Köpegi öylece araba koltuğuna mı oturtuyorlar ?

Size katılıyorum her durumda riskli. O yüzden ben riski dagitmak adina birikimleri farklı farklı değerlendiriyorum. Gayrimenkul, BES, altın hesabı,döviz hesabı, kripto para gibi hepsinde değerlendiriyorum.
Bankalarda bile farklı farklı bankalarla çalışıyorum. Altını bir bankadan, dövizi başka bankadan gibi.

Hayatın ne getireceği belli olmuyor.
Bir de ben bankaya yada borsaya yatırılacak para için kaybetsem de üzülmeyeceğim miktarda yatırıyorum.
Ama ciddi bir param olursa, orada değerlendirmek yerine arsa yada ev alıp tapusunu elime almayı tercih ediyorum

Köpegi öylece araba koltuğuna mı oturtuyorlar ?
Sanırım. Bazen görüyorum on koltukta gördüğüm de oldu arka koltukta da. Kafalarını camdan çıkarıp dışarıyı izliyorlar çok da tatlı görünüyorlar dikkatimi çekiyor onun için. Tehlikeli bir şey değil mi hiç düşünmemiştim gorduklerimde.

Tabiki tehlikeli , kaza olunda onlarda tehlikede ...

Ayy dur kocami ovecegim zengin degil ama gonlu zengin adamımın çalışayım calismayayim hic ekonomik özgürlüğümü kaybetmem k.kartimdan ne almışım ne harcamışım asla sormaz ne gerekiyorsa ok yani
+1

Ben onun kredi kartı borcunu bilir extreleri incelerim. Benim kredi kartı borcumu ne bilir, ne sorar, ne de bakar.
Kartimi da eşimin kazanciyla öderiz.
Ben homeofis çalışır öyle çok kazanmam ama kazandığını da bir kısmını kenara atar bir kısmını genel ihtiyaç halinde harcarim. Yada ödemesi gelen taksit, kredi falan olduğunda eşime destek olurum ama o istemeden ben veririm

Aaa , sokak köpegimi yoksa ?
evet öyle.ilk kez oldu.yanlarından rahatça gecerdik beslerdik.ama bu köpeği ilk kez gördüm.neden saldırdı hiç anlamadım.arabaya zor attık kızla kendimizi camlara tırmandı havlayarak .ezecektim öyle korktum.sonrada arkamızdan 400 500 metre deli gibi koştu.belediyeye şikayet ettim ama bir şey çıkmaz

Kaskoyu varsa arabanızın camıni kırıp değiştirebilirsiniz

Geçmiş olsun.
Sokak köpeklerine ben güvenemem korkarım yanlarından geçerken bile tedirgin geçerim.
Genelde severim ama sahipsiz hayvanlari sevmekten çekilirim

nazar değmiş araca resmen.
Tamamen benim salakligim ya bana nazar değmiş olabilir sabahın 8i Olmamıştı çıktığımda o gün geç kalmayayım diye çok düşünmeden acele hareket ettim. Olacağı varmış ama arabadan kazandım ben zaten ya rahatım:)) şubat sonu aldım polo demiştim ya. Şimdi aynısı 20bin daha fazla. Aha da yatırımın kralıyım

ben de bir arkadaşa almasını tavsiye ettim o da karda şimdi aynı araba.o şehit eşi bayağı indirimli aldı.

nazar değmiş araca resmen.
Arabanın kıymetini bil bence:)) bende 2013 model yarı otomatik punto vardı. Sanırım kronik sorunu imiş kış aylarında özellikle frene anı basarsan dururdu yolda. Mesela 5e Çok çabuk çıkardi ama düşerken öyle düşmezdi kafası karışırdı anlayacağın. Kaç yere götürdük bir şeyi yok taş gibi dediler.. bir yer vites bilmem nesinde sorun olabilir dedi yaptı ama düzelmedi.en son kavakliderede işLerinde iyi bir yer varmış diye bulduk görürduk yaptı geçen nisanda. Bu kıs hiç kalmadım mesela ama yine de kafasi gidikti belli. Kaç kere yolda kaldım Turan Güneşte falan sabah trafiğinde kendini boşa alır en az 5 dakika çalışmazdı.. ne düdükler yedim Allah bilir ne küfürler de:)) Onun için ayağını düzgün yerden kesenin kıymetini anladım.

ben mahallede kullanıyorum sadece park eczane market okul.onun dışında yoğun trafiğe çıkamam yasak bana .eşimin aracıyla çıkıyoruz .işimi görüyor evet mantıklı düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…