Selam hanımcan

İran dizisi bitirdim de 3 sezonluk

ne güzel hitaplar var ya Farsça’da

kız sen kaçta uyuyup, kaçta kalkıyorsun
ben geç yatarım hep.ama saat 9 gibi de kalkarım.ben herkesin izlediği benim es geçtiğim la casa de papeli izliyorum şu an.gerçekten dedikleri kadar varmış dizi.iran dizisi bir tane izlemiştim ama çok oldu.

S Sen hep gul nasılsın kuzum ?pek yazmıyorsun topiğe umarım iyisindir
Bu aralar biraz sağlık sorunlarım vardı canım antibiyotik falan kullanıyorum o da beni bayağı etkiledi şimdi daha iyiyim şükür hatta formun en ateşli günlerinde yoktum bir girdim ki neler olmuş neler artık çok ekstra bir durum yoksa girmemezlik yapmıyorum çünkü sonra çok şey kaçırıyorum.
Sen nasılsın kuzum, iyi ol senin espirilerine ihtiyacım var bu pandemi döneminde beni mutlu eden nadir şeylerden biri burası

ben geç yatarım hep.ama saat 9 gibi de kalkarım.ben herkesin izlediği benim es geçtiğim la casa de papeli izliyorum şu an.gerçekten dedikleri kadar varmış dizi.iran dizisi bir tane izlemiştim ama çok oldu.
Ay demin aklımdan geçiyordu keşke yeni sezon gelse diye çok merak ediyorum 2 günde bitiriyordum gelen sezonu

Son sezon çok tırt ama ilk sezonlar gerçekten efsaneydi bende herkes bitirdikten sonra izledim en güzel böyle aslında bekle ki yeni sezon gelsin
Geçen sene boşluktan ask101 i izlemistim de devamını merak ediyorsun 1 yıldır yok yani

onu izledim bir de lupen vardı ama yarım kaldı dizi gerisi gelmedi

geçmiş olsun bilmiyordum şimdi duydum.sağlık herşeyden önemli.esprileri gülün diye yazıyorum yoksa ben de reelde öyle devamlı espri yapan bir kadın değilim.soğuk bile bulunurum ilk tanışmada

onu izledim bir de lupen vardı ama yarım kaldı dizi gerisi gelmedi
Ahhh ahh oğlan hareketlendiginden beri artık yeni diziye falan başlamıyorum çünkü oturupta kesintisiz birşey izleme olayım kalmadı bir ara dark izleyeyim dedim 2 bölümde pes ettim bekliyorum oğlanı askere göndereyim toplu izleyeceğim

çok beklersin gelin denen bir oluşum var bdv den görmüyormusun?adamın böbreğini bile sattırırlar düğün takı ev eşyası için.bizler yemeyip içmeyip onlara para biriktireceğiz daha.dizi izlemek neyimize

Ya kızlar bilmediğim için soruyorum hep niye nisan mayıs ayında böyle düşüş oluyor bunun sebebi ne
Bilançolar/kâr realizasyonları/paskalya tatili..

“sell them may go away” gibi bi motto varmış para piyasalarında..kışın/ilk çeyrekte falan kazandıklarını toplayıp tatile çıkma gereği hissediyorlar galiba

geçmiş olsun bu arada ciddi bişey değildir umarım

Büyük konuşmayayım ama pışşık
Biz herşeyi iki başımıza yaptık onlarda uğraşsın didinsin yapsın şaka bir yana allah hayırlı insanlara denk getirsin kan emicilerden korusun tüm yavrularımızı

geçmiş olsun bilmiyordum şimdi duydum.sağlık herşeyden önemli.esprileri gülün diye yazıyorum yoksa ben de reelde öyle devamlı espri yapan bir kadın değilim.soğuk bile bulunurum ilk tanışmada
Sağol canım, yap valla artık onu da yapmazsak iyice kafayı yeriz . Kızım bugün artık oturdu ağlıyor ben arkadaşlarımı istiyorum evde sıkıldım anlamıyor musunuz diye çok çaresiz hissediyorum o zaman

Yok canım geçti şükür, hahah millet kâr edip tatile gidiyor ben anca zarar edeyim bir gün bende kazanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…