Thodex intiharları başlamış çok üzücü. Adam evini satıp yatırmış
Ya bu kazanma hırsımız bizi mahveden.bu tarz durumlarda tamamen vazgeçebileceğin paraları yatırmak lazım.Ben borsayada coinede tamamı gitse beni etkilermi diye düşünüp,etkilemeyeceğine karar verdiğim ama yüksek bir miktarla girdim.kaybetmek istemem tabiki, ama kaybedersemde denedim olmadı canım sağolsun deyip devam ederim.yazık ailesine, 1 ev için bi hayattan vazgeçilirmi ya

ceyceyim yalan söyleyen yaptığından utanmıyorsa doğruları söylemekten biz hiç çekinmemeliyiz. portakal hanımcığım burada kendimizce yatırım öğrenmeye bibirimize destek olmaya iyi vakit geçirmeye çalışıyoruz, lütfen bu konuya veya konuya yazanlara daha fazla salça olmaktan vazgeç yoksa buradaki tüm yalan hayatını da, fake hesabınla hepimizi kandırdığını da, sonra fake hesap aslında fake diye bi tur daha deneme yaptığını da dökerim, hayati tehlikem var ay söylemeyin sakın ayaklarıyla saklamaya çalıştığın evli adamla birlikteliğini de hem burada başka topiklerde hem twitterda her yerde yazarım inan çekinmem. hatta birlikte olduğunu söylediğin umut sarı dediğin herifin kendisine de yazarım dediklerin doğru mu değil mi belli olur. aman üf be sakız gibi uzadı mevzu.

Thodex intiharları başlamış çok üzücü. Adam evini satıp yatırmış
Hani ya haber mi var ben görmedim ya bu borsa ufacık pek bilinmeyen borsaydı bu kadar çok yatırım olmasını hala aklım almıyor. hele hele 2 milyar dolarlar falan mümkün değil diye düşünüyorum hala.

Hani ya haber mi var ben görmedim ya bu borsa ufacık pek bilinmeyen borsaydı bu kadar çok yatırım olmasını hala aklım almıyor. hele hele 2 milyar dolarlar falan mümkün değil diye düşünüyorum hala.
Borsada da yıllar önce evini falan batıran oldu eşimin iş arkadaşlarından. Bazıları yatırımı kumar sanıyor maalesef.

haber mi var ay ben göremedim

Acayip Fransızim bu konuda Adamın ismini bile yeni duydum mesela. Sanırım bazen Fransız olmak daha iyi.

Ben de 1000 TL zarar ettim diye kendimi yiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…