- 10 Nisan 2014
- 43.736
- 116.318
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.621
ben de aynıyım.borsaya daha bu ay girdim.fazla mı ne sağlamcıyız biz de.Bende öyle altindan sasmam. Asil param altin ve eurodaazi da borsada coin isine hic girmedim.
Bende nasıl olsa bana çıkmıyor bari boşuna para vermeyeyim diye almıyorumhiç haydan para kısmet olmadı bana hayatım boyunca.üniversitede milli piyangodan bugünün parasıyla 20 bin civarı kzanmıştım.tek gördüğüm havadan para o oldu gerisi gelmedi
çıkmıyor zaten alma.eşim deste deste alırdı amorti dışında bir şey çıktığı görülmedi senelerdirBende nasıl olsa bana çıkmıyor bari boşuna para vermeyeyim diye almıyorum
Çıkana nasıl çıkıyor anlamıyorum . Ama genelde o para su gibi gidiyor hatta eskisinden bile fakir olan varçıkmıyor zaten alma.eşim deste deste alırdı amorti dışında bir şey çıktığı görülmedi senelerdir
halaa kahve içmeye geliyor mu ?züğürtlük iyi gene kız bdv de kötü kocaları okuya okuya eski yeni herkes kocasına şükreder olduYa onu bunu bosverinde şöyle bir koca parasını bile catır catır yiyemedim içimde ukte kaldı. Bana gelen koca Allah’ın zügürtüydü . Gele gele boş bir bavulla gelmişti
Ben de anlamıyorum nasıl çıkıyor. Bana kapaktan gazoz bile çıkmıyorÇıkana nasıl çıkıyor anlamıyorum . Ama genelde o para su gibi gidiyor hatta eskisinden bile fakir olan var
Gececiyim , çalıştığım zaman gelemiyor . Yarından itibaren başlar yine gelmeyehalaa kahve içmeye geliyor mu ?züğürtlük iyi gene kız bdv de kötü kocaları okuya okuya eski yeni herkes kocasına şükreder oldu
Banada bedava dondurma çıkmıştı Türkiye’de, tabi bedavayı bulana kadar kim bilir kaç dondurma yemişimdirBen de anlamıyorum nasıl çıkıyor. Bana kapaktan gazoz bile çıkmıyorönceden gördüğüm yerde kazı kazan oynardım onda bile en çok 10 çıktığını hatırlıyorum. Tabii o 10 ile orda tekrar oynuyorsun ve yine hiç kaliyor
valla öyle erkekler varmıymışşş?Gececiyim , çalıştığım zaman gelemiyor . Yarından itibaren başlar yine gelmeye. Ama öyle deme kız . Şöyle bir kredi kartını verip git ne istiyorsan al diyen bir erkek isterdim arada . Anca dizilerde görüyoruz , kıskanıyorum valla
Var valla . Evde yatıp , gezen tozan üstüne üstük sürekli koca parasıyla alışveriş yapan . Benim yengeler mesela ...valla öyle erkekler varmıymışşş?paramı harcamama karışmıyor diye mutluyum ben ayolll üstüne bir de kredi kartı mı isteyeyim?
fakir koca iyidir iyiiiii.zengin olunca da adamların peşine düşüp avlayanlar var ama o nolacakkkk?Var valla . Evde yatıp , gezen tozan üstüne üstük sürekli koca parasıyla alışveriş yapan . Benim yengeler mesela ...
Paran var dertlisin paran yok yine dertlisin . Yokmu bunun orta yolu acaba ?fakir koca iyidir iyiiiii.zengin olunca da adamların peşine düşüp avlayanlar var ama o nolacakkkk?
fakir olmakta kötü be.paralı dertli olmak parasız dertli olmaktan daha iyi galibaParan var dertlisin paran yok yine dertlisin . Yokmu bunun orta yolu acaba ?
Ya yakin zamanda çikolatadan mini Cooper çekilişine katildim bir de umutlandım sanki nbu zamana kadar birsey kazanmışım gibi sonuc husraannnBen de anlamıyorum nasıl çıkıyor. Bana kapaktan gazoz bile çıkmıyorönceden gördüğüm yerde kazı kazan oynardım onda bile en çok 10 çıktığını hatırlıyorum. Tabii o 10 ile orda tekrar oynuyorsun ve yine hiç kaliyor
Ekonomik sıkıntılar yüzünden psikolojik sorunlar yaşayan çok insan var . Parasızlık öyle anıldığı kadar kolay degil . Her zaman kısıtlı yasamak zorundasın ve üstüne üstük borçlanmanın verdiği strese tamamen içinden cıkalama bir hale koyuyorfakir olmakta kötü be.paralı dertli olmak parasız dertli olmaktan daha iyi galiba
Ayy dur kocami ovecegim zengin degil ama gonlu zengin adamımın çalışayım calismayayim hic ekonomik özgürlüğümü kaybetmem k.kartimdan ne almışım ne harcamışım asla sormaz ne gerekiyorsa ok yanivalla öyle erkekler varmıymışşş?paramı harcamama karışmıyor diye mutluyum ben ayolll üstüne bir de kredi kartı mı isteyeyim?
Ayy dur kocami ovecegim zengin degil ama gonlu zengin adamımın çalışayım calismayayim hic ekonomik özgürlüğümü kaybetmem k.kartimdan ne almışım ne harcamışım asla sormaz ne gerekiyorsa ok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?