- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.081
Ya dayamadım eksi hesaptan para aktardım 50 lot çan 2 aldım inş batmayızEskiden olsa 5 7 falan derdim
Şimdi 2 3 diyorum canım hahah
Tamamdır beraber kaçalım inşallah:)
Ya dayamadım eksi hesaptan para aktardım 50 lot çan 2 aldım inş batmayız
Bize 100 verdiBu arada bana da eşime de oğluma da 99 vermiş gwind
yesa ben eğer kar yapmayı başarırsam onunla altın alacağım ana parayıda artık halka arz parası yaparım öyle ordan oraya girerim Coin karı ilede altın alacaktım ama henüz ana parayı kurtaramadım hahaha 2 aydır
Üçümüze de 100 vermiş bizim Osmanlı da bugün görünmeye başladı..Bu arada bana da eşime de oğluma da 99 vermiş gwind
Bende dayanamadım en azından az yeşil görürüz morelimiz düzelir diye girdim..Ya dayamadım eksi hesaptan para aktardım 50 lot çan 2 aldım inş batmayız
Şu dolara çevirmeye anlatımlı video bulayım ben kripto da dolar üzerinden olsun :)Canım ben hiç atmasam da bildiğim şu
1. Binance tr ye her bankadan para atılır
2. Bir iki bankadan 7 24 atılır
3. Diğer bankalardan eft saatlerinde
4. Binance tr den, gelen para dolara çevrilir
5. Ve para Binance global e yollanır
Video hiç gerek yok aşırı kolayŞu dolara çevirmeye anlatımlı video bulayım ben kripto da dolar üzerinden olsun :)
A süper paramı btc den kurtarayım daVideo hiç gerek yok aşırı kolay
1. Ana sayfada DAHA FAZLA yazan yere tıkla
2. Dönüştür de
3. Sec tamam
Ben altında 7 aydır zarardaydim şuan zararım bitti hatta azda kâr var..Kizlar altını satmıştım ya on TL düşükten aldım 230 TL kardayim bugünlük .Birde bugün hiç para harcamayacaktim.esim bimden nabız saati almış
Toplu almak mantıklı haftada bir gün yapacaksın .geri kalanında markete ekmek dışında ugramiyacaksin.Ama ben geçen ay her gün markete girdim işten gelirkenBen altında 7 aydır zarardaydim şuan zararım bitti hatta azda kâr var..
Bugün ki tek harcama bir tane pide benimde
Ama yarın acısı çıkacak market manav toplu alışveriş günü
altın işine son verdim dursun aldıklarım.artık borsacıyımm alıp satmaya başladım bile .borsaya da gire gire en kötü zamanda girdimBen altında 7 aydır zarardaydim şuan zararım bitti hatta azda kâr var..
Bugün ki tek harcama bir tane pide benimde
Ama yarın acısı çıkacak market manav toplu alışveriş günü
ben de eşimde kronik hastayız ama hemen hemen hergün markete gidiyorum çift maske siperlik ile.oraya da gitmesek çatlar ölürüz evde.Toplu almak mantıklı haftada bir gün yapacaksın .geri kalanında markete ekmek dışında ugramiyacaksin.Ama ben geçen ay her gün markete girdim işten gelirken
Okudun mu coin açıklama mesajlarınıhu huuuuuuuuuukızlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?