- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.481
ay nora ozluyoruz senı ya gel fırsat buldukca
Denizbankin keyfini beklerken ziraattaki 100 liram ile baslangic yapayım dedim. Belki 3 günde param 3 katına çıkar hahah :)Günaydın millet
Nomu iyi zamanda giriyon güzel düşmüşler az önce baktımama bugün resmi tatil diye denizbanktan eft yapar mı bilmiyorum bakmak lazım.
Coinlerde maliyetimin altındayım şu an, yapacak bişey yok bekleyeceğiz. Hem bist hem kripto para kazanmanın öyle kolay olmadığını kafamıza vura vura öğretiyor şu an :))
oraya mı geleyim buraya mı kafam karışıyor
Ziraat Gyo katılmıyoruz di mi? :) Adamlar 1 milyar küsür lot halka arz ediyor. Bu kadar çok lot sayısı ile tavan gitmesi zormuş.
Borsada bazı kağıtlar maliyete gelsin satıp kriptoya giricem nomu da giriyor bi ben kaldım heralde
O günden sonra ben çok değiştim çok.Artık daha az fakir hissediyorum kendimiEh sen de haklısın yakın zamana kadar brezilya dizisi topiği gibi bişeydik :) yalan entrika çarpık ilişkiler
Doktorum herkesin stratejisi farklı bu konuda, kimi yüksekten (veya senin gibi maliyetten) satıp aşağıdan alıyor ama bu benim her zaman becerebildiğim bi olay değil. Geçen stop olduğumda sepetin önemli kısmını şükür alttan toplayabildim ama yapamadıklarım da oldu. Bir de nereye kadar düşüp nereden döneceğini ön göremiyor ki insan, o yüzden ben ekrana bakmadan bekliyorum düşeceği kadar düşsün, zaten mayıs haziran falan böyle tatsız geçer gibi. Dogenin bttnim dentin ralli yapıp sxp dia trb gibi düzgün coinlerin yerinde saydığı zamanda da ayı gelecekse buyursun gelsin valla kısmetimizde yokmuş napalım :))Ben maliyetime gelince sat demiştim gece satmış hatta 15 cent altına düşmüş gece. Geri çıkmış şimdi yine düşmüş geçen aldığımın 4 cent üstünde şu an. Daha da düşerse alsam mı diyorum bir çılgınlık yapıp. Kaybetmek istiyorum zorla sanırım...napsam ki...
Denizbankin keyfini beklerken ziraattaki 100 liram ile baslangic yapayım dedim. Belki 3 günde param 3 katına çıkar hahah :)
Başarabilmiş miyim 100 liraya eth aldım
anaaaaaa 101 olmus bu
kızlar kosunnnnnnnnnnnnn sanıyede 1 tl kazandıran nomu geldııııııııııııı hahhhhahaha
Evet emir gireyim en iyisi.Doktorum herkesin stratejisi farklı bu konuda, kimi yüksekten (veya senin gibi maliyetten) satıp aşağıdan alıyor ama bu benim her zaman becerebildiğim bi olay değil. Geçen stop olduğumda sepetin önemli kısmını şükür alttan toplayabildim ama yapamadıklarım da oldu. Bir de nereye kadar düşüp nereden döneceğini ön göremiyor ki insan, o yüzden ben ekrana bakmadan bekliyorum düşeceği kadar düşsün, zaten mayıs haziran falan böyle tatsız geçer gibi. Dogenin bttnim dentin ralli yapıp sxp dia trb gibi düzgün coinlerin yerinde saydığı zamanda da ayı gelecekse buyursun gelsin valla kısmetimizde yokmuş napalım :))
Sepettekilerin fiyatına dışarıdan baktım kaç olmuş diye ama açıp cüzdanıma bakmadım açıkçası moralim bozulur çünkü :)) sen de alttan emir verip bekleyebilirsin belki daha da düşer, ama emin olamıyoruz işte.
Vaaay hem de düşüş trendindeyken girer girmez %1 kar helal nomu borsa kraliçesi değil de nesin şimdiDenizbankin keyfini beklerken ziraattaki 100 liram ile baslangic yapayım dedim. Belki 3 günde param 3 katına çıkar hahah :)
Başarabilmiş miyim 100 liraya eth aldım
Vaaay hem de düşüş trendindeyken girer girmez %1 kar helal nomu borsa kraliçesi değil de nesin şimdi
En altta Al sat bölümüne gir , satış bölümüne şimdikinin %50 fazlası fiyat yaz miktar olarak %100 seç hepsi satılsın yani bukadarKızlar araştırdım kurcaladım bulamadım.
Örneğin 150 tl olunca sat emir girişi nerden yapılıyor binance trde?
Kıymetli yüz liram çoğalsın yaneee
Dolap hesabını özelden atar msn bi bi bakmak istiyorum :)5 yıl saklanması lazımmm.anca ozaman değer kazanıyor.mesela 6 yıl önce 23 e falan aldığım bebeği 700 e yakın bir paraya sattım
Ben de su çiçeği geçirirken sokakta gördüğüme baak ben çiçek açtım dermişim o aklıma geldiBizde bugün şok marketten dart aldık çocuk eve gelene kadar gördüğüne bağırdı bakınnn annem bana ok aldı diye
Nomuuu satma hemen ay altın gibi tutacaktık hani :))Kızlar araştırdım kurcaladım bulamadım.
Örneğin 150 tl olunca sat emir girişi nerden yapılıyor binance trde?
Kıymetli yüz liram çoğalsın yaneee
Thodex intiharları başlamış çok üzücü. Adam evini satıp yatırmışNomuuu satma hemen ay altın gibi tutacaktık hani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?