- 10 Nisan 2014
- 43.765
- 116.396
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.041
Çocuk çok korktu öyle böyle değil ki alışkın köpeklere. Uyuyor şimdi. Belediyeye şikayet ettim . Akşam da yöneticiye söyleyeceğiz akıllı adamdır o çözümü bulur. Apartman görevlim o köpek herkese saldırıyor dedi. Kamera görüntüleri de var elimizde. Ben ameliyatım sonrası sara nöbeti gibi nöbet geçirdim arada. 3 aydır geçirmiyorum. 3 ay önce saldıraydı bu köpek direkt tetiklerdi geçirirdim . Olacağı varmış. Aman çocuklarınızı yalnız parkta bahçede bırakmayın .Geçmiş olsun ceyceyim verilmiş sadakaniz varmış kuzum nasıl korkmuş kıyamam
Ayyyy aşkitommmm afiyet olsunnn. Ben çorba ve cacık yiyeceğim sadece. Evdekilere başka yemek yaptım sabahtanSebze meyve alışveriş yaptım 140tl kredi kartına geçtimBugün menümüz tavuksuyu çorba ve kıymalı makarna.Eşim nöbetçiyken yapıyorum kıymalı makarna kendisi sevmiyor paşa
Bol kazançlar olsun. Ben gene bankamı alayım . Damlaya damlaya göl olurCan2 halka arzindan aldım . Risksiz kazanç,şimdilik:)) tüm halka arzlardan olan paralarımla da minik minik hisse almayi düşünüyorum
Sanada afiyet olsun canımAyyyy aşkitommmm afiyet olsunnn. Ben çorba ve cacık yiyeceğim sadece. Evdekilere başka yemek yaptım sabahtan
Kıymalı makarnayı benim eşimde sevmez ben çok severim afiyet olsunSebze meyve alışveriş yaptım 140tl kredi kartına geçtimBugün menümüz tavuksuyu çorba ve kıymalı makarna.Eşim nöbetçiyken yapıyorum kıymalı makarna kendisi sevmiyor paşa
Bi ekran fotosu çekip atabikirsin mesela özeleSen bana kimi istediğini özelden yaz
Hani kankan bendimayy artemis yavuklum okyonus vardı bir da kankam yuppi ama en yakın arkadaşım sensin bundan sonra.pro sun pro boru mu?
Herkesi kabul eden grup var mı hep şartlı şurtlu gördüm benHahahshsh super fikir ama o kadar boş beleş adam var ki anlatamam sanırsın at yarışı bayiiherkeste bir gecede zengin olma sevdası cahil cahil konuşuyorlar. Ekonomi bilgisi olan kadınların olduğu bir telegram grubu olsa süper olma mi ya? Valla kuralım derseniz koşarak gelirim burayı anlık takip etmek zor oluyor. Son 2 - 3 haftadır erkek muhabbeti okumaktan şişmişim vallahi kadınların zekası ve ön görüsune hasret kalmışım su topige girince farkettim
Bilmeyenler varsa, telegramda kullanıcı adıyla giriş yapılıyor zaten numara vs gerek yok buradan tek farkı anlik yazisilabiliyor. Aklınızda bulunsun kızlar.
Bende mercimek corbası mantar sote ve tavuk kavurma yaptımSebze meyve alışveriş yaptım 140tl kredi kartına geçtimBugün menümüz tavuksuyu çorba ve kıymalı makarna.Eşim nöbetçiyken yapıyorum kıymalı makarna kendisi sevmiyor paşa
Ay bende mi caciki yapsamAyyyy aşkitommmm afiyet olsunnn. Ben çorba ve cacık yiyeceğim sadece. Evdekilere başka yemek yaptım sabahtan
Çok iyi gidiyor yap vallaAy bende mi caciki yapsam
Sen satmadın mı onu?Turex arz olduğu fiyatın altına düşmüş
Nasıl ya onlarin 6 ay 1 sene düsmeme garantisi oluyorTurex arz olduğu fiyatın altına düşmüş
Üç hesaptan girmiştim arza diğerlerini satıp kendi hesabımda ana paralari alıp kârlari bekleteyim uzun vade dursun diye düşünüyordum.. Sonradan oyunlar dönünce diğerlerini sattım turex satamadim ben emir girdikçe düştü satmadı üç beş lot kaldı fazla değil de ben arz fiyatının altına düşmesine şaşırdımSen satmadın mı onu?herkes çoktan sattı biz de dahil
Bende ona şaşırdımNasıl ya onlarin 6 ay 1 sene düsmeme garantisi oluyor
Hani halka arzda alış fiyatının altına düşmüyorduTurex arz olduğu fiyatın altına düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?