- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.561
Aaa yaptım yaptımNiye ki acaba. Köşeli paranteze basınca ve emojilerin üstüne basınca geldi bende. Hatta köşeli paranteze tekrar basınca pasif oluyor yine. Neyse senin kendi emojilerin var zaten
bugün börek kek yiyeceğim canıma tak dedi cacık yiye yiye
Galata Wind açıldığı gibi dibe çökmüş
'verdigimin yarısı kadar kâr etsem yeter' diyordum,şimdi zarar etmesem bari diyorum
Uyuz oldum vallahi...
Olurmu peki ne düşünüyorsun bu konu hakkındaTabii 500 tl nin 730 tl olması için
26 nisan pazartesi tavan yapması
27 nisan salı tavan yapması
28 nisan çarşamba tavan yapması
lazım
Öf olursa da üzüleceğim 2 hesaptan ciktım diyeTabii 500 tl nin 730 tl olması için
lazım
Olurmu peki ne düşünüyorsun bu konu hakkında
Ye tabi can boğazdan gelirbugün börek kek yiyeceğim canıma tak dedi cacık yiye yiye
Araştırmalarım sonucu bu hisse 10tavan yapacak diyorlardır ben 5 tavana razıyımzor canım ya bence carsambayı gormez := ) ytd
Araştırmalarım sonucu bu hisse 10tavan yapacak diyorlardır ben 5 tavana razıyım
benim altın gene coştu dolarda öyle.altına bas bas paraları demiştim değil mi 2 ay önceYe tabi can boğazdan gelir
bencil olmayalımm bibi ben de alamadım bankam vermediği için.arkadaşlar kazansın sevinelimmmÖf olursa da üzüleceğim 2 hesaptan ciktım diye
İnşallah görür ben dün eksiyle açınca guvenemedim artıya geçtiği an kârı alıp sattım..Tabii 500 tl nin 730 tl olması için
lazım
yarın kritik gün abd ermeni soykırımını tanırsa herşey alt üst olacak.umarım yapmaz öyle bir şey.tazminat bile öder ülkemiz ermenistana allah korusunİnşallah görür ben dün eksiyle açınca guvenemedim artıya geçtiği an kârı alıp sattım..
ordan da çıkıyor ama.entübe olanların çoğu obezite sorunlu hastalar şu anYe tabi can boğazdan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?