Kesinlikle mesela benim alabildigim coin aslında 4 senelik bir proje 4 senedir üzerinde çalışıyorlar yani. Çok iyi yatırımlar yapılmış. Projesi güzel ama yeni çıkacak daha. Çok uzun bir planlamasi çalışması var. Ama bakarsan insanlar nelerden kazandi:) çoğunun da bildiği yok bence de işte. Umarım zor yoldan öğrenmezler. Para çekme muhabbeti de garip geldi belki çok para olduğu içindir.

100 tl yatırdım hesaba. Bu arada sokak köpeği saldırdı kızımla bana kocaman bir köpekti direkt üstümüze koştu apartmana girdik o da otomatik kapı olduğu için kolayca girdi. Çocuk bağır çağır dışarı kaçtı ben de peşinden köpek kovaladı beni çocuğu kamelyada buldum arabaya attım. Bağır çağırdı tüm çocuklar kaydırağın tepesine çıkmışlar. Arabaya saldırdı çalıştırdım ezecektim kararlıydım önüne geçmedi. Arabanın arkasından 1 km neredeyse deli gibi koştu. Çocuk baygınlık geçirdi korkudan. Burda sokak köpeği çok asla saldırmadılar bunca zaman. İlk kez böyle olay yaşadık. Belediyeye şikayet ettik muhtarı da arayacağız. Resmen saldırma amaçlı peşimize düştü . Aman çocuklarınızı yalnız bırakmayın dışarda

Kızlar Denizbank'tan halka arz alan bir allahin kulu bana yardım edebilir mi? Böyle bir şey çıktı, şube kodunu biliyroum da hesap kodum
12345678-123 şeklinde duruyor.ama hesap numarası kısmına bu şekilde yaZinca çok uzun diyor

Denizbank'ın çok yabancisiyim da

Ben de bugün ilk defa Denizbankta yaptım canım halka arz

Ben elimle yazmadım orada seçeneklerde normal hesabimdaki parayı gösterdim (parayı yatırım hesabıma atmıştım diğer bankalarda öyle yapıyordum çünkü ama bu onu göremedi beb de geri yatırım hesabından normal hesaba attım) o zaman seçeneklerde çıktı para göründü

Bizim burda da köpek çok resmen 10-12li gruplarla gezenler var. Özellikle sabahın erken saatlerinde. Şu odtü yolu açılmıştı baya da oluyor ama o zaman çok çoğaldılar burda. Geçen yaz çığlıklar duyduk dedik biri birisine saldırıyor herhalde önümüz de park. Baktık kızın biri yerde yatıyor. Eşim hemen yardıma dışarıya koştu. Meğerse köpek saldırmış. Kız da korkmuş kaçarken parkta yüksekce bir yer var. Yüksek dediğim aşağısı park yolu yeşillik üstte kalıyor biraz. Belki 1,5- 2 metre. Ordan düşmüş kolu kırılmıştı. Sonrası ambulans falan işte. Ben de korkuyorum özellikle çete gibi gezenlerden. Sanıyorum ki köpeklere kötü davranıldığı zaman saldirganlasiyorlar bir müddet sonra. Çok nadir oluyor çünkü. Geçmiş olsun.

Çok korktuk çok şaşırdık kuzum. Biz kızımla devamlı besleriz onları barınakları var yakında. Hiç biri saldırmaz. Basamaklarda uyurlar yanlarından geçeriz rahatça. Bu köpeği ilk kez gördüm evden çıkar çıkmaz saldırdı üstümüze koşup yiyecek falan da yoktu elimizde. Eve geri girdik kurtulamadık otomatik kapı ona da açıldı çünkü

Bende çıkmadı, ben de garanti hesabı bilgilerimi paylaştım, para buraya yatsin diye. İnşallah sıkıntı yasamam ödeme günü gelince:))
187 tane aldım, 730 liraya.

Bende çıkmadı, ben de garanti hesabı bilgilerimi paylaştım, para buraya yatsin diye. İnşallah sıkıntı yasamam ödeme günü gelince:))
187 tane aldım, 730 liraya.

Hadi bakalım kaç gelecek acaba

Ben 75 lot istedim millet 40 50 anca diyor da göreceğiz:)

Ne aldınız yesa yazmadı sana sorayım bari

Halka arz canım can 2

Geçmiş olsun ceyceyim verilmiş sadakaniz varmış kuzum nasıl korkmuş kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…