Geçmiş olsun ceyceyim verilmiş sadakaniz varmış kuzum nasıl korkmuş kıyamam
Çocuk çok korktu öyle böyle değil ki alışkın köpeklere. Uyuyor şimdi. Belediyeye şikayet ettim . Akşam da yöneticiye söyleyeceğiz akıllı adamdır o çözümü bulur. Apartman görevlim o köpek herkese saldırıyor dedi. Kamera görüntüleri de var elimizde. Ben ameliyatım sonrası sara nöbeti gibi nöbet geçirdim arada. 3 aydır geçirmiyorum. 3 ay önce saldıraydı bu köpek direkt tetiklerdi geçirirdim . Olacağı varmış. Aman çocuklarınızı yalnız parkta bahçede bırakmayın .

Sebze meyve alışveriş yaptım 140tl kredi kartına geçtimBugün menümüz tavuksuyu çorba ve kıymalı makarna.Eşim nöbetçiyken yapıyorum kıymalı makarna kendisi sevmiyor paşa
Ayyyy aşkitommmm afiyet olsunnn. Ben çorba ve cacık yiyeceğim sadece. Evdekilere başka yemek yaptım sabahtan

Herkesi kabul eden grup var mı hep şartlı şurtlu gördüm ben

Sen satmadın mı onu?herkes çoktan sattı biz de dahil
Üç hesaptan girmiştim arza diğerlerini satıp kendi hesabımda ana paralari alıp kârlari bekleteyim uzun vade dursun diye düşünüyordum.. Sonradan oyunlar dönünce diğerlerini sattım turex satamadim ben emir girdikçe düştü satmadı üç beş lot kaldı fazla değil de ben arz fiyatının altına düşmesine şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…