalarina atsin ceycey

Ahhaha muhteşem valla bana kart yasağı var aldığım ekmeği bile karttan çekince eşim başladı söylenmeye nakit harca diye nelerden aldın peki kuzum ytd şeklinde yazar mısın bende alayım 3 5 bir şey bari tam alım zamanı gibi

evet ben de bunu demek istiyorum.gözden çıkarabileceğim parayla ben de girerdim .ama böyle hayal pompalayıp insanlara evlerini tüm birikimlerini coine yatırmayı teşvik ediyorlar.yazıyor yalan reklamlarda maserati araba aldım villa aldım milyonlar kazandım diye.

Kızlar benim garantide çan 2 yok ya, halka arzlara girdim orada da windy çıktı can2 çıkmadı( help me

30 milyonu niye biriktirmis orda deli mi o devlet el koysunda gorsun bozokun bir lafi var karinızi alin girdiginiz parayla dewamke 30 milyon ne ya
adam tıp prof. neden bu kadar parayı hiç çekmemiş bilemem.ama çekmek isteyince izin verilmemiş ondan eminim.

adam tıp prof. neden bu kadar parayı hiç çekmemiş bilemem.ama çekmek isteyince izin verilmemiş ondan eminim.
Bi limit vardir elbet hop 30m cekeyim bilemedim olur mu az az atacak muhtemelen oyle olur tabi hangi coin borsasini kullaniyor bilmiyoruz ben binance den bahsediyorum da tek sefer de 30 m attırirmı bilemem

kartsız yaşayamam ben.herşeyi taksitle alınca ucuza almışım gibi geliyor alıveriyorum

Bi limit vardir elbet hop 30m cekeyim bilemedim olur mu az az atacak muhtemelen oyle olur tabi hangi coin borsasini kullaniyor bilmiyoruz ben binance den bahsediyorum da tek sefer de 30 m attırirmı bilemem
adam bir yakınımın iş arkadaşı ünlü bir prof.yalan söylemez sanırım ama evet parasını niye hiç çekmemiş orası saçma ötesi

kartsız yaşayamam ben.herşeyi taksitle alınca ucuza almışım gibi geliyor alıveriyorum
Valla bende kart asığıyım ziraat sagolsun nasil olduysa pilatin kart gondermiş ki 500 tl lik kart vermiyorlardi bana simdide kartı ben odedigimden esim cok rahat ama taksit sevmiyorum 0 taksit

adam bir yakınımın iş arkadaşı ünlü bir prof.yalan söylemez sanırım ama evet parasını niye hiç çekmemiş orası saçma ötesi
Yok zaten yalan demiyorum da sonucta bankalarda bile bi limit var yanlıs bilmiyorsam 30 m yi bi anda bence kimse cekemez cekse bile burdaki hesabina atsa blokr yer diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…