- 20 Ocak 2010
- 49.019
- 190.472
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.141
Yok spotta duracak oyle düserse alttan eklerim diye düsündüm adedim artar ben ordan pek para çekmiyorum kartan yiyorum odemesinde bakiyorumValla ben cok korktum kar gordummu cekesim geliyor, ztn iceride kalacak oda degerlenir. 75 i ne yapacaksin, yeni pozisyonmu yoksa cebemi
hani kaçmıyorlardı bunlar kuzummmm?Valla ben cok korktum kar gordummu cekesim geliyor, ztn iceride kalacak oda degerlenir. 75 i ne yapacaksin, yeni pozisyonmu yoksa cebemi
O seyden bahsediyor muhtelen bu ara hep düsuyor coinler ondan karı alıyorum anlaminda yanlıs anlamadiysamhani kaçmıyorlardı bunlar kuzummmm?
hani kaçmıyorlardı bunlar kuzummmm?
O seyden bahsediyor muhtelen bu ara hep düsuyor coinler ondan karı alıyorum anlaminda yanlıs anlamadiysam
Çekeyim karımi bari dursun spotta düsen olursa eklerimKardan bahsediyorum ceycey ben sıksık cektigimde 1 ayda 8500 tl cekmisim.
Beklersem takibi zor oluyor
Önlem alınır inşallah biran önce Allah korumuşiyiyiz sağolasın.yarın da kapıda bizi beklermi ki diye de ürkmüyor değilim hani
Çekeyim karımi bari dursun spotta düsen olursa eklerim
12 gün sonra param olacak .gireyim şu coine bakayım nolacak?Aynen duserse buna eklersin 75dolar az degil
Ciddimisin yaabir bu eksikti tüm planlarım alt üst oldu.23 nisan günü de sokağa çıkma yasağı konmuş
Of valla bezdim yabir bu eksikti tüm planlarım alt üst oldu.23 nisan günü de sokağa çıkma yasağı konmuş
gazetede gördüm maalesefCiddimisin yaaben uyudumda haber zamanı.ne zaman belli oldu? Yemin ederim artık imdat diye bağırcam , kendimi kürek mahkumu gibi hissediyorum işe git eve gel, yaşama sevincimi yitirdim yeter artık ya.
Bende bekliyordum, kesin yaparlar diyordum ama bıktım artık yaKizlar ben cok emindim ya hic sasirmadim hatta eve yufka fln aldim borek sarcam
önceden söylenmesi lazımdı.yarın 1 e kadar canlı ders var.çocuk gezmek istiyor eve alışveriş lazım marketlerde 17.30 da kapanıyor.koştur koştur bıktıkkkBende bekliyordum, kesin yaparlar diyordum ama bıktım artık ya
Aynen bense pazartesi salı açıklarlar diyordum.ama yok.önceden söylenmesi lazımdı.yarın 1 e kadar canlı ders var.çocuk gezmek istiyor eve alışveriş lazım marketlerde 17.30 da kapanıyor.koştur koştur bıktıkkk
Calisma duzeni nasil ?Bende bekliyordum, kesin yaparlar diyordum ama bıktım artık ya
bu virüsün biteceği yok.sitede bebek peşinde üyeleri görünce aslında iyi fikir pandemi de ben de yapayım bir kardeş çıksın aradan bariiii diyorummAynen bense pazartesi salı açıklarlar diyordum.ama yok.
Şu an yoğunuz, izin ocakta aldım zaten ama izin almadan önceki hafta bizi perte çıkarıyorlar,izinde dinlenip dönüyoruz güya daha döndüğümüz gün acısını çıkarıyorlar.bayramdan sonra izin almayı düşünüyorum bakalımCalisma duzeni nasil ?
Ben izin kullanmadan nefes alamiyorum ya en fazla 3 ay.
Simdiki birim rahat bu ay saatler az vs dr kontrollerini hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?