- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.661
Köpegi öylece araba koltuğuna mı oturtuyorlar ?Pazartesi camın fotosunu çekicem çizikler bellli olursa aticam buraya, gülersinizköpek yapar evet. Daha çok camdan kafayı çıkarıp geziyor köpekler görüyorum trafikte ama biraz uzun yola gidiyorsa sıkıntıdan yaparlar yani
Size katılıyorum her durumda riskli. O yüzden ben riski dagitmak adina birikimleri farklı farklı değerlendiriyorum. Gayrimenkul, BES, altın hesabı,döviz hesabı, kripto para gibi hepsinde değerlendiriyorum.Ö
Ne güvenilirki ceyceyim, bankaya yatıralım desek zamanında bankalar hortumlanıp insanlar madur edildi, borsa desen şirket iflas ettim deyip tahta kapatsa ne yapabiliriz, hadi hiçbişey yapmayalım evde tutalım desek hırsız girmeyeceği ne malumsonuç olarak risk herşeyde var, belki burası biraz daha riskli o riski göze alarak girmek lazım.
Sanırım. Bazen görüyorum on koltukta gördüğüm de oldu arka koltukta da. Kafalarını camdan çıkarıp dışarıyı izliyorlar çok da tatlı görünüyorlar dikkatimi çekiyor onun için. Tehlikeli bir şey değil mi hiç düşünmemiştim gorduklerimde.Köpegi öylece araba koltuğuna mı oturtuyorlar ?
Tabiki tehlikeli , kaza olunda onlarda tehlikede ...Sanırım. Bazen görüyorum on koltukta gördüğüm de oldu arka koltukta da. Kafalarını camdan çıkarıp dışarıyı izliyorlar çok da tatlı görünüyorlar dikkatimi çekiyor onun için. Tehlikeli bir şey değil mi hiç düşünmemiştim gorduklerimde.
senin yokluğunda köpek saldırdı bana allahtan ısırmadı dokundu sadece canımı zor kurtardımmmTabiki tehlikeli , kaza olunda onlarda tehlikede ...
Doğru diyorsunuz.Tabiki tehlikeli , kaza olunda onlarda tehlikede ...
Aaa , sokak köpegimi yoksa ?senin yokluğunda köpek saldırdı bana allahtan ısırmadı dokundu sadece canımı zor kurtardımmm
+1Ayy dur kocami ovecegim zengin degil ama gonlu zengin adamımın çalışayım calismayayim hic ekonomik özgürlüğümü kaybetmem k.kartimdan ne almışım ne harcamışım asla sormaz ne gerekiyorsa ok yani
evet öyle.ilk kez oldu.yanlarından rahatça gecerdik beslerdik.ama bu köpeği ilk kez gördüm.neden saldırdı hiç anlamadım.arabaya zor attık kızla kendimizi camlara tırmandı havlayarak .ezecektim öyle korktum.sonrada arkamızdan 400 500 metre deli gibi koştu.belediyeye şikayet ettim ama bir şey çıkmazAaa , sokak köpegimi yoksa ?
Kaskoyu varsa arabanızın camıni kırıp değiştirebilirsinizBen arabamı daha 15 günlük değildi ön camını yelpaze ile çizdim hepçizik çizik oldu hep araba camlarının öyle cizilecegini bilmezdim. Karı temizliyordum, kar kazıyıcı da diğer arabada kalmış gitmiş yani. Dedim şunla kazıyayım arabaya binince yolda fark ettim hep çizik:)
Aklıma geldi ama eşim orijinal takacaklar mı bakalım falan dedi. Dursun şimdilik dedim. Güneşli havalarda acayip belli oluyor amaKaskoyu varsa arabanızın camıni kırıp değiştirebilirsiniz
Geçmiş olsun.evet öyle.ilk kez oldu.yanlarından rahatça gecerdik beslerdik.ama bu köpeği ilk kez gördüm.neden saldırdı hiç anlamadım.arabaya zor attık kızla kendimizi camlara tırmandı havlayarak .ezecektim öyle korktum.sonrada arkamızdan 400 500 metre deli gibi koştu.belediyeye şikayet ettim ama bir şey çıkmaz
Aracın yaşına göre değişir o durum.Aklıma geldi ama eşim orijinal takacaklar mı bakalım falan dedi. Dursun şimdilik dedim. Güneşli havalarda acayip belli oluyor ama
Araç 2 aylık. Sigorta karşılıyor bu işleri. Nerde yaptırıyorlar bilmiyorum incelemedim. Nazar çıkarttım ben ya dursun şimdilikAracın yaşına göre değişir o durum.
orjinal servise goturdugunuzde takarlar
nazar değmiş araca resmen.Araç 2 aylık. Sigorta karşılıyor bu işleri. Nerde yaptırıyorlar bilmiyorum incelemedim. Nazar çıkarttım ben ya dursun şimdilik
Tamamen benim salakligim ya bana nazar değmiş olabilirnazar değmiş araca resmen.
ben de bir arkadaşa almasını tavsiye ettim o da karda şimdi aynı araba.o şehit eşi bayağı indirimli aldı.Tamamen benim salakligim ya bana nazar değmiş olabilirsabahın 8i Olmamıştı çıktığımda o gün geç kalmayayım diye çok düşünmeden acele hareket ettim. Olacağı varmış ama arabadan kazandım ben zaten ya rahatım:)) şubat sonu aldım polo demiştim ya. Şimdi aynısı 20bin daha fazla. Aha da yatırımın kralıyım
Arabanın kıymetini bil bence:)) bende 2013 model yarı otomatik punto vardı. Sanırım kronik sorunu imiş kış aylarında özellikle frene anı basarsan dururdu yolda. Mesela 5e Çok çabuk çıkardi ama düşerken öyle düşmezdi kafası karışırdı anlayacağın. Kaç yere götürdük bir şeyi yok taş gibi dediler.. bir yer vites bilmem nesinde sorun olabilir dedi yaptı ama düzelmedi.en son kavakliderede işLerinde iyi bir yer varmış diye bulduk görürduk yaptı geçen nisanda. Bu kıs hiç kalmadım mesela ama yine de kafasi gidikti belli. Kaç kere yolda kaldım Turan Güneşte falan sabah trafiğinde kendini boşa alır en az 5 dakika çalışmazdı.. ne düdükler yedim Allah bilir ne küfürler de:)) Onun için ayağını düzgün yerden kesenin kıymetini anladım.nazar değmiş araca resmen.
ben mahallede kullanıyorum sadece park eczane market okul.onun dışında yoğun trafiğe çıkamam yasak bana .eşimin aracıyla çıkıyoruz .işimi görüyor evet mantıklı düşününceArabanın kıymetini bil bence:)) bende 2013 model yarı otomatik punto vardı. Sanırım kronik sorunu imiş kış aylarında özellikle frene anı basarsan dururdu yolda. Mesela 5e Çok çabuk çıkardi ama düşerken öyle düşmezdi kafası karışırdı anlayacağın. Kaç yere götürdük bir şeyi yok taş gibi dediler.. bir yer vites bilmem nesinde sorun olabilir dedi yaptı ama düzelmedi.en son kavakliderede işLerinde iyi bir yer varmış diye bulduk görürduk yaptı geçen nisanda. Bu kıs hiç kalmadım mesela ama yine de kafasi gidikti belli. Kaç kere yolda kaldım Turan Güneşte falan sabah trafiğinde kendini boşa alır en az 5 dakika çalışmazdı.. ne düdükler yedim Allah bilir ne küfürler de:)) Onun için ayağını düzgün yerden kesenin kıymetini anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?