Ben de 1000 TL zarar ettim diye kendimi yiyordum
Ben de üzülüyorum kaybedince onun için o insanları düşünemiyorum. Ama akıllanmıyoruz biz ya...sürekli bir dolandırıcılık olayı oluyor bazen 5 yılda bazen 10 bazen 20... Ama yine de tuzum var diyene salatalık vermeye devam ediyoruz.

Biz sürekli bu muhabbetlere maruz kaldığımız için fransız kaldırılamadık :))
Bu da ders işte insan temkinli yaklaşıyor böyle şeyler yaşadıkça. Daha önce de yazmıştım kimsenin aklına gelmedi. Bir üye vardı yine yurt dışında yaşıyorum diyordu sanki yabancı sevgilisi vardı. Uzun müddet olaylar olaylar yazdı bu. Baya da uzun yazdı. Sevilen de bir üyeydi. Sonra anlaşıldı ki ergenin biriymiş. Baya özürler falan gitti. Ben o olaydan sonra biraz akıllandım:))

Tuz ve salatalık bizim hassas noktamızdır burada :))

Para kazanması kolay değil ki, maaşımız için bile bütün bir ay çalışıyoruz sabah yatağımızdan kalkıp. Hele hele 10 günde üç katı aldım masallarına hemen kanmamak gerek ama insanın gözü mü dönüyor ne bileyim, allah herkesi korusun bu kafalara girmekten.

Ben kripto parayı belli bir düzeye kadar güvenilmez bulmuyorum, yatırım aracı olarak da görüyorum ki alıyorum ama öyle uçuk kaçık hedefler veya sermayeleri koyacak kadar güvenli bir alan değil kesinlikle.

Yaa zaten yaşlandirir bence de bu coin borsa falan. Çok stresli o yüzden büyük para gömmemek lazım. :/

Öyle ben de bulmuyorum pek bilmeden dalınca her yerde kaybedebilirsin. Hee yatırım aracının iniş çıkışları olur. Bunun sirazesi kaydı ama son aylarda. Yüzdelerle gitse insanların gözü dönmezdi. Cahil cesareti diye bir tamlama boşuna yok. Öyle olunca ya dibi görüyorsun ya bulutları zaten. Ama dip daha olası bir yerde.

Madem konuyu kapatmayıp eseliyorsa bende yazayım bir kaç şey sayfa sayfa malını mülkünü paylaşan kendisi kişisel olarak asla konuştuğumuz bır konu değil topici okuyan herkes portakalın kaç evi var kocasından ne kadar malı mülkü kalmış bilir fake hesap açıp özelden konuşurken ağzımızdan laf alıp sonrada vayy efendim benim gizli saklı hesabımı konuşmuşlar benim hayatım tehlikede diye bir yalan da akıl kârı değil...
En samimi oldugun kişiyi ilk satmakta kendine yakışanı yaptın.. Biz ona rağmen konunun üzerini kapatıyoruz anmiyoruz bile ama madem sen anlatıyorsun bilinsin istiyorsun her iki taraflı bilinsin olay değil mi...

Bu topicteki insanlar aşağı yukari senin hayatını biliyor anlattıklarına acaba gercekmi diye dusunebilirler kandıramaya bilirsin yeni arkadaşlarına dene yeni oyunlarını belki daha başarılı olursun..

Özelden insanlarla benimle alakalı konuşmaya devam edersen bende konuşmaya baslarim söylediğin yalanları kanitlamam bir iki ekran resmine bakar..

Oyuzden bırak bizim grubumuz yatırım topigi olarak kalsın biz kadınlar birbirimize destek olmaya çalışıyoruz türlü entrika yalan dolan istesek açar Brezilya dizisi izleriz sen yorma kendini...

Ziraay vakıf yapiyorda denizi bilmiyorum selamlar anca yazabiliyorum coinlerin maşallahı var keşke dün drğil bugün alsaydım ne güzel düsükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…