- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.342
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.401
vayy canınaaa.2 kişiyi hemen seçtimm arakarındann .tüm görgüsüzlüğümle yazmaya devam edeyim ben madem izliyorlarmışş.
Anlamadım ama yine de baya güldüm altında bir şey var sanırım diye:)vayy canınaaa.2 kişiyi hemen seçtimm arakarındann .tüm görgüsüzlüğümle yazmaya devam edeyim ben madem izliyorlarmışş.
Tam yazayım derken konu değişmişÇocuklardan anca okumaya fırsat kalıyoryazmaya geçene kadar telefon elimizden gidiyor
Resmî sil yada değiştir . Sonuçta kurallara aykırı olacağını sanmıyorumBaktım herkes arada yazan kişiler zaten diye attım ama keşke atmasaydım. Şimdi özel şeyleri paylaşıyormuş gibi hissettim kendimi ya. Önce düşünsem sonra karar versem iyi olacak bazen. Kusuruma bakmayın lütfen.
Sildim Canım zaten. Umarım banlanmam ama sanmıyorum foto paylaşıp pişman olup silen çok ifşa olmamak için vs.Resmî sil yada değiştir . Sonuçta kurallara aykırı olacağını sanmıyorum
Yok ya birşey olacağını sanmıyorum neticede sır olsa bizler de göremezdik foruma girdigim ilk yıllarda herkes görüyordu sanki öyle kalmış aklımda sonradan kapatildiSildim Canım zaten. Umarım banlanmam ama sanmıyorum foto paylaşıp pişman olup silen çok ifşa olmamak için vs.
sorma kuzum.kızıma lego alıyorum makarnayı da salçalı yapmam içine bir şeyler katarım dedim diye hava atan görgüsüz oldumm.ha bir de çantalarım var tabiki.tanesi 400 den yukarı fiyatlıda yok bazılarıda hediye yurtdışından geldi .bunları diyenlerde benden kat kat zengin haa.ha bir de kızıma iyi bir üniversite kazanırsa 100 120 binlik bir araba sözümüz var babasıyla dedim diyede çocuk şımartan arsızlaştıran anne oldum.ergene araba mı alınırmış ha ha ha.19 yaşındaki genç bir kadın ergen oluyormuş.amerikada 16 yaşındaki çocuklar araba kullanıyor yahuu.sanki bmw yada jeep alacağım yazdım.yani ne yazsam battı tepki aldım.ben de kestim arkadaşlıklarımı.burda rahatça yazıyor herkes.kimse kimseye karışmıyor.2. el satışları indirimleri birbirimize önererek yardımcı bile oluyoruz.benim param yok bu aralar burdaki arkadaşların aldığı hisselerden yatırımlardan mutlu oluyorum yahuu.sanalda olsa arkadaşlık hayatı paylaşmak değil mi.çocuğuma aldığım şeyin sevincini yazmanın neresi kötü?Anlamadım ama yine de baya güldüm altında bir şey var sanırım diye:)
Aynen görüyorduk. Bence de olmaz. Sır değil tabii ama gerek de yoktu düşünemedim.Yok ya birşey olacağını sanmıyorum neticede sır olsa bizler de göremezdik foruma girdigim ilk yıllarda herkes görüyordu sanki öyle kalmış aklımda sonradan kapatildi
Seni isponlayamayız , sen merak etmeSildim Canım zaten. Umarım banlanmam ama sanmıyorum foto paylaşıp pişman olup silen çok ifşa olmamak için vs.
