- 3 Eylül 2012
- 21.896
- 57.818
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.501
Nomuuu satma hemen ay altın gibi tutacaktık hani :))
Thodex intiharları başlamış çok üzücü. Adam evini satıp yatırmış
Ya bu kazanma hırsımız bizi mahveden.bu tarz durumlarda tamamen vazgeçebileceğin paraları yatırmak lazım.Ben borsayada coinede tamamı gitse beni etkilermi diye düşünüp,etkilemeyeceğine karar verdiğim ama yüksek bir miktarla girdim.kaybetmek istemem tabiki, ama kaybedersemde denedim olmadı canım sağolsun deyip devam ederim.yazık ailesine, 1 ev için bi hayattan vazgeçilirmi yaThodex intiharları başlamış çok üzücü. Adam evini satıp yatırmış
Aynen. Gözden çıkarabileceğin parayla oynanmalı coin .Evi olan adam da satıp niye girer ki coine anlamıyorum
Biraz da tok gözlü olmak lazım yaa
ceyceyim yalan söyleyen yaptığından utanmıyorsa doğruları söylemekten biz hiç çekinmemeliyiz. portakal hanımcığım burada kendimizce yatırım öğrenmeye bibirimize destek olmaya iyi vakit geçirmeye çalışıyoruz, lütfen bu konuya veya konuya yazanlara daha fazla salça olmaktan vazgeç yoksa buradaki tüm yalan hayatını da, fake hesabınla hepimizi kandırdığını da, sonra fake hesap aslında fake diye bi tur daha deneme yaptığını da dökerim, hayati tehlikem var ay söylemeyin sakın ayaklarıyla saklamaya çalıştığın evli adamla birlikteliğini de hem burada başka topiklerde hem twitterda her yerde yazarım inan çekinmem. hatta birlikte olduğunu söylediğin umut sarı dediğin herifin kendisine de yazarım dediklerin doğru mu değil mi belli olur. aman üf be sakız gibi uzadı mevzu.Malum kişi mesajım sana lütfen seni hiç tanımayan arkadaşlarıma özelden yalan yanlış bilgi vermekten vazgeç. Yeni arkadaşlarına anlat benim dostlarımdan uzak dur. Şansını daha fazla zorlama . İşine bak kendi yoluna bak.
Hani ya haber mi var ben görmedimThodex intiharları başlamış çok üzücü. Adam evini satıp yatırmış
Sen de haklısın nomum kar da çekmek lazım, diğer parana dokunma ama olur muKazanmanın tadını bir kez tadaydım dedim
Uff ben öyle sabirsızım işte.
Twitterda okudum bazi magdurlarin twitlerini.Oyle boyle buyuk paralar yatirmamislarThodex intiharları başlamış çok üzücü. Adam evini satıp yatırmış
Az yatıranda var herşeyini koyan da var. Akıl devreden çıkmış bazı yatırımcılarda maalesefTwitterda okudum bazi magdurlarin twitlerini.Oyle boyle buyuk paralar yatirmamislar
Okudum haberi ben marjinde kaybetti diye düşünmüştüm. Çok kötü ya evi satıp parasını yatırmak nedirThodex intiharları başlamış çok üzücü. Adam evini satıp yatırmış
Kesinlikle.Fazla hirs mi desek ne desek ama Allah yardimcilari olsun.Maddi ,manevi cok buyuk bir yikim.Az yatıranda var herşeyini koyan da var. Akıl devreden çıkmış bazı yatırımcılarda maalesef
Borsada da yıllar önce evini falan batıran oldu eşimin iş arkadaşlarından. Bazıları yatırımı kumar sanıyor maalesef.Hani ya haber mi var ben görmedimya bu borsa ufacık pek bilinmeyen borsaydı bu kadar çok yatırım olmasını hala aklım almıyor. hele hele 2 milyar dolarlar falan mümkün değil diye düşünüyorum hala.
haber mi var ay ben göremedimŞok üstüne şok yaşıyorum bugün... Bir insan evini satıp niye girer hayır 400binden de fazlaymış ev. Şöyle küçük, parası az ev olsa neyse. Ya da biraz öğrenip piyasayı görüp 1 sene sonra vs yapsa neyse. Tavsiye ile ev satılır mı? Emanet akılla olmaz ki
Acayip Fransızim bu konuda Adamın ismini bile yeni duydum mesela. Sanırım bazen Fransız olmak daha iyi.ceyceyim yalan söyleyen yaptığından utanmıyorsa doğruları söylemekten biz hiç çekinmemeliyiz. portakal hanımcığım burada kendimizce yatırım öğrenmeye bibirimize destek olmaya iyi vakit geçirmeye çalışıyoruz, lütfen bu konuya veya konuya yazanlara daha fazla salça olmaktan vazgeç yoksa buradaki tüm yalan hayatını da, fake hesabınla hepimizi kandırdığını da, sonra fake hesap aslında fake diye bi tur daha deneme yaptığını da dökerim, hayati tehlikem var ay söylemeyin sakın ayaklarıyla saklamaya çalıştığın evli adamla birlikteliğini de hem burada başka topiklerde hem twitterda her yerde yazarım inan çekinmem. hatta birlikte olduğunu söylediğin umut sarı dediğin herifin kendisine de yazarım dediklerin doğru mu değil mi belli olur. aman üf be sakız gibi uzadı mevzu.
410a bine evimi satıp girdim yazmış da birisi. Bu da başkaymış bu haberle ilgili değil. Yani bu da magdurmus da...haber mi var ay ben göremedim
Biz de fransız kalabilmeyi çok isterdikAcayip Fransızim bu konuda Adamın ismini bile yeni duydum mesela. Sanırım bazen Fransız olmak daha iyi.
Ben de 1000 TL zarar ettim diye kendimi yiyordumŞok üstüne şok yaşıyorum bugün... Bir insan evini satıp niye girer hayır 400binden de fazlaymış ev. Şöyle küçük, parası az ev olsa neyse. Ya da biraz öğrenip piyasayı görüp 1 sene sonra vs yapsa neyse. Tavsiye ile ev satılır mı? Emanet akılla olmaz ki
Ben bilerek kaldım ama bazen zekiligim tutuyor normalde baya kanarım her şeye:)Biz de fransız kalabilmeyi çok isterdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?