Ya yakin zamanda çikolatadan mini Cooper çekilişine katildim bir de umutlandım sanki nbu zamana kadar birsey kazanmışım gibi sonuc husraannn

Ay buna ben de katıldım

Hatta ajandama çekiliş gününü yazdım falan hahshshahahahha

Biri izmir biri kocaelinde birine çıkmış o bile aklımda hahahhah

Ama arabayı almak için 66 bin vergi borcu ödenmesi gerekiyormus onu duyunca amann ber şey de bi hayır var dedim hahhaahaahhH

Kayıp ikiz kardeşim artemis hahaah

Artık lirada kalacak paramda kalmıyor benim acayip bir para gidiyor darlanıyorum hersey para hersey çok pahalı artık ev araba almakta çok zor
aynen öyle 2 senedir arabamı değiştirmek istiyorum hesaplıyorum mümkün değill.ya sev ya sat programı var ya tlc de işte ordaki gibi mecbur seviyorum arabayı parasızlıktan

İzmire kadar geldi bana çıkmadı yesam bahtsızız biz bacım o günden beri o çikolatadan almiyorum

aynen öyle 2 senedir arabamı değiştirmek istiyorum hesaplıyorum mümkün değill.ya sev ya sat programı var ya tlc de işte ordaki gibi mecbur seviyorum arabayı parasızlıktan
Kiz arabadan o pkadar dert yandin ki i20 görünce aklıma sen geliyorsun

Evet. En basitinden ağzından dişin düşse bir implant iki üç asgari ücretten başlıyor - ya dişsiz gezecek ya bir diş için birkaç yıl boyunca ödeyeceği bir kredi çekip zaten gecinemedigi paradan da verecek... Ne yapsın bu insanlar? Bir umut, belki param değerlenir diye kulaktan dolma bilgilerle girip şanslarını deniyorlar
Çok üzücü cidden...
Bu arada ben asla çekilişe,lotoya falan katılmadim ya, hayatta para veremem başka insanları zengin etmek için (verdiğim vergiler yetiyor artıyor zaten). Birkaç defa at yarışı oynamıştım sadece , onda da 5 liralık falan oynamıştım, Veliefendi'de, yarışı daha da keyifle izleyeyim diye . Girişi de 1,5 tlydi zaten :) yani 'ya zengin olursam' gibi değil de,sosyal bir aktivite olarak

araba sıfır olsa dertlenmezdim.ama aldığımda iç kapı döşemeleri ön konsol çizik içindeydi.ben de takıntılıyım.onları gördükçe üzülüyorum napayımmm.
Ben arabamı daha 15 günlük değildi ön camını yelpaze ile çizdim hep çizik çizik oldu hep araba camlarının öyle cizilecegini bilmezdim. Karı temizliyordum, kar kazıyıcı da diğer arabada kalmış gitmiş yani. Dedim şunla kazıyayım arabaya binince yolda fark ettim hep çizik:)

benim arabanın eski sahibinin ya köpeği varmış kesin.başka türlü o kaplamalar nasıl aşınsın yemiş köpekk iç kapıların plastiklerini.

benim arabanın eski sahibinin ya köpeği varmış kesin.başka türlü o kaplamalar nasıl aşınsın yemiş köpekk iç kapıların plastiklerini.
Pazartesi camın fotosunu çekicem çizikler bellli olursa aticam buraya, gülersiniz köpek yapar evet. Daha çok camdan kafayı çıkarıp geziyor köpekler görüyorum trafikte ama biraz uzun yola gidiyorsa sıkıntıdan yaparlar yani

bundan sonra sahibinden de köpeksiz sahibinden araba ilanlarına bakacağım sadece.

Gecen gün abimle konuşurken Türkiye’deki durumları falan konuştuk . Hep Türkiye’ye yerleşmeyi düşünmüşümdür . Abim ise kesinlikle öyle bişey düşünme suan ekonomi yerle bir olmuş , fakirlik rekor derecede , insanların çoğu kredi borcu batağında vs diye şeylerle gözümü korkuttu. Oysaki benim hatırladığım Türkiye çok farklıydı , yada bir gölgede kalanları görememişizdir ...
Ailemin çok şükür maddi sıkıntıları olmadı hiç o yüzden fakirlik nedir bilmiyorum ama insanların açlıktan hırsızlık yapmalarına da şaşmıyorum . Bi arkadaş var sürekli konuştuğum , kız her konuşmamda parasal sıkıntılardan bahşediyor . Aldıkları maaş giderlerle nerdeyse bire bir . Peki extra ihtiyaçları nasıl gideriyorlar ? Benim matematik bu noktada eror veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…