gireceğiz coine de gümüşe de .düşmezse altın zararımı çıkardım bugün.teşekkür ederim bu arada.

alıyoruz satıyoruz bir işe yaramıyor yatırım bizim neyimize deyip kazandığımızı yesek mi afiyetle?

Diyorum ya kız benim için oyun gibi oldu.
Halka arza gir. Kazandığın üç kuruşla zararını kapatmaya çalış.
Yine de kapanmiyo.
Ana param 4100.

Şuan durum 3750..

Coinde başıma neler gelir bilmesem de kızlar paylaşım yaptıkça da aklım kaldı yaa

borsadan kazanılmıyor halka arzlar dışında.altın dolar durağandı ne zamandır.e coinden de anlamıyorsan para kazanmaman normal.ben de aynı durumdayım.ama düzelecek öyle inanmak istiyorumm

Şuan kimse kazanamıyor herkes artıda olup biz ekside olsak sürekli ozaman bizde bir sorun var deriz..
Kazanacagimiz zamanlarda gelecek inşallah ozaman da bayram havası kârlari konuşacağız çok aminnn...

4100 e 3750 bana iyi geldi ya bugün zaten ortalık kan gölüydü

Aynen türk bitcoin platformuymus

Ama haber kesin bilgi mi emin değilim ben de gördüm de
Valla ben bu türk firmalarının hiç birine güvenmiyorum bide sacma derecede uçuk komisyonlar kesiliyor paribuya en son 40 dolar kadar yedirince binance tr indirdim çevirme transfer islerini ordan yapmaya basladim

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız

Şimdi ben wavesden olan karimı alim diyorum esim sacma buluyor napsam sence yavriko 325 di 400 oldu 75 i cekim diyorum

Valla ben cok korktum kar gordummu cekesim geliyor, ztn iceride kalacak oda degerlenir. 75 i ne yapacaksin, yeni pozisyonmu yoksa cebemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…