- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.601
Canım güzel soru valla .
Ben cevabı bilmiyorum ama yorumum şu
Bu hisse şu an 45 tl gösteriyor..
Gümüş 1 grami 7 tl olmadı daha
Sadece psikolojik
Cebimde 49 tl varsa
1 tane bu hisseden alabilirim ya da 7 gram gümüş
Ikincisi zengin gösteriyor hahahaha
Şaka bi yana inşallah bilen arkadaşlar yazarlar
Kıymetini bilmedinizbounty olaydı şimdi dolar 9 tl olacak mı yorumlardık karşılıklı tühhh
Nakitemi geçsem acaba korktum yabir coin şirketi daha uçtuu kızlarr.tek tek kaçıyorlarrr
Geriden geliyroum, başkası cevap verdi mi bilmem ama şöyle yesacim;Ya kızlar normalde hisselerin altında kar zarar görünüyor ya
Gümüş hesabında (denizbank) kâr zarar goremiyiorumm ben mi bulamadım acaba göstermiyor mu
Geriden geliyroum, başkası cevap verdi mi bilmem ama şöyle yesacim;
Eki Görüntüle 2833071 Eki Görüntüle 2833072
Önce 1 yazan yerdeki hesap kismina, sonra 2 yazan yerdeki finansal özet yazan kısma, sonra da 3 yazan yerdeki vadesiz hesaplarım'a tıkla, şu an için kaç TL ettiği yazar
Ama bahsettiğin kaç liradan almışsın,şu an kaç lira hesabıysa onu ben hiç bilmiyroum, öyle bir şey varsa altında falan sen tarif et de ben de bakam mutlu olam
Canimmmmmmmmmm
Resimli anlatmissin bi de emeğine saglikkkkkk cook teşekkür ederim
Buradan görüyorum mesela 50 gram 343 tl ymiş onu görüyorum.ah hisse gibi altında kar zarar yazsa onu istemiştim ama yok sanırım (hatta alış maliyeti de yazsa )
benim bankamda yazıyor hepsi.ama halka arz satmadığından gıcığım kendilerine
sanırım borsa kapalı olduğundan coinlerde düştüğünden heçç kimseHelluuu ! Kimler günü zengin olarak kapattı ? El kaldırsın
Nur topu gibi yatan maaşıyla en zengininiz benim o halde . Haftaya kadar zenginliğin tadını çıkartayım barisanırım borsa kapalı olduğundan coinlerde düştüğünden heçç kimse
Gonlu zenginler sayilir mi helooooHelluuu ! Kimler günü zengin olarak kapattı ? El kaldırsın
SayılmazmıGonlu zenginler sayilir mi heloooo
alın teri o para sağlıkla güle güle harca.Nur topu gibi yatan maaşıyla en zengininiz benim o halde . Haftaya kadar zenginliğin tadını çıkartayım bari
Amin teşekkürler . Zaten haydan gelen huya gidermişalın teri o para sağlıkla güle güle harca.
hiç haydan para kısmet olmadı bana hayatım boyunca.üniversitede milli piyangodan bugünün parasıyla 20 bin civarı kzanmıştım.tek gördüğüm havadan para o oldu gerisi gelmediAmin teşekkürler . Zaten haydan gelen huya gidermiş
Bende öyle altindan sasmam. Asil param altin ve eurodabenim altın gene coştu dolarda öyle.altına bas bas paraları demiştim değil mi 2 ay önceo yüzden bugün böreği hakettim
Oooo iyiymis bana amorti bile cikmazdi hic.hiç haydan para kısmet olmadı bana hayatım boyunca.üniversitede milli piyangodan bugünün parasıyla 20 bin civarı kzanmıştım.tek gördüğüm havadan para o oldu gerisi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?