- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.342
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.421
ben ameliyatım sonrası herşeyi belgeliyorum .resim yazı .nedeni unutuyorum yakın tarihte duyduklarımı gördüklerimi yuppiyayye farkına vardı bunun mesela.arabamı 6 kere kontrol ederim inmeden ocağı vs.yani bu siteye dertleşmek eğlenmek bilgi edinmek güzel arkadaşlıklar kurmak için geliyorum.kimseden ayar yemek için değilKeşke öyle olsa hep. Karşıdaki çiğ biriyse insan iyi şeylerini paylaşmaya da çekiniyor. Kim bilir ne düşünecek kimlere diyecek. Çiğ olduğunu da anlayamıyorsun işte hemen.
banlanacak bir şey yokk.bizimlesunnnnCoinciklerimden sağlı sollu darbe yiyorum şu an zaten bir de burdan yemeyeyim dedim.ya:)) iyi geliyor burası 3 gün de evdeyiz şimdi hep.
Yok onu günlük hayat için dedim onu sadece burası için değil. Ben de çabuk unuturum her şeyi ama b vitamini eksikliğinden arada 10lu iğne olurum geçer. O da Türk kadınlarının çoğunda var zaten. Seninki farklı bir şey tabii. Iyisin ya şimdi şükür o yeter.ben ameliyatım sonrası herşeyi belgeliyorum .resim yazı .nedeni unutuyorum yakın tarihte duyduklarımı gördüklerimi yuppiyayye farkına vardı bunun mesela.arabamı 6 kere kontrol ederim inmeden ocağı vs.yani bu siteye dertleşmek eğlenmek bilgi edinmek güzel arkadaşlıklar kurmak için geliyorum.kimseden ayar yemek için değil
Senin canın sağolsun kuzum,sağlığın yerinde olsun unut ne olacak.Kolay bir hastalık değil atlattığın, çok şükür bak geçmiş gitmiş.Önemli olan insanın iyi niyetli olması ceycey.ayaküstü binbir dümen yalan söyleyip unutmayacağına, varsın unut konuşulanlarıben ameliyatım sonrası herşeyi belgeliyorum .resim yazı .nedeni unutuyorum yakın tarihte duyduklarımı gördüklerimi yuppiyayye farkına vardı bunun mesela.arabamı 6 kere kontrol ederim inmeden ocağı vs.yani bu siteye dertleşmek eğlenmek bilgi edinmek güzel arkadaşlıklar kurmak için geliyorum.kimseden ayar yemek için değil
haklısın ama halamın adını unutmuştum o bayağı komikti ha ha haSenin canın sağolsun kuzum,sağlığın yerinde olsun unut ne olacak.Kolay bir hastalık değil atlattığın, çok şükür bak geçmiş gitmiş.Önemli olan insanın iyi niyetli olması ceycey.ayaküstü binbir dümen yalan söyleyip unutmayacağına, varsın unut konuşulanları
Amannn ceyceyim bazen unutmakta bir nimet..ben ameliyatım sonrası herşeyi belgeliyorum .resim yazı .nedeni unutuyorum yakın tarihte duyduklarımı gördüklerimi yuppiyayye farkına vardı bunun mesela.arabamı 6 kere kontrol ederim inmeden ocağı vs.yani bu siteye dertleşmek eğlenmek bilgi edinmek güzel arkadaşlıklar kurmak için geliyorum.kimseden ayar yemek için değil
canı cekıyo dımı ınsanın..serbetlı tatlılarda aldı basını gıttı..her turlu tatlıya acıgız bız
iyi aksamlar kızlar..bır donem bızıde o legolar maffetmıstı..ne sız sorun ne ben soylıyım o derece..sımdı 10 yasında hevesı gectı attı kenara..Heryerden Lego parçası hepsini birbirine karıştırıyor başla başka şeyler yapıyor bir koca leğen vallaÇokta para tutuyor dediğin gibi bir kutusu bir çeyrek altın parası
Valla bende bazen unutuyorum hergün gördüğüm insanların adınıhaklısın ama halamın adını unutmuştum o bayağı komikti ha ha ha
seni en iyi ben tanıyorum .boşverrrrrrrr.herkes herkesi gayet iyi tanıdı merak etmeyesinn.Amannn ceyceyim bazen unutmakta bir nimet..
Öyle bir ben de an geliyorki insanın kendinden şüphe ettiriyorlar.. Ben geçen gün bir suçlamadan dolayı Bin küsur sayfalık formu tarayıp tek tek okumaya kalktım kendimden eminim acaba unuttum mu diye...
