- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.461
Günaydınlar..
Kızlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun:)
Bugün ben coin dünyasına adim atıyorum.
Katmerli özel gün ha ha ha
Ay nomu çok güzel zamanda geldin
Bir düşük bir düşük coinler
Tam alinmik
Ytd
Tabii sen geldin diye daha da düşebilir hahahaha
Kutlu olsun canım bayramimiz:)
Tam zamanı Bugun coinler can çekişiyor son zamanların en dip fiyatından alacaksın . Artık zengin olabilirsinGünaydınlar..
Kızlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun:)
Bugün ben coin dünyasına adim atıyorum.
Katmerli özel gün ha ha ha
Gunaydin kızlar
Ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
Tam zamanı Bugun coinler can çekişiyor son zamanların en dip fiyatından alacaksın . Artık zengin olabilirsinhayırlısı olsun bol kazançlar
Hangi uygulamayı kullanıyorsun btcturk e vakit ve ziraatten 24 saat havale var .
Merhaba,Denizbank izin verseydi eğer..
Ben bu bankaya iyice kıl olmaya başladım yeminle kızlar.
Yatırım hesabındaki paramı mevduat hesabına alamıyorum.
Yetersiz bakiye diyor 1500 tl vardı içinde.
1 saattir uğraşıyorum çok sinirliyim.
Nette aynı şikayetten buldum.
Bu kadar dangalak banka ilk kez görüyorum kendi paramı istediğim gibi kullanamıyorum yahu!
Merhaba,
Daha önce yatırım hesabında kalan bakiyeyi nemalandır diye bir tercihte bulundaysanız fon almış olabilir. O yüzden ilk olarak fon alış satış menüsünden fonu bozup sonra hesaba aktarmak gerekebilir. Ya da hisse satışından 2 iş günü sonra para kullanılabildiği için yatırım hesabında gözükse bile aktarım yapılmayabilir. Benim Denizbank hesabım yok, aklıma gelenleri yazdım.
Aman aman kalsın, halka arz 2020de iyimiş bence :))halka arz haberııııı
Ziraat GYO (ZRGYO)
FIYAT : 1.60
TALEP TOPLAMA 28-29-30
ORANSAL
Aman aman kalsın, halka arz 2020de iyimiş bence :))
Eh sen de haklısın yakın zamana kadar brezilya dizisi topiği gibi bişeydik :) yalan entrika çarpık ilişkilerBen yıne paylasıyım da topıge yakısıyor ya
yatırım topıgı oldugu anlasılsın :)
Kızlar günaydınnnnnnn
Ben maliyetime gelince sat demiştim gece satmış hatta 15 cent altına düşmüş gece. Geri çıkmış şimdi yine düşmüş geçen aldığımın 4 cent üstünde şu an. Daha da düşerse alsam mı diyorum bir çılgınlık yapıp. Kaybetmek istiyorum zorla sanırım...napsam ki...Günaydın millet
Nomu iyi zamanda giriyon güzel düşmüşler az önce baktımama bugün resmi tatil diye denizbanktan eft yapar mı bilmiyorum bakmak lazım.
Coinlerde maliyetimin altındayım şu an, yapacak bişey yok bekleyeceğiz. Hem bist hem kripto para kazanmanın öyle kolay olmadığını kafamıza vura vura öğretiyor şu an :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?