Ö
Ama burda yazmıştım güvenli olmadığını fişi çeker giderler demiştim
Ne güvenilirki ceyceyim, bankaya yatıralım desek zamanında bankalar hortumlanıp insanlar madur edildi, borsa desen şirket iflas ettim deyip tahta kapatsa ne yapabiliriz, hadi hiçbişey yapmayalım evde tutalım desek hırsız girmeyeceği ne malum sonuç olarak risk herşeyde var, belki burası biraz daha riskli o riski göze alarak girmek lazım.

Seni şuan ayağa kalktım ayakta alkışlıyorumDuygularıma tercüman oldun.Sağ ol var ol

Kaybetmeyi göze alacak parayla ben de gireceğim yuppi. Ama arabayı evi satarak girmek akıllara zarar.

Geçen yıl altın 500 ü geçtiğinde çok insan arabasını vs satıp, yada kredi çekip altın aldı.Altın 800 ü geçecek diye yaptılar bunu.Sonuçta altın 400 lere kadar düştü, altın alanlar battık bittik mahvolduk demeye başladı.Altın güvenli limandır sonuçta, aydan aya fiyat düştükçe delirdiler.Hala 470 lerde altın, 540 lardan alan insanlar var.Yarın 600 de olabilir 300 de orası ayrı.Yani bir şeye yatırım yaparken yükselme olasılığını ve düşme olasılığını düşenmek gerek.Karada zararada katlanmak gerek

Kaybetmeyi göze alacak parayla ben de gireceğim yuppi. Ama arabayı evi satarak girmek akıllara zarar.
Kaldıraçlı işlemler yapıyodur o büyük batıranlar. yoksa en kötü hadi %90 düştü coinlerinin değeri, 3 sene beklersin diğer boğa sezonunda yükselir. allah korusun canına kıyacak kadar büyük bişey değil ki.

Aynen katılıyorum o yüzden geçim parasıyla yakın zamanda acil lazım olacak parayla yatırım yapılmaz. Altın dolar arsa gibi uzun vadede kazandıracak şeyler. Ben 4 bin dolara arsa almıştım öğretmenlik yaparken şu an 9 bin dolar değerinde. Ama aradan 12 yıl da geçti1 koy 100 al yatırımları ütopik gelir bana hep. Arsa rantı yoksa. Bir tanıdığıma dedesinden tarlalar kaldı imar geçti 550 daire alabilecek hale geldi adam 2 kardeşiyle mesela. Şans işi birazda

Selam kızlar, gümüş hesabı için araştırma yaparken gümüşün borsadanda alınabildiğini gördüm. Gmstr koduyla. gümüş hesabı açmakla borsada almanın farkı nedir acaba malum gümüş her bankada yok bide gidip hesap açmak lazım ama borsa bütün banka uygulamalarında var

Canım güzel soru valla .

Ben cevabı bilmiyorum ama yorumum şu

Bu hisse şu an 45 tl gösteriyor..

Gümüş 1 grami 7 tl olmadı daha

Sadece psikolojik

Cebimde 49 tl varsa

1 tane bu hisseden alabilirim ya da 7 gram gümüş

Ikincisi zengin gösteriyor hahahaha

Şaka bi yana inşallah bilen arkadaşlar yazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…