yesa ben eğer kar yapmayı başarırsam onunla altın alacağım ana parayıda artık halka arz parası yaparım öyle ordan oraya girerimCoin karı ilede altın alacaktım ama henüz ana parayı kurtaramadım hahaha 2 aydır

Şu dolara çevirmeye anlatımlı video bulayım ben kripto da dolar üzerinden olsun :)

Kizlar altını satmıştım ya on TL düşükten aldım 230 TL kardayim bugünlük .Birde bugün hiç para harcamayacaktim.esim bimden nabız saati almış
Ben altında 7 aydır zarardaydim şuan zararım bitti hatta azda kâr var..
Bugün ki tek harcama bir tane pide benimde
Ama yarın acısı çıkacak market manav toplu alışveriş günü

Toplu almak mantıklı haftada bir gün yapacaksın .geri kalanında markete ekmek dışında ugramiyacaksin.Ama ben geçen ay her gün markete girdim işten gelirken

altın işine son verdim dursun aldıklarım.artık borsacıyımm alıp satmaya başladım bile .borsaya da gire gire en kötü zamanda girdim

Toplu almak mantıklı haftada bir gün yapacaksın .geri kalanında markete ekmek dışında ugramiyacaksin.Ama ben geçen ay her gün markete girdim işten gelirken
ben de eşimde kronik hastayız ama hemen hemen hergün markete gidiyorum çift maske siperlik ile.oraya da gitmesek çatlar ölürüz evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…