- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.101
Ceyceeeeyhu huuuuuuuuuukızlarrrrrrrrr
evet harikasın tam da istediğim bilgilerdiOkudun mu coin açıklama mesajlarını
neredesinizzzz?herkes iyidir umarım.beni köpek yemeye kalksa da bugün gene de moralim süperrrCeyceeeey
Yedinmi cacığınıhu huuuuuuuuuukızlarrrrrrrrr
domates çorbası ve cacık yedim karnım aççYedinmi cacığını
neredesinizzzz?herkes iyidir umarım.beni köpek yemeye kalksa da bugün gene de moralim süperrr
sanmam köpeği kızdırmış olabilir çocuklar ben evden çıkmadan önce çıkınca da direkt bize saldırdı sanırım.Ya tovbe tovbee
Gecmis olsun acaba kuduz vs bir problemi mi var
o üstad. napsın bu bilgileri zatennnCEycey açıklama istemişti de coinler ile alakali
Onun için onları derledim
Senlik bi şey yok :)
CEycey açıklama istemişti de coinler ile alakali
Onun için onları derledim
Senlik bi şey yok :)
o üstad. napsın bu bilgileri zatennn
Wuuuu cok resmi
Tamam msj atmadim farz et :)
sanmam köpeği kızdırmış olabilir çocuklar ben evden çıkmadan önce çıkınca da direkt bize saldırdı sanırım.
Kiz sen öyle 3 tane emoji atınca ben de böyle yazdım hahahhahah
hangi kraliçe bu?kardeşi yaşıyormuymuş?ne uzun ömürlü aile yahuu bunlar ingiliz kraliyetseDur kraliceyle kardesi kavga etti ztn
hangi kraliçe bu?kardeşi yaşıyormuymuş?ne uzun ömürlü aile yahuu bunlar ingiliz kraliyetse
neredesinizzzz?herkes iyidir umarım.beni köpek yemeye kalksa da bugün gene de moralim süperrr
Geçmiş olsun .ileri derecede köpek korkum var.Uslu olanın yanindan bile gecemem.Bu yüzden yalnız ıssız sokaklardan gecemem.Allah bir daha yaşatmasın.neredesinizzzz?herkes iyidir umarım.beni köpek yemeye kalksa da bugün gene de moralim süperrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?