- 10 Nisan 2014
- 43.763
- 116.388
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.061
Biz de alıyoruz bir kaç tavandan sonra çıkıyoruz hisseden. Çoğu çürük kağıt zaten uzun vadede elde tutulmaz karı alıp kaçacaksın yeni arzı bekleyeceksinYahu bin kere yazdim bu halka arzdan ne bekliyorsunuz 3 5 lotu beklesen ne olacak kizlar ya yapmayın satın sonra alırsiniz
Gemiş olsun, 10 yıl önce kocaman köpek kovalamıştı beni hala korkuyorum köpeklerden100 tl yatırdım hesaba. Bu arada sokak köpeği saldırdı kızımla bana kocaman bir köpekti direkt üstümüze koştu apartmana girdik o da otomatik kapı olduğu için kolayca girdi. Çocuk bağır çağır dışarı kaçtı ben de peşinden köpek kovaladı beni çocuğu kamelyada buldum arabaya attım. Bağır çağırdı tüm çocuklar kaydırağın tepesine çıkmışlar. Arabaya saldırdı çalıştırdım ezecektim kararlıydım önüne geçmedi. Arabanın arkasından 1 km neredeyse deli gibi koştu. Çocuk baygınlık geçirdi korkudan. Burda sokak köpeği çok asla saldırmadılar bunca zaman. İlk kez böyle olay yaşadık. Belediyeye şikayet ettik muhtarı da arayacağız. Resmen saldırma amaçlı peşimize düştü . Aman çocuklarınızı yalnız bırakmayın dışarda
Yok hepsi vermiyor canım, sanırım qua 22 gün garanti vermiştiNasıl ya onlarin 6 ay 1 sene düsmeme garantisi oluyor
Bende öyle yaptım turexin düşüşüne yetişemedim en fazla arz fiyatına düşer nasılsa yükselir diye önemsemedim 60 lira bile değil ama arz fiyatının altına dusebilecgini bilmiyordum..Biz de alıyoruz bir kaç tavandan sonra çıkıyoruz hisseden. Çoğu çürük kağıt zaten uzun vadede elde tutulmaz karı alıp kaçacaksın yeni arzı bekleyeceksin
Ben korkmam normalde . Ama bunun gözü dönmüştü arabanın camlarına bile atladı.peşinden koştu kaç yüz metre.Gemiş olsun, 10 yıl önce kocaman köpek kovalamıştı beni hala korkuyorum köpeklerden
Bazılarına gerçekten kötü davranılmış oluyor direk saldırıyorlar sebepsizBen korkmam normalde . Ama bunun gözü dönmüştü arabanın camlarına bile atladı.peşinden koştu kaç yüz metre.
Geçen seneden aldığım fiyata geldi zararım yok artık.. Ama sevinemiyorum bir türlü..Altın 472 oldu aniden
Binance a ziraatten para atılıyo mucanım ne alacagına karar ver
klasıklerden gıdeceksen btc turk yeter ama bır suru coın yok arada
bınance ılk basta karısık gelse de zamanla alısıyorsun bır cok coın var
Binance a ziraatten para atılıyo mu
Atiliyor canımBinance a ziraatten para atılıyo mu
Ziraatten ve vakiftan 7/24 diye biliyorumCanım ben hiç atmasam da bildiğim şu
1. Binance tr ye her bankadan para atılır
2. Bir iki bankadan 7 24 atılır
3. Diğer bankalardan eft saatlerinde
4. Binance tr den, gelen para dolara çevrilir
5. Ve para Binance global e yollanır
Neyine sevineceğiz 3 kuruşluk altınımız var altın gittikçe ulaşılamaz oluyor dar gelirli için. Eskiden gelinlere bir dirsek bilezik takılırdı. Şimdilerde 2 bilezik bi dünya paraGeçen seneden aldığım fiyata geldi zararım yok artık.. Ama sevinemiyorum bir türlü..
İftardan sonra siz kızlar hiç almayanlara hızlandırılmış bir coin kursu verseniz. Biz de bir girelim bu işe bakalım nolacak?Ziraatten ve vakiftan 7/24 diye biliyorum
ben de en basıtınden coın ı anlatayım
1. Play store a gidip bir uygulama seçilir (binance kullanan cok)
2. uygulamaya kayıt olunur kimlik resmi istiyor selfi istiyor bunlar sizin için okayse 3..maddeye gidin
3. Ben papara diye bir uygulama daha indirdim. Önce garanti bankasından paparaya para atıyorum.oradan da binance uygulamasına) ARTIK PARAPA YOK BIR SONRAKI MESAJI OKUYUN
4. Gelen para tl. Bunu dönüştür deyip dolara dönüştürüp işlem yapan çok. Tabii tl de de kalabilir size kalmış
5. Sonra alım satım kısmına gelip istediğiniz coin alıp satin.
not: stop loss dıye bır sey var, su fıyatın altına ınerse sat dıye (ne kadar kaybetmeyı goze aldıgın parayla alakalı)
emır gırmek var, su fıyata cıkarsa sat gıbı
BBANKADAN BINANCE PARA ATMA
1. Binance tr ye her bankadan para atılır
2. Bir iki bankadan 7 24 atılır
3. Diğer bankalardan eft saatlerinde
4. Binance tr den, gelen para dolara çevrilir
5. Ve para Binance global e yollanır
Kaç tavan yapar acaba?Kaçarken banada haber verin bende kaçarımKızlar yarın GWIND işlem görmeye başlıyor
hepimize hayırlı ugurlu olsun
en azından bır ıkı tavan goruruz, yesıllenır etraf
Kaç tavan yapar acaba?Kaçarken banada haber verin bende kaçarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?