- 20 Ocak 2010
- 48.960
- 190.037
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.541
Bende bozoğun altındayım ama bugün cok dahq altında olabilirdim neyse kismet3 coinde Bozok reisin yarısı maliyetindeyim Allah sonumu hayır etsin yinede
Emojisiz olmuyor ya . Burda yüzümüz mimiklerimiz olmadığı için duygu düşüncelerimizi başka nasıl ifade edelimO zaman "seni uzaktan sevmek..." şarkısını yaşıyor. Öyle unutmayı deneyebilir. Isı de çok zor amaArtık olur olmadık kullanırım ben bunları bugün.
Çok robotik, ekonomistler gibi yazıyodun doktor demek emojidenmiş :))vallahi emojili hallettim. Böyle pasif görünüyordu hep, şimdi halloldu en sondaki 3 noktaya basıp başka yere de basınca ordan. Şimdi de koyulastim ama onu da halledicem
Emojisiz yaşayamam bide w.app çikartmalarım olmadanÇok robotik, ekonomistler gibi yazıyodun doktor demek emojidenmiş :))
Ne sert duygularını belli etmeyen dimdik kadın diyordum ben de. Emoji eklemeyi bilmediği hiçç aklıma gelmediÇok robotik, ekonomistler gibi yazıyodun doktor demek emojidenmiş :))
Ah be ceycey hep özelden yürüyorlar sana ne bu çilenÖzgür bir üye istediği grupta yazsın arkadaşım. Bizi ilgilendirmez ki. Ama şu an bile özellerde bizlere yazıyor. Unutamadı bizi bir türlü
Koyu olsun boşver be ağırlığın belli oluyorvallahi emojili hallettim. Böyle pasif görünüyordu hep, şimdi halloldu en sondaki 3 noktaya basıp başka yere de basınca ordan. Şimdi de koyulastim ama onu da halledicem
Artık o da bizim gibi biriNe sert duygularını belli etmeyen dimdik kadın diyordum ben de. Emoji eklemeyi bilmediği hiçç aklıma gelmedi
10 kusur yillik uyeyim aklına gelmemesi çok normalNe sert duygularını belli etmeyen dimdik kadın diyordum ben de. Emoji eklemeyi bilmediği hiçç aklıma gelmedi
Ah be ceycey hep özelden yürüyorlar sana ne bu çilen
Ay ben yapamadımvallahi emojili hallettim. Böyle pasif görünüyordu hep, şimdi halloldu en sondaki 3 noktaya basıp başka yere de basınca ordan. Şimdi de koyulastim ama onu da halledicem
Koyu mu yapamadin?Ay ben yapamadım
Yok o emojileri aktifleştiremedim.ben kendi klavyemin emojilerini kullanıyordum hep.Koyu mu yapamadin?
Aha benden biri daha:)) en sondaki 3 noktaya basınca köşeli parantez çıkıyor hemen altında ona bastım ben. Sonra 2 sıradaki 3 noktaya basınca emojiler aktiflesmisti. Bir de öyle dene bir.Hem
Yok o emojileri aktifleştiremedim.ben kendi klavyemin emojilerini kullanıyordum hep.
Benim daha binancede kar siftahım yok bu seferde olmazsa zirvede bırakıciiimBende bozoğun altındayım ama bugün cok dahq altında olabilirdim neyse kismet
Bende çıkmıyor işteAha benden biri daha:)) en sondaki 3 noktaya basınca köşeli parantez çıkıyor hemen altında ona bastım ben. Sonra 2 sıradaki 3 noktaya basınca emojiler aktiflesmisti. Bir de öyle dene bir.
Niye ki acaba. Köşeli paranteze basınca ve emojilerin üstüne basınca geldi bende. Hatta köşeli paranteze tekrar basınca pasif oluyor yine. Neyse senin kendi emojilerin var zatenBende çıkmıyor işteköşelş paranteze basıyorum ama bişey çıkmıyor
bana yazmıyorlar yahuuu.yazandan haberim oluyor kuşlar söylüyor ben ne yapayımmmHer özelden yazana cevap vermeyin aman deyim hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?