Gereksiz şeylerle beyni yordugumuz için önemli bilgileri siliyor beyin ama ne demişler söz uçar yazı kalır
ben bir de yüzleri hafızamda tutamam.hani polis bir gün robot resim çizdirse öylece kalakalırımmm.çöp adam çizdiririm ressamaValla bende bazen unutuyorum hergün gördüğüm insanların adını
Bakin benim unutma durumum efsane hicbir şekilde yüz hafızam yok önceleri yeni kisileri kaydetmiyor sanıyordum ama sonra olayı çözdüm beyin gördüğü kişiyi gereksiz algiliyorsa isterse 100 kez göreyim kaydetmiyorhaklısın ama halamın adını unutmuştum o bayağı komikti ha ha ha
O maalesef bende de var ceycey, çok yakın olduğum kişilerin adını, günlük hayattaki basit eşyaların adını falan aklıma getiremem hemen. Masa diyemediğim falan olurhaklısın ama halamın adını unutmuştum o bayağı komikti ha ha ha
Bende isim tarih sifre özurluyum çok zor hafızamda kalıyor hatirlayamiyorum..ben bir de yüzleri hafızamda tutamam.hani polis bir gün robot resim çizdirse öylece kalakalırımmm.çöp adam çizdiririm ressama
sen unut zatennn.ben ilçenin yarısını yok sayıyorum yarısından da fazla da neysee.sen anladınnn durumuValla bende bazen unutuyorum hergün gördüğüm insanların adını
yatırımlarını unutma da mihailim.devlet zaman aşımına uğrayınca el koyuyor bilesinnO maalesef bende de var ceycey, çok yakın olduğum kişilerin adını, günlük hayattaki basit eşyaların adını falan aklıma getiremem hemen. Masa diyemediğim falan olurb12 demirim falan da yerinde, allah vergisi (!) bendeki -_-
ohoo oda bişeymi en yakınlarımın yanından geçerim sokakta, görmeden devam ederim yolumaben bir de yüzleri hafızamda tutamam.hani polis bir gün robot resim çizdirse öylece kalakalırımmm.çöp adam çizdiririm ressama
Benim de zayıftır ya..bir kere kapının önünden geçen birini annemlere geliyor zannettim babamın dayisi sandim. Ooo dayı nasılsın dedim iyiyim sen dedi o da. Hiç dedim geldim işte 1 hafta burdayim yenge nasıl dedim. O da iyi işte, enişte nasıl dedi. Ben de iyi izni yok onun ben kızla geldim vs dedim.. Sonra anladım ki dayı falan değil :))) rezillik. Sonradan baya komik oluyor tabii. Dayı da benle dalga mı geçti anlayıp yoksa hani dayı diye girince lafa o da beni tanıdık da ben tanıyamadım diye düşünüp bozuntuya mı vermedi bilmiyorum artik:))ben bir de yüzleri hafızamda tutamam.hani polis bir gün robot resim çizdirse öylece kalakalırımmm.çöp adam çizdiririm ressama
Onları excele yazıyorum unutmam, ben unutsam excel unutmazyatırımlarını unutma da mihailim.devlet zaman aşımına uğrayınca el koyuyor bilesinn
Ya önceleri kıza annem bakarken anneme gelip gidiyordum oralarda ilkokul arkadaşlarım beni görüyordu ben tanımıyorum ki çaktırmıyorum ama havadan sudan konuşuyordum. Bir de ben onu tanımıyorum o bana sınıftaki başkalarını anlatiyorduBenim de zayıftır ya..bir kere kapının önünden geçen birini annemlere geliyor zannettim babamın dayisi sandim. Ooo dayı nasılsın dedim iyiyim sen dedi o da. Hiç dedim geldim işte 1 hafta burdayim yenge nasıl dedim. O da iyi işte, enişte nasıl dedi. Ben de iyi izni yok onun ben kızla geldim vs dedim.. Sonra anladım ki dayı falan değil :))) rezillik. Sonradan baya komik oluyor tabii. Dayı da benle dalga mı geçti anlayıp yoksa hani dayı diye girince lafa o da beni tanıdık da ben tanıyamadım diye düşünüp bozuntuya mı vermedi bilmiyorum artik:))
Ben sans eseri sizinle karşılaşıp hala kızı falan sansam sizle de aynı muhabbeti yaşarmışım demek ki:)) dayı da bence tanıdık sanıp bozuntuya vermedi kendince:)) Kemal Sunal filmi gibi sahneler yaşıyoruz böyle olunca.Ya önceleri kıza annem bakarken anneme gelip gidiyordum oralarda ilkokul arkadaşlarım beni görüyordu ben tanımıyorum ki çaktırmıyorum ama havadan sudan konuşuyordum. Bir de ben onu tanımıyorum o bana sınıftaki başkalarını anlatiyordueşim dedi seni dolandırırlar birgün ben senin akrabanım falan derlerse inanma
Allah tan Burada hiç akrabam yokta dolandırıcıların eline düşmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?