Değil tabii ki şaşırmış onları diyenler. Sanki değerli fikirlerini soran olmuş gibi bir de.sorma kuzum.kızıma lego alıyorum makarnayı da salçalı yapmam içine bir şeyler katarım dedim diye hava atan görgüsüz oldumm.ha bir de çantalarım var tabiki.tanesi 400 den yukarı fiyatlıda yok bazılarıda hediye yurtdışından geldi .bunları diyenlerde benden kat kat zengin haa.ha bir de kızıma iyi bir üniversite kazanırsa 100 120 binlik bir araba sözümüz var babasıyla dedim diyede çocuk şımartan arsızlaştıran anne oldum.ergene araba mı alınırmış ha ha ha.19 yaşındaki genç bir kadın ergen oluyormuş.amerikada 16 yaşındaki çocuklar araba kullanıyor yahuu.sanki bmw yada jeep alacağım yazdım.yani ne yazsam battı tepki aldım.ben de kestim arkadaşlıklarımı.burda rahatça yazıyor herkes.kimse kimseye karışmıyor.2. el satışları indirimleri birbirimize önererek yardımcı bile oluyoruz.benim param yok bu aralar burdaki arkadaşların aldığı hisselerden yatırımlardan mutlu oluyorum yahuu.sanalda olsa arkadaşlık hayatı paylaşmak değil mi.çocuğuma aldığım şeyin sevincini yazmanın neresi kötü?
Görgüsüzsorma kuzum.kızıma lego alıyorum makarnayı da salçalı yapmam içine bir şeyler katarım dedim diye hava atan görgüsüz oldumm.ha bir de çantalarım var tabiki.tanesi 400 den yukarı fiyatlıda yok bazılarıda hediye yurtdışından geldi .bunları diyenlerde benden kat kat zengin haa.ha bir de kızıma iyi bir üniversite kazanırsa 100 120 binlik bir araba sözümüz var babasıyla dedim diyede çocuk şımartan arsızlaştıran anne oldum.ergene araba mı alınırmış ha ha ha.19 yaşındaki genç bir kadın ergen oluyormuş.amerikada 16 yaşındaki çocuklar araba kullanıyor yahuu.sanki bmw yada jeep alacağım yazdım.yani ne yazsam battı tepki aldım.ben de kestim arkadaşlıklarımı.burda rahatça yazıyor herkes.kimse kimseye karışmıyor.2. el satışları indirimleri birbirimize önererek yardımcı bile oluyoruz.benim param yok bu aralar burdaki arkadaşların aldığı hisselerden yatırımlardan mutlu oluyorum yahuu.sanalda olsa arkadaşlık hayatı paylaşmak değil mi.çocuğuma aldığım şeyin sevincini yazmanın neresi kötü?
bugün bahçede karşı komşumla konuştuk yurtdışına iyi bilinen bir ülkeye gidecek tatil için.ben asla gidemem bu ekonomide.onun adına çok mutlu oldum .konuştuk vedalaştık.hatta istediğin bir şey varsa yaz bana resim at bakarım dedi sağolsun.o kariyerli bir müdür özel sektörde ben ev kadını ama çok iyi arkadaşız.çünkü birbirimizi olduğumuz gibi kabul ediyoruz.reel dede sanalda da bu olmalıDeğil tabii ki şaşırmış onları diyenler. Sanki değerli fikirlerini soran olmuş gibi bir de.
Yok yahu ne panik yaptınAynen görüyorduk. Bence de olmaz. Sır değil tabii ama gerek de yoktu düşünemedim.
Keşke öyle olsa hep. Karşıdaki çiğ biriyse insan iyi şeylerini paylaşmaya da çekiniyor. Kim bilir ne düşünecek kimlere diyecek. Çiğ olduğunu da anlayamıyorsun işte hemen.bugün bahçede karşı komşumla konuştuk yurtdışına iyi bilinen bir ülkeye gidecek tatil için.ben asla gidemem bu ekonomide.onun adına çok mutlu oldum .konuştuk vedalaştık.hatta istediğin bir şey varsa yaz bana resim at bakarım dedi sağolsun.o kariyerli bir müdür özel sektörde ben ev kadını ama çok iyi arkadaşız.çünkü birbirimizi olduğumuz gibi kabul ediyoruz.reel dede sanalda da bu olmalı
Coinciklerimden sağlı sollu darbe yiyorum şu an zaten bir de burdan yemeyeyim dedim.ya:)) iyi geliyor burası 3 gün de evdeyiz şimdi hep.Yok yahu ne panik yaptınsır olsa kimse göremez,pro üyelerde.
Valla bende yiyorum coinciklerimden,hisseciklerimden yedim tüm günCoinciklerimden sağlı sollu darbe yiyorum şu an zaten bir de burdan yemeyeyim dedim.ya:)) iyi geliyor burası 3 gün de evdeyiz şimdi hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?