- 20 Ocak 2010
- 48.954
- 189.995
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.581
Ona bakarsan lanet akbank da girmedi son 2 halka arza bi hesap zaten zarardsyımbencil olmayalımm bibi ben de alamadım bankam vermediği için.arkadaşlar kazansın sevinelimmm
amannnn boşver dümdük fakir hayatımıza bir süre daha devam ederiz napalımm.canımız sağolsunnnOna bakarsan lanet akbank da girmedi son 2 halka arza bi hesap zaten zarardsyım
Fakir ama gururlu karileramannnn boşver dümdük fakir hayatımıza bir süre daha devam ederiz napalımm.canımız sağolsunnn
kız zaten bu hayatta gururlu oluşumuzdan kaybettik.Fakir ama gururlu kariler
kız zaten bu hayatta gururlu oluşumuzdan kaybettik.bundan sonra da değişmeyiz kahretsinnnnn
Nerdeyse tavan kapattı ama, pazartesi takip et belkide yükselir dediğin rakamlara, dikkatlide olmak lazım ama halka arzlarda artık eskisi gibi değilGalata Wind açıldığı gibi dibe çökmüş
'verdigimin yarısı kadar kâr etsem yeter' diyordum,şimdi zarar etmesem bari diyorum
Uyuz oldum vallahi...
Ahaha sesli güldümO zaman "seni uzaktan sevmek..." şarkısını yaşıyor. Öyle unutmayı deneyebilir. Isı de çok zor amaArtık olur olmadık kullanırım ben bunları bugün.
Bizi hayata bağlayanlarEmojisiz yaşayamam bide w.app çikartmalarım olmadan
Altın zenginisin sen artık fakir değilsin kendine gelamannnn boşver dümdük fakir hayatımıza bir süre daha devam ederiz napalımm.canımız sağolsunnn
Ama burda yazmıştım güvenli olmadığını fişi çeker giderler demiştimAltın zenginisin sen artık fakir değilsin kendine gelCoinden batanlar ne yapsın
Ne güvenilirki ceyceyim, bankaya yatıralım desek zamanında bankalar hortumlanıp insanlar madur edildi, borsa desen şirket iflas ettim deyip tahta kapatsa ne yapabiliriz, hadi hiçbişey yapmayalım evde tutalım desek hırsız girmeyeceği ne malumAma burda yazmıştım güvenli olmadığını fişi çeker giderler demiştim
Seni şuan ayağa kalktım ayakta alkışlıyorumÖ
Ne güvenilirki ceyceyim, bankaya yatıralım desek zamanında bankalar hortumlanıp insanlar madur edildi, borsa desen şirket iflas ettim deyip tahta kapatsa ne yapabiliriz, hadi hiçbişey yapmayalım evde tutalım desek hırsız girmeyeceği ne malumsonuç olarak risk herşeyde var, belki burası biraz daha riskli o riski göze alarak girmek lazım.
Kaybetmeyi göze alacak parayla ben de gireceğim yuppi. Ama arabayı evi satarak girmek akıllara zarar.Ö
Ne güvenilirki ceyceyim, bankaya yatıralım desek zamanında bankalar hortumlanıp insanlar madur edildi, borsa desen şirket iflas ettim deyip tahta kapatsa ne yapabiliriz, hadi hiçbişey yapmayalım evde tutalım desek hırsız girmeyeceği ne malumsonuç olarak risk herşeyde var, belki burası biraz daha riskli o riski göze alarak girmek lazım.
O her yatırım aracı için saçma bence.Kaybetmeyi göze alacak parayla ben de gireceğim yuppi. Ama arabayı evi satarak girmek akıllara zarar.
Kaldıraçlı işlemler yapıyodur o büyük batıranlar. yoksa en kötü hadi %90 düştü coinlerinin değeri, 3 sene beklersin diğer boğa sezonunda yükselir. allah korusun canına kıyacak kadar büyük bişey değil ki.Kaybetmeyi göze alacak parayla ben de gireceğim yuppi. Ama arabayı evi satarak girmek akıllara zarar.
Aynen katılıyorum o yüzden geçim parasıyla yakın zamanda acil lazım olacak parayla yatırım yapılmaz. Altın dolar arsa gibi uzun vadede kazandıracak şeyler. Ben 4 bin dolara arsa almıştım öğretmenlik yaparken şu an 9 bin dolar değerinde. Ama aradan 12 yıl da geçtiGeçen yıl altın 500 ü geçtiğinde çok insan arabasını vs satıp, yada kredi çekip altın aldı.Altın 800 ü geçecek diye yaptılar bunu.Sonuçta altın 400 lere kadar düştü, altın alanlar battık bittik mahvolduk demeye başladı.Altın güvenli limandır sonuçta, aydan aya fiyat düştükçe delirdiler.Hala 470 lerde altın, 540 lardan alan insanlar var.Yarın 600 de olabilir 300 de orası ayrı.Yani bir şeye yatırım yaparken yükselme olasılığını ve düşme olasılığını düşenmek gerek.Karada zararada katlanmak gerek
Bana genelde eski konulardan gelen oluyoHer özelden yazana cevap vermeyin aman deyim hahahha
Selam kızlar, gümüş hesabı için araştırma yaparken gümüşün borsadanda alınabildiğini gördüm. Gmstr koduyla. gümüş hesabı açmakla borsada almanın farkı nedir acabamalum gümüş her bankada yok bide gidip hesap açmak lazım ama borsa bütün banka uygulamalarında var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?