- 10 Nisan 2014
- 43.751
- 116.349
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.181
bilmeyen bir üye olarak sorayım.bu biance ve btc türk ün sahipleri de türk mü?thodex in sahibi kaçtı deniyor ne kadar doğruysa.buralar güvenli mi pekii?Bu arada btc turk uygulamasını kullananlar varsa, 22 sinden sonra eft ile yapılan çekme işlemleri 26'sinda işlem gorecekmis, telegram grubunda okudum
eşim çoğu kredili 1 milyona yakın parayla işlem yapıyor.o zaman yüzde 2 artsa parayı alıp çıkıyor tavan yapmasına falan gerek kalmıyor.bir de elinde büyük para olanları düşünsene ne kadar kazanıyorlarYa borsa bir günde o kadar kazandırıyor mu gerçekten? Ama tabi yüklü bir miktarda alım yapmak lazım dimi? Günde %10 artıyor çünkü. Borsa cahiliyim hala
Geçen sene bir borsa hacklenmisti yabancı. Arkadaşın da parası vardı orda. Gitti diye üzülüyordu adamlar 15 gün içinde verdiler herkesin parasını. Güvenilir yerlere girilir yani ne idüğü belirsiz yerlerde işlem yapılmaz ki...akillammiyoruzbilmeyen bir üye olarak sorayım.bu biance ve btc türk ün sahipleri de türk mü?thodex in sahibi kaçtı deniyor ne kadar doğruysa.buralar güvenli mi pekii?
Seni bulacam kızım diye geziyodur şu an :))yarın evden çıkarken yanıma sopa kesici alet biber gazı ne bulursam alacağımmm.köpek bana gıcık olduuuu her an peşime düşebilir
valla gözü dönmüştü olur mu olur.arabamı boyatsammı ki beni tanımasın diye.ama kokumu tanımıştır anneeeeeeSeni bulacam kızım diye geziyodur şu an :))
Thodexi hiç bilmiyorum binance turk borsası değil ama btc turk yerli borsa. Ben uzun zamandır kullanıyorum hic sorun yaşamadım güvenlik adına su ana kadarbilmeyen bir üye olarak sorayım.bu biance ve btc türk ün sahipleri de türk mü?thodex in sahibi kaçtı deniyor ne kadar doğruysa.buralar güvenli mi pekii?
Çok mantıklı gerçekten. Bize borsa tüyosu veren kişi de yüksek krediler çekip onlarla işlem yapıyormus. Adam işini falan bırakmış sadece borsadan geçiniyormus haklı olarak. O da bizi bi telegram grubuna davet etmişti. Aylık 240.lira referansla giriliyormus ciddi tüyolar varmış falan filan. Onun tüyosuyla zarar edince hic bulasmadim bi de paralı falan sacma geldieşim çoğu kredili 1 milyona yakın parayla işlem yapıyor.o zaman yüzde 2 artsa parayı alıp çıkıyor tavan yapmasına falan gerek kalmıyor.bir de elinde büyük para olanları düşünsene ne kadar kazanıyorlar
Binance değil miydi zararı karşılayan? Bu thodex olayı üzücü ama akşam bi twite çok güldüm. Bu borsa zamanında ebru şallı, özge ulusoy vs bir sürü mankenle reklamlar falan yapmış magazin sayfalarından biri de bu reklam resimlerini yayınlamış. biri de yorum yazmış altına bu kadar büyük kampanyalar yapıyolarsa yakında vurgunu yaparlar diye, geçen sene oluyor bunlar. şu anda o twitin sahibine herkes abi beşiktaşın durumu ne olur, abi bitcoin ne olur diye soruyorGeçen sene bir borsa hacklenmisti yabancı. Arkadaşın da parası vardı orda. Gitti diye üzülüyordu adamlar 15 gün içinde verdiler herkesin parasını. Güvenilir yerlere girilir yani ne idüğü belirsiz yerlerde işlem yapılmaz ki...akillammiyoruz
kredi çekmiyoruz ki onu günlük yatırım şirketi veriyor bize.aynı günde iade edince faizi olmuyor.Çok mantıklı gerçekten. Bize borsa tüyosu veren kişi de yüksek krediler çekip onlarla işlem yapıyormus. Adam işini falan bırakmış sadece borsadan geçiniyormus haklı olarak. O da bizi bi telegram grubuna davet etmişti. Aylık 240.lira referansla giriliyormus ciddi tüyolar varmış falan filan. Onun tüyosuyla zarar edince hic bulasmadim bi de paralı falan sacma geldi
merak etmiştim seni umarım iyisindir.teşekkür ediyorum iyi dileklerine.Merhaba yatırımcı arkadaşlar..! Nasılsınız? Birkaç gün okumadım sizi tatsız şeylere denk geldim. Hiç özel bir paylaşımım olmadığı halde etkilendim portakalın fake olma ihtimalinden, somut bir beden gerçekliği yokken kelimeler ile gönül bağı kurulunca herhalde aldatılmışlık hissi yoğun oluyor, umarım bi yanlış anlaşılmadır, geçmiş olsun dedikten sonra... yatırım konusuna geliyim.
Tabi kii bu ay da bir yatırımım yok. TL olarak duran azıcık birikimimi günlük fon hesabında bekletiyorum ama sizi okuyunca bir ses gümüş al diye dürttü beni. Bi süre dürtmeye devam ederse alırım, takipteyim.
H Heytttt be geçmiş olsunköpekler kızgınlık dönemlerinde de saldırganlaşabiliyor ortada bir şey yokken, dikkatli olmak lazım.
Yatırımlarınız bol kazançlı olsun, iyi geceler...
