Günaydınlar..
Kızlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun:)
Bugün ben coin dünyasına adim atıyorum.
Katmerli özel gün ha ha ha

Ay nomu çok güzel zamanda geldin

Bir düşük bir düşük coinler

Tam alinmik

Ytd

Tabii sen geldin diye daha da düşebilir hahahaha

Kutlu olsun canım bayramimiz:)

Gunaydin kızlar
Ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
Günaydınlar..
Kızlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun:)
Bugün ben coin dünyasına adim atıyorum.
Katmerli özel gün ha ha ha
Tam zamanı Bugun coinler can çekişiyor son zamanların en dip fiyatından alacaksın . Artık zengin olabilirsin hayırlısı olsun bol kazançlar

Denizbank izin verseydi eğer..

Ben bu bankaya iyice kıl olmaya başladım yeminle kızlar.
Yatırım hesabındaki paramı mevduat hesabına alamıyorum.
Yetersiz bakiye diyor 1500 tl vardı içinde.
1 saattir uğraşıyorum çok sinirliyim.
Nette aynı şikayetten buldum.
Bu kadar dangalak banka ilk kez görüyorum kendi paramı istediğim gibi kullanamıyorum yahu!

Merhaba,
Daha önce yatırım hesabında kalan bakiyeyi nemalandır diye bir tercihte bulundaysanız fon almış olabilir. O yüzden ilk olarak fon alış satış menüsünden fonu bozup sonra hesaba aktarmak gerekebilir. Ya da hisse satışından 2 iş günü sonra para kullanılabildiği için yatırım hesabında gözükse bile aktarım yapılmayabilir. Benim Denizbank hesabım yok, aklıma gelenleri yazdım.

Aa hisseyi sattıktan sonra 2 gün geçmedi tam ondan o halde.
Teşekkür ederim en azından küfür etmeyi bırakırım

Günaydın millet

Nomu iyi zamanda giriyon güzel düşmüşler az önce baktım ama bugün resmi tatil diye denizbanktan eft yapar mı bilmiyorum bakmak lazım.

Coinlerde maliyetimin altındayım şu an, yapacak bişey yok bekleyeceğiz. Hem bist hem kripto para kazanmanın öyle kolay olmadığını kafamıza vura vura öğretiyor şu an :))

Ben maliyetime gelince sat demiştim gece satmış hatta 15 cent altına düşmüş gece. Geri çıkmış şimdi yine düşmüş geçen aldığımın 4 cent üstünde şu an. Daha da düşerse alsam mı diyorum bir çılgınlık yapıp. Kaybetmek istiyorum zorla sanırım...napsam ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…