Yahu bin kere yazdim bu halka arzdan ne bekliyorsunuz 3 5 lotu beklesen ne olacak kizlar ya yapmayın satın sonra alırsiniz
Biz de alıyoruz bir kaç tavandan sonra çıkıyoruz hisseden. Çoğu çürük kağıt zaten uzun vadede elde tutulmaz karı alıp kaçacaksın yeni arzı bekleyeceksin

Gemiş olsun, 10 yıl önce kocaman köpek kovalamıştı beni hala korkuyorum köpeklerden

Biz de alıyoruz bir kaç tavandan sonra çıkıyoruz hisseden. Çoğu çürük kağıt zaten uzun vadede elde tutulmaz karı alıp kaçacaksın yeni arzı bekleyeceksin
Bende öyle yaptım turexin düşüşüne yetişemedim en fazla arz fiyatına düşer nasılsa yükselir diye önemsemedim 60 lira bile değil ama arz fiyatının altına dusebilecgini bilmiyordum..

Geçen seneden aldığım fiyata geldi zararım yok artık.. Ama sevinemiyorum bir türlü..
Neyine sevineceğiz 3 kuruşluk altınımız var altın gittikçe ulaşılamaz oluyor dar gelirli için. Eskiden gelinlere bir dirsek bilezik takılırdı. Şimdilerde 2 bilezik bi dünya para

BBANKADAN BINANCE PARA ATMA

1. Binance tr ye her bankadan para atılır

2. Bir iki bankadan 7 24 atılır

3. Diğer bankalardan eft saatlerinde

4. Binance tr den, gelen para dolara çevrilir

5. Ve para Binance global e yollanır

H Heytttt be Bu iki mesajla özetlemiştim ben iftardan sonra bi oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…