Ya onu bunu bosverinde şöyle bir koca parasını bile catır catır yiyemedim içimde ukte kaldı . Bana gelen koca Allah’ın zügürtüydü . Gele gele boş bir bavulla gelmişti
halaa kahve içmeye geliyor mu ?züğürtlük iyi gene kız bdv de kötü kocaları okuya okuya eski yeni herkes kocasına şükreder oldu

Çıkana nasıl çıkıyor anlamıyorum . Ama genelde o para su gibi gidiyor hatta eskisinden bile fakir olan var
Ben de anlamıyorum nasıl çıkıyor. Bana kapaktan gazoz bile çıkmıyor önceden gördüğüm yerde kazı kazan oynardım onda bile en çok 10 çıktığını hatırlıyorum. Tabii o 10 ile orda tekrar oynuyorsun ve yine hiç kaliyor

halaa kahve içmeye geliyor mu ?züğürtlük iyi gene kız bdv de kötü kocaları okuya okuya eski yeni herkes kocasına şükreder oldu
Gececiyim , çalıştığım zaman gelemiyor . Yarından itibaren başlar yine gelmeye . Ama öyle deme kız . Şöyle bir kredi kartını verip git ne istiyorsan al diyen bir erkek isterdim arada . Anca dizilerde görüyoruz , kıskanıyorum valla

Banada bedava dondurma çıkmıştı Türkiye’de, tabi bedavayı bulana kadar kim bilir kaç dondurma yemişimdir

valla öyle erkekler varmıymışşş?paramı harcamama karışmıyor diye mutluyum ben ayolll üstüne bir de kredi kartı mı isteyeyim?

Ya yakin zamanda çikolatadan mini Cooper çekilişine katildim bir de umutlandım sanki nbu zamana kadar birsey kazanmışım gibi sonuc husraannn

fakir olmakta kötü be.paralı dertli olmak parasız dertli olmaktan daha iyi galiba
Ekonomik sıkıntılar yüzünden psikolojik sorunlar yaşayan çok insan var . Parasızlık öyle anıldığı kadar kolay degil . Her zaman kısıtlı yasamak zorundasın ve üstüne üstük borçlanmanın verdiği strese tamamen içinden cıkalama bir hale koyuyor

valla öyle erkekler varmıymışşş?paramı harcamama karışmıyor diye mutluyum ben ayolll üstüne bir de kredi kartı mı isteyeyim?
Ayy dur kocami ovecegim zengin degil ama gonlu zengin adamımın çalışayım calismayayim hic ekonomik özgürlüğümü kaybetmem k.kartimdan ne almışım ne harcamışım asla sormaz ne gerekiyorsa ok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…