- 10 Nisan 2014
- 43.749
- 116.336
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.441
Yok uyumadım kuzu . İşteyim , az önce arkadaşa yardıma gittim . Neyse artık sakin sakin kahvemi içebilirimHadi bea uyudun mu?
canım kahve istedii .tadilat nasıl gidiyor?kolayladın mı?Yok uyumadım kuzu . İşteyim , az önce arkadaşa yardıma gittim . Neyse artık sakin sakin kahvemi içebilirim
ha şunu da yazıp hahve alayım gidip.isveçe yanına kaçacağımda henüz 2 milyar dolar toplayamadım.az daha bekle benii geleceğimmmYok uyumadım kuzu . İşteyim , az önce arkadaşa yardıma gittim . Neyse artık sakin sakin kahvemi içebilirim
Pek bişey yapabildigim yok. Yaz tatilinde arkadaş gelip yardım edecek parke ve boya işlerine . Bir iki pencere değiştirilmesi lazım onuda artık bilen birine yaptırabilirimcanım kahve istedii .tadilat nasıl gidiyor?kolayladın mı?
Sen o parayı topla sana her yer İsveç olurha şunu da yazıp hahve alayım gidip.isveçe yanına kaçacağımda henüz 2 milyar dolar toplayamadım.az daha bekle benii geleceğimmm
türkiyede coin alım satımı yapan şirketin sahibi kaçtı 2 milyar dolarla duymuşsundur.sizin oralara gelirse haber verSen o parayı topla sana her yer İsveç olur
Haberlerden bihaberim tv falan izlemiyorum . Sadece İsveç gazetesinden gündemi takip ediyorumtürkiyede coin alım satımı yapan şirketin sahibi kaçtı 2 milyar dolarla duymuşsundur.sizin oralara gelirse haber ver
türkiye de baş haber bu.tosun vardı çiftlikbank o out artıkHaberlerden bihaberim tv falan izlemiyorum . Sadece İsveç gazetesinden gündemi takip ediyorum
Isveç gazeteleri türkiye hakkında nasıl haberler yapıyor daha doğrusu yurtdışındaki gazeteler türkiye için be yazıyor ben hep merak ediyorum yaHaberlerden bihaberim tv falan izlemiyorum . Sadece İsveç gazetesinden gündemi takip ediyorum
Artık coinden şu kadar para kazandım diyenlere inanmıyorum demezsin ceycey:)) ama konunun çok da coinle alakası yok tabii. Global yerler dururken başka yere gitmeye ne gerek var.türkiyede coin alım satımı yapan şirketin sahibi kaçtı 2 milyar dolarla duymuşsundur.sizin oralara gelirse haber ver
Tosun getir götürünü yapar şu anda haber değeri için:)türkiye de baş haber bu.tosun vardı çiftlikbank o out artık
kazananlara inanıyorum çünkü şimdi yemleme zamanı .kazandıralım ki millet daha çok gelsin duyup daha çok yatırsın.tosun da parasından 1 milyar dolardan fazla dağıtmıştı.o kazananlar şikayetçi değil ki.coinden kazanan olacak ama çoğunluk dibi görecek bir kaç ayaArtık coinden şu kadar para kazandım diyenlere inanmıyorum demezsin ceycey:)) ama konunun çok da coinle alakası yok tabii. Global yerler dururken başka yere gitmeye ne gerek var.
Çok çarpıcı haberler yok açıkçası . En son virüsün ikiye katlandığı yazıyorduIsveç gazeteleri türkiye hakkında nasıl haberler yapıyor daha doğrusu yurtdışındaki gazeteler türkiye için be yazıyor ben hep merak ediyorum ya
kazananlara inanıyorum çünkü şimdi yemleme zamanı .kazandıralım ki millet daha çok gelsin duyup daha çok yatırsın.tosun da parasından 1 milyarTabii canım her şey olabilir. Birkaç ay bile surmeyebilir. Normalde de az kazandirir aslında.. bazen düşer uzun müddet. Bazen de kısa dönem çıkar. Şimdi acayip bir yükselme oldu ve nispeten iyi de sürdü. Orası insanları yanıltıyor işte.kazananlara inanıyorum çünkü şimdi yemleme zamanı .kazandıralım ki millet daha çok gelsin duyup daha çok yatırsın.tosun da parasından 1 milyar dolardan fazla dağıtmıştı.o kazananlar şikayetçi değil ki.coinden kazanan olacak ama çoğunluk dibi görecek bir kaç aya
Orası da espriydi zaten ya bak adam milyar doları kazandı gitti göz önünde diye. Artık ders olmuştur dikkatli olur umarım insanlar.kazananlara inanıyorum çünkü şimdi yemleme zamanı .kazandıralım ki millet daha çok gelsin duyup daha çok yatırsın.tosun da parasından 1 milyar dolardan fazla dağıtmıştı.o kazananlar şikayetçi değil ki.coinden kazanan olacak ama çoğunluk dibi görecek bir kaç aya
Aşçım . Edit: hakikidirrr
5 yıl saklanması lazımmm.anca ozaman değer kazanıyor.mesela 6 yıl önce 23 e falan aldığım bebeği 700 e yakın bir paraya sattım
Tabii ki öyle. Zaten sürekli olan bir şey değil ki 1 koyup 30 almak. Şu an öyle bir dönemdi o da geçiyor sanırım. Büyük ihtimalle kazananlar da kaybetmiştir kârını almadıysa.kuzum bu kadar fazla para kazanmak ekonomi dinamiklerine ters.o zaman kimse fabrika açmaz üretim yapmaz mütahitler inşaat yapmaz herhangi işte çalışmayada gerek yok.koy 10 bin al 300 000.bu mantık lımı.ha mantıklıysa niye avrupa ülkelerinde coin alım satımı çok düşük.neden peru nijerya türkiye var.avrupalı saf mı?onlar bilmiyor mu istemiyır mu kolay para kazanmak?ben bunun büyük bir global oyun olduğunu düşünüyorum ülkelerin ekonomisini dinamitlemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?