Anladim tabi normal hayat gibi olmuyor

önceden söylenmesi lazımdı.yarın 1 e kadar canlı ders var.çocuk gezmek istiyor eve alışveriş lazım marketlerde 17.30 da kapanıyor.koştur koştur bıktıkkk
Yarın benim market manav günumdu aşırı kalabalık olacak şimdi en azından dün akşam aciklanmaliydi ki yoğunluğun bir miktar önüne gecilebilsin..

Bu sıkıntılarin çok daha beterleri oldu bundan önce ama o zamanlar bu kadar gündemde olmadığı için fazla reaksiyon duyulmadı. İşin içinde olanlar biliyordu simdi isin içinde olmayan kalmadığı için panik havasi oluştu

Ben eksi diye borsadan çikmayi doğru bulmuyorum dursun ne olacak ki bugun olmasa yarin cikar firma batmadığı sürece
Ben de çıkmayı doğru bulmuyordum ama yakın zamanda ihtiyacımız olabilir o paraya ve o hisse uzun vadede deger kazanacak gibi durmuyordu. Güvendiğimiz birinin 40 yilda bir yanlış yeri işaret edişine denk geldik :) adam ikk defa yanıldım diyor o da bize denk geldi. Her gun takip etmekten dertli olmuştuk baska yerden çıkarırız umarim

Teşekkür ederim şimdilik tutuyorum duruma göre kara geçtikçe kademe kademe çıkarırım belki. Borsa pek benlik bir sey değilmiş ilgilenemiyorum o yüzden de böyle oluyor sanırım. Borsaya girince sadece borsaya odaklanmak gerekiyor, çok bölündügunuz zaman hata yapma ihtimali artıyor

selam hoşgeldin.nereye yatırım yapsak kuruyor.çareler arıyoruz
Hoş buldum sorma vallahi ya bu ara para kapılarımiz kapandı herhalde ama olsun panik yok bu ara her kolda bereketsizlik var genel anlamda. Profesyoneller bir şekilde kazanmaya devam ediyordur muhtemelen ama biz daha dikkatli olmamız lazım. Ben kripto paralara falan hiç bakmıyorum birkaç gündür canımı sıkmamak için. Sabirla bekliyorum yükselişi

maalesef.yıllardır alışmıştık borsadan günlük en az 1000 alıyorduk bazen 8000 e kadar çıkıyordu.şimdilerde ekrana bakıyoruzzz ekran bize bakıyorrrrr zararla çıkıyoruzzz üstüne de stresi .

sağolasın köpeklerden fazla korkmam severim ama bu sefer bağıra çağıra sesim kısıldı kalbim güm güm attı çocuğu arabaya sokana kadar .
Benim de köpeğim var çok da seviyorum koca pamuğumu ama yabancı köpekten korkarım ben de ceycey ne yapacağı belli olmaz diye, bi de kızın varmış yanında onun için bu kadar çabalamışsındır zaten. tekrar geçmiş olsun.

yarın evden çıkarken yanıma sopa kesici alet biber gazı ne bulursam alacağımmm.köpek bana gıcık olduuuu her an peşime düşebilir

maalesef.yıllardır alışmıştık borsadan günlük en az 1000 alıyorduk bazen 8000 e kadar çıkıyordu.şimdilerde ekrana bakıyoruzzz ekran bize bakıyorrrrr zararla çıkıyoruzzz üstüne de stresi .
Benim arkadaşım da işi bırakıp borsa ile geçiniyordu. Ayda minimum 8 bin ile 15 bin arasi net gelirim var diyordu o bile bütün parasını çekmiş borsadan. Ben cok kazandığımı söyleyemem. Bir yerden geldiyse öbür hisseden gidiyordu bitcoine bakayım dedim icim daraldı çıktım

otelde havuz kenarında 2 saatte dünyanın parasını kazanıyorduk tatilde .şimdilerde ülkecek borsa depresyonundayızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…