ay nora ozluyoruz senı ya gel fırsat buldukca

oraya mı geleyim buraya mı kafam karışıyor

Ziraat Gyo katılmıyoruz di mi? :) Adamlar 1 milyar küsür lot halka arz ediyor. Bu kadar çok lot sayısı ile tavan gitmesi zormuş.
Borsada bazı kağıtlar maliyete gelsin satıp kriptoya giricem nomu da giriyor bi ben kaldım heralde

Denizbankin keyfini beklerken ziraattaki 100 liram ile baslangic yapayım dedim. Belki 3 günde param 3 katına çıkar hahah :)

Başarabilmiş miyim 100 liraya eth aldım

Eklentiler

• Screenshot_20210423-105900_Binance TR.webp
    20 KB · Görüntüleme: 34

yok canım oransal bızı bozar hahhahah buyuyunce ınsallah

Doktorum herkesin stratejisi farklı bu konuda, kimi yüksekten (veya senin gibi maliyetten) satıp aşağıdan alıyor ama bu benim her zaman becerebildiğim bi olay değil. Geçen stop olduğumda sepetin önemli kısmını şükür alttan toplayabildim ama yapamadıklarım da oldu. Bir de nereye kadar düşüp nereden döneceğini ön göremiyor ki insan, o yüzden ben ekrana bakmadan bekliyorum düşeceği kadar düşsün, zaten mayıs haziran falan böyle tatsız geçer gibi. Dogenin bttnim dentin ralli yapıp sxp dia trb gibi düzgün coinlerin yerinde saydığı zamanda da ayı gelecekse buyursun gelsin valla kısmetimizde yokmuş napalım :))

Sepettekilerin fiyatına dışarıdan baktım kaç olmuş diye ama açıp cüzdanıma bakmadım açıkçası moralim bozulur çünkü :)) sen de alttan emir verip bekleyebilirsin belki daha da düşer, ama emin olamıyoruz işte.

Denizbankin keyfini beklerken ziraattaki 100 liram ile baslangic yapayım dedim. Belki 3 günde param 3 katına çıkar hahah :)

anaaaaaa 101 olmus bu

kızlar kosunnnnnnnnnnnnn sanıyede 1 tl kazandıran nomu geldııııııııııııı hahhhhahaha

Evet emir gireyim en iyisi.

Vaaay hem de düşüş trendindeyken girer girmez %1 kar helal nomu borsa kraliçesi değil de nesin şimdi

Kızlar araştırdım kurcaladım bulamadım.
Örneğin 150 tl olunca sat emir girişi nerden yapılıyor binance trde?

Kıymetli yüz liram çoğalsın yaneee
En altta Al sat bölümüne gir , satış bölümüne şimdikinin %50 fazlası fiyat yaz miktar olarak %100 seç hepsi satılsın yani bukadar

Günaydın kızlar 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun

Coinler yine bizi yere vurdu, elon abiden twet bekliyoruz son çare eşimden para. Aldım akşam %50 arttırırım dedim sabah kalktım -%25 adama söyledim çöktü ben niye üzülmüyorum onu anlamadım şamar yiye yiye alıştım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…