- 10 Nisan 2014
- 43.763
- 116.386
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.121
gireceğiz coine de gümüşe de .düşmezse altın zararımı çıkardım bugün.teşekkür ederim bu arada.Ceyceycim Çok geçmiş olsun
Burada da sokaklar köpek dolu.
Ben hayvanları severim ama uzaktan açıkçası.
Öyle dibimde koklaşmak istemem.
Bir zaman bir arkadaşım gözümün önünde saldırıya uğradı zor kurtardık ondan beri hepten fobi oldu. Dükkanların önünde oturuyorlar ama görseniz adım başı falan maalesef çoğu zaman söylene söylene yürüyorum toplanıp 5 i saldırsa oracıkta bayılırım sanırım.. :/
Allah korusun dikkatli olmak lazım..
Coine giriyoruz mu? :)
Boşver ye gitsin.Bende diyet yaomak istiyorum sonra midem falan hastalanınca diyorumki ye gitsin.Ama zayıf olmakta güzel kıyafetler icindomates çorbası ve cacık yedim karnım açç
Kizlar thodex coin haberlerini gordunuz mu ?
Herif resmen vurgun yapip toz olmus.2. Ciftlik bank tosun vakasi.10 milyon dolarlik bir vurgundan soz ediliyor.
alıyoruz satıyoruz bir işe yaramıyor yatırım bizim neyimize deyip kazandığımızı yesek mi afiyetle?Bak şimdi yine tırstım.
alıyoruz satıyoruz bir işe yaramıyor yatırım bizim neyimize deyip kazandığımızı yesek mi afiyetle?
borsadan kazanılmıyor halka arzlar dışında.altın dolar durağandı ne zamandır.e coinden de anlamıyorsan para kazanmaman normal.ben de aynı durumdayım.ama düzelecek öyle inanmak istiyorummDiyorum ya kız benim için oyun gibi oldu.
Halka arza gir. Kazandığın üç kuruşla zararını kapatmaya çalış.
Yine de kapanmiyo.
Ana param 4100.
Şuan durum 3750..
Coinde başıma neler gelir bilmesem de kızlar paylaşım yaptıkça da aklım kaldı yaa
Şuan kimse kazanamıyor herkes artıda olup biz ekside olsak sürekli ozaman bizde bir sorun var deriz..Diyorum ya kız benim için oyun gibi oldu.
Yine de kapanmiyo.
Ana param 4100.
Şuan durum 3750..
Coinde başıma neler gelir bilmesem de kızlar paylaşım yaptıkça da aklım kaldı yaa
Diyorum ya kız benim için oyun gibi oldu.
Yine de kapanmiyo.
Ana param 4100.
Şuan durum 3750..
Todex türk firmasımıydıKizlar thodex coin haberlerini gordunuz mu ?
Herif resmen vurgun yapip toz olmus.2. Ciftlik bank tosun vakasi.10 milyon dolarlik bir vurgundan soz ediliyor.
Aynen türk bitcoin platformuymusTodex türk firmasımıydı
bakımdayız bir kaç gün demişler.toptan kepenk kapatmasınlar?Todex türk firmasımıydı
Valla ben bu türk firmalarının hiç birine güvenmiyorum bide sacma derecede uçuk komisyonlar kesiliyor paribuya en son 40 dolar kadar yedirince binance tr indirdim çevirme transfer islerini ordan yapmaya basladimAynen türk bitcoin platformuymus
Ama haber kesin bilgi mi emin değilim ben de gördüm de
Valla hiç güvenmiyorum bizimkilerebakımdayız bir kaç gün demişler.toptan kepenk kapatmasınlar?
Hahahha sen yine ucuza almış sanıyorsun ben bedava almış sanıyorum kartı ben ödemeyincekartsız yaşayamam ben.herşeyi taksitle alınca ucuza almışım gibi geliyor alıveriyorum
Şimdi ben wavesden olan karimı alim diyorum esim sacma buluyor napsam sence yavrikoTwitterdaki paylasimlara gore sahibi bugun 17 34 gibi yurt disina cikmis gecmis olsun
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız100 tl yatırdım hesaba. Bu arada sokak köpeği saldırdı kızımla bana kocaman bir köpekti direkt üstümüze koştu apartmana girdik o da otomatik kapı olduğu için kolayca girdi. Çocuk bağır çağır dışarı kaçtı ben de peşinden köpek kovaladı beni çocuğu kamelyada buldum arabaya attım. Bağır çağırdı tüm çocuklar kaydırağın tepesine çıkmışlar. Arabaya saldırdı çalıştırdım ezecektim kararlıydım önüne geçmedi. Arabanın arkasından 1 km neredeyse deli gibi koştu. Çocuk baygınlık geçirdi korkudan. Burda sokak köpeği çok asla saldırmadılar bunca zaman. İlk kez böyle olay yaşadık. Belediyeye şikayet ettik muhtarı da arayacağız. Resmen saldırma amaçlı peşimize düştü . Aman çocuklarınızı yalnız bırakmayın dışarda
Şimdi ben wavesden olan karimı alim diyorum esim sacma buluyor napsam sence yavriko325 di 400 oldu 75 i cekim diyorum
iyiyiz sağolasın.yarın da kapıda bizi beklermi ki diye de ürkmüyor değilim haniGeçmiş olsun canım şimdi nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?