- 20 Ocak 2010
- 49.072
- 190.771
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.001
Ya 30 m yi nasil ceksin anca ufak ufak atsa gene devlet tepesine coker bu para nerden haci diye isvicre bankalarina atsin ceyceyOnda başka bişey vardır normalde çekebilirsin ama borsa gibi regüle edilmiş bi piyasa değil daha vahşi onu zaten hep söylüyoruz. o yüzden aç gözlü olmamak dikkatli olmak lazım, biz yine eski insan sayılırız temkinliyizama gençler çok yüksekten uçuyor bazen, keşke herkes kazansın ama tedbirli ilerlemek lazım
Ahhaha muhteşem valla bana kart yasağı var aldığım ekmeği bile karttan çekince eşim başladı söylenmeye nakit harca diyeortalamam 470 çıkmak üzere zararım ramazan sonrası artar zaten .altın işine ara verdim hisse topluyorum bu sıralar.bugün de para yatırdım hesabıma 100 tl mihail gibi hisse aldımbabası kıza harçlık verdi.elinden aldım ben sana karttan harcarım diye
İşte o tür muhabbetlerden çekmiyodur :)) soğuk cüzdanda tutuyordurYa 30 m yi nasil ceksin anca ufak ufak atsa gene devlet tepesine coker bu para nerden haci diye isvicre bankalarina atsin ceycey
30 m yaparken dusunecekti bunu niye o oadar para tutayım ya kar aldikca cekerim en fazla 50 bin dolar falan tutarsim ne bilim o bile cok sanki cekmek sorun değil el konulması var bununİşte o tür muhabbetlerden çekmiyodur :)) soğuk cüzdanda tutuyordur
Onda başka bişey vardır normalde çekebilirsin ama borsa gibi regüle edilmiş bi piyasa değil daha vahşi onu zaten hep söylüyoruz. o yüzden aç gözlü olmamak dikkatli olmak lazım, biz yine eski insan sayılırız temkinliyizama gençler çok yüksekten uçuyor bazen, keşke herkes kazansın ama tedbirli ilerlemek lazım
h bank aldım sadece ytdAhhaha muhteşem valla bana kart yasağı var aldığım ekmeği bile karttan çekince eşim başladı söylenmeye nakit harca diyenelerden aldın peki kuzum ytd şeklinde yazar mısın bende alayım 3 5 bir şey bari tam alım zamanı gibi
adam tıp prof. neden bu kadar parayı hiç çekmemiş bilemem.ama çekmek isteyince izin verilmemiş ondan eminim.30 milyonu niye biriktirmis orda deli mi odevlet el koysunda gorsun bozokun bir lafi var karinızi alin girdiginiz parayla dewamke 30 milyon ne ya
Sağol kuzum bende bakayım toparlayayım iyi düştü hepsi eninde sonunda çıkacakh bank aldım sadece ytd
Kızlar benim garantide çan 2 yok ya, halka arzlara girdim orada da windy çıktı can2 çıkmadı( help me
Bi limit vardir elbet hop 30m cekeyim bilemedim olur mu az az atacak muhtemelen oyle olur tabi hangi coin borsasini kullaniyor bilmiyoruz ben binance den bahsediyorum da tek sefer de 30 m attırirmı bilememadam tıp prof. neden bu kadar parayı hiç çekmemiş bilemem.ama çekmek isteyince izin verilmemiş ondan eminim.
kartsız yaşayamam ben.herşeyi taksitle alınca ucuza almışım gibi geliyor alıveriyorumAhhaha muhteşem valla bana kart yasağı var aldığım ekmeği bile karttan çekince eşim başladı söylenmeye nakit harca diyenelerden aldın peki kuzum ytd şeklinde yazar mısın bende alayım 3 5 bir şey bari tam alım zamanı gibi
adam bir yakınımın iş arkadaşı ünlü bir prof.yalan söylemez sanırım ama evet parasını niye hiç çekmemiş orası saçma ötesiBi limit vardir elbet hop 30m cekeyim bilemedim olur mu az az atacak muhtemelen oyle olur tabi hangi coin borsasini kullaniyor bilmiyoruz ben binance den bahsediyorum da tek sefer de 30 m attırirmı bilemem
Valla bende kart asığıyımkartsız yaşayamam ben.herşeyi taksitle alınca ucuza almışım gibi geliyor alıveriyorum
Yok zaten yalan demiyorum da sonucta bankalarda bile bi limit var yanlıs bilmiyorsam 30 m yi bi anda bence kimse cekemez cekse bile burdaki hesabina atsa blokr yer diye dusunuyorumadam bir yakınımın iş arkadaşı ünlü bir prof.yalan söylemez sanırım ama evet parasını niye hiç çekmemiş orası saçma ötesi
ben de çıkıp dolaşayım eve dönerken de 11 tl lik böreğimi alırım a101 denGidemde yemek yapam aradan ciksın öf bezdum
Hahaha dun getirden soyledim buzlugumda duruyor ama surekli yiyrmiyoruz o tarz seyler artik esimde ciddi şeker ciktı insulin kullanıyor dikkat ediyoruzben de çıkıp dolaşayım eve dönerken de 11 tl lik böreğimi alırım a101 den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?