türkiyede coin alım satımı yapan şirketin sahibi kaçtı 2 milyar dolarla duymuşsundur.sizin oralara gelirse haber ver
Artık coinden şu kadar para kazandım diyenlere inanmıyorum demezsin ceycey:)) ama konunun çok da coinle alakası yok tabii. Global yerler dururken başka yere gitmeye ne gerek var.

Artık coinden şu kadar para kazandım diyenlere inanmıyorum demezsin ceycey:)) ama konunun çok da coinle alakası yok tabii. Global yerler dururken başka yere gitmeye ne gerek var.
kazananlara inanıyorum çünkü şimdi yemleme zamanı .kazandıralım ki millet daha çok gelsin duyup daha çok yatırsın.tosun da parasından 1 milyar dolardan fazla dağıtmıştı.o kazananlar şikayetçi değil ki.coinden kazanan olacak ama çoğunluk dibi görecek bir kaç aya

Orası da espriydi zaten ya bak adam milyar doları kazandı gitti göz önünde diye. Artık ders olmuştur dikkatli olur umarım insanlar.

Aşçım . Edit: hakikidirrr

Ne çirkin bir sıfat bu be
5 yıl saklanması lazımmm.anca ozaman değer kazanıyor.mesela 6 yıl önce 23 e falan aldığım bebeği 700 e yakın bir paraya sattım

Allah çirkin şansı versin

Dün bütün coinlerimi sattım. Böldükçe bölmüşüm 3 kuruş 5 kuruş bir şey artmıyordu. 900 liram 1145 oldu. Öyle dolar olarak duruyor hesapta. Çeksem mi bekleyip yeni bir coine mi yatırsam karar veremiyorum

kuzum bu kadar fazla para kazanmak ekonomi dinamiklerine ters.o zaman kimse fabrika açmaz üretim yapmaz mütahitler inşaat yapmaz herhangi işte çalışmayada gerek yok.koy 10 bin al 300 000.bu mantık lımı.ha mantıklıysa niye avrupa ülkelerinde coin alım satımı çok düşük.neden peru nijerya türkiye var.avrupalı saf mı?onlar bilmiyor mu istemiyor mu kolay para kazanmak?ben bunun büyük bir global oyun olduğunu düşünüyorum ülkelerin ekonomisini dinamitlemek için.

Tabii ki öyle. Zaten sürekli olan bir şey değil ki 1 koyup 30 almak. Şu an öyle bir dönemdi o da geçiyor sanırım. Büyük ihtimalle kazananlar da kaybetmiştir kârını almadıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…