- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.681
Selam hanımcanS Sen hep gul nasılsın kuzum ?pek yazmıyorsun topiğe umarım iyisindir
ben geç yatarım hep.ama saat 9 gibi de kalkarım.ben herkesin izlediği benim es geçtiğim la casa de papeli izliyorum şu an.gerçekten dedikleri kadar varmış dizi.iran dizisi bir tane izlemiştim ama çok oldu.Selam hanımcan
İran dizisi bitirdim de 3 sezonluk
ne güzel hitaplar var ya Farsça’da
kız sen kaçta uyuyup, kaçta kalkıyorsun
Bu aralar biraz sağlık sorunlarım vardı canım antibiyotik falan kullanıyorum o da beni bayağı etkiledi şimdi daha iyiyim şükür hatta formun en ateşli günlerinde yoktum bir girdim ki neler olmuş nelerS Sen hep gul nasılsın kuzum ?pek yazmıyorsun topiğe umarım iyisindir
Ay demin aklımdan geçiyordu keşke yeni sezon gelse diye çok merak ediyorum 2 günde bitiriyordum gelen sezonuben geç yatarım hep.ama saat 9 gibi de kalkarım.ben herkesin izlediği benim es geçtiğim la casa de papeli izliyorum şu an.gerçekten dedikleri kadar varmış dizi.iran dizisi bir tane izlemiştim ama çok oldu.
Ya kızlar bilmediğim için soruyorum hep niye nisan mayıs ayında böyle düşüş oluyor bunun sebebi neKızlar selam, coinlerde düzeltme bitmiyor:///
borsada noluyor yaaa, derdi ne bu bist in..hani nisan sonunda canlanacaktı
Son sezon çok tırt ama ilk sezonlar gerçekten efsaneydi bende herkes bitirdikten sonra izledim en güzel böyle aslında bekle ki yeni sezon gelsinben geç yatarım hep.ama saat 9 gibi de kalkarım.ben herkesin izlediği benim es geçtiğim la casa de papeli izliyorum şu an.gerçekten dedikleri kadar varmış dizi.iran dizisi bir tane izlemiştim ama çok oldu.
bu cevabı mune biliyor.hepimizden fazla borsa bilgisi varYa kızlar bilmediğim için soruyorum hep niye nisan mayıs ayında böyle düşüş oluyor bunun sebebi ne
onu izledim bir de lupen vardı ama yarım kaldı dizi gerisi gelmediSon sezon çok tırt ama ilk sezonlar gerçekten efsaneydi bende herkes bitirdikten sonra izledim en güzel böyle aslında bekle ki yeni sezon gelsin
Geçen sene boşluktan ask101 i izlemistim de devamını merak ediyorsun 1 yıldır yok yani
geçmiş olsun bilmiyordum şimdi duydum.sağlık herşeyden önemli.esprileri gülün diye yazıyorum yoksa ben de reelde öyle devamlı espri yapan bir kadın değilim.soğuk bile bulunurum ilk tanışmadaBu aralar biraz sağlık sorunlarım vardı canım antibiyotik falan kullanıyorum o da beni bayağı etkiledi şimdi daha iyiyim şükür hatta formun en ateşli günlerinde