Ojgeldin, o konuyu hiç konuşmayalım ya hepimizi baydı yeterince boşverMerhaba yatırımcı arkadaşlar..! Nasılsınız? Birkaç gün okumadım sizi tatsız şeylere denk geldim. Hiç özel bir paylaşımım olmadığı halde etkilendim portakalın fake olma ihtimalinden, somut bir beden gerçekliği yokken kelimeler ile gönül bağı kurulunca herhalde aldatılmışlık hissi yoğun oluyor, umarım bi yanlış anlaşılmadır, geçmiş olsun dedikten sonra... yatırım konusuna geliyim.
Tabi kii bu ay da bir yatırımım yok. TL olarak duran azıcık birikimimi günlük fon hesabında bekletiyorum ama sizi okuyunca bir ses gümüş al diye dürttü beni. Bi süre dürtmeye devam ederse alırım, takipteyim.
H Heytttt be geçmiş olsunköpekler kızgınlık dönemlerinde de saldırganlaşabiliyor ortada bir şey yokken, dikkatli olmak lazım.
Yatırımlarınız bol kazançlı olsun, iyi geceler...
İyiyim teşekkür ederim, aşı oldum geçen hafta biraz sarstı beni, onun haricinde dersler, anne babayla ilgilenmek derken geçiyor zaman.merak etmiştim seni umarım iyisindir.teşekkür ediyorum iyi dileklerine.
Ya yanlış olmasın singapur taraflarından diye hatırlıyorum:)) senin dediğin zaten baya güvenilir bence. Onda olsa o kadar korkmazdı sanırım gitti diye:)) bir unlu de ben de girdim işler kötü ama bana bir şey olmaz demiş onu da mı vurdular yoksa genel halden mı bahsediyor ki:)) tanıdık insanların olduğu reklamlara pek güvenilmez zaten sanki her şeyi deneyip kullanıp mı reklam yapıyorlar.Binance değil miydi zararı karşılayan? Bu thodex olayı üzücü ama akşam bi twite çok güldüm. Bu borsa zamanında ebru şallı, özge ulusoy vs bir sürü mankenle reklamlar falan yapmış magazin sayfalarından biri de bu reklam resimlerini yayınlamış. biri de yorum yazmış altına bu kadar büyük kampanyalar yapıyolarsa yakında vurgunu yaparlar diye, geçen sene oluyor bunlar. şu anda o twitin sahibine herkes abi beşiktaşın durumu ne olur, abi bitcoin ne olur diye soruyor
Fon derken yanlış mı söyledim emin değilim, fon 7, fon 24 gibi gecelik mevduat gibi getirisi olan hesabı kastetmek istedim yani bi zararı yok üç beş bişeyler getiriyor istediğim zaman da bozup çekiyorum. Ama gümüş aklıma yattı hemen ikna oldum gümüş alalım yüzümüz gülsün, ben varım, hep bunu beklemişim belki deOjgeldin, o konuyu hiç konuşmayalım ya hepimizi baydı yeterince boşveryıllardır fake yalan dolana garipliklere alıştık next deyip geçiyoruz :))
Fonlar da şu anda ekside, ben ocakta biraz almıştım, endeks düşmeye başlayınca ekleme yapmadım hiç. altın gümüş yükselmeye başladı, aylık gümüş alıyoruz şu an herkes bütçesine göre alacak sen de katıl istersen bari oradan yüzümüz gülsün
iyiki varlar ya bizi gerçekten seven onlar.ha benim babam için geçerli değil de.ben dede anne varrrr iyiki de var.aşı olmana çok sevindim öğretmenlere geç bile kalındıİyiyim teşekkür ederim, aşı oldum geçen hafta biraz sarstı beni, onun haricinde dersler, anne babayla ilgilenmek derken geçiyor zaman.
Umarım tüm öğretmenlere asi gelir ama okula devam edenlerden başlasalar daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Madem aynı anda vermediler tüm öğretmenlere. Hoş olsak bile bir 50 günü var koruyuculuk için çok da fark etmezdi.iyiki varlar ya bizi gerçekten seven onlar.ha benim babam için geçerli değil de.ben dede anne varrrr iyiki de var.aşı olmana çok sevindim öğretmenlere geç bile kalındı
Ben anlatsam surda bir şeyler yatırımla ilgili fake derler eminim:)) gerçek uçuk kaciklara denmiyor ama:)Ojgeldin, o konuyu hiç konuşmayalım ya hepimizi baydı yeterince boşveryıllardır fake yalan dolana garipliklere alıştık next deyip geçiyoruz :))
Fonlar da şu anda ekside, ben ocakta biraz almıştım, endeks düşmeye başlayınca ekleme yapmadım hiç. altın gümüş yükselmeye başladı, aylık gümüş alıyoruz şu an herkes bütçesine göre alacak sen de katıl istersen bari oradan yüzümüz gülsün
Teşekkür ederim, gerçekten çok iyi geldi anne, baba, dede, hala.. fark etmez aile insanın ait olduğu, sahip olduğu en önemli şey bence.iyiki varlar ya bizi gerçekten seven onlar.ha benim babam için geçerli değil de.ben dede anne varrrr iyiki de var.aşı olmana çok sevindim öğretmenlere geç bile kalındı
ayyy fake fake lafından bu ay gına geldii.kendimden bile şüphelenmeye başladımmm ben kimim neyimmm aslında varmıyımmm diyeee.tek gerçek dümdükkk fakir olmammBen anlatsam surda bir şeyler yatırımla ilgili fake derler eminim:)) gerçek uçuk kaciklara denmiyor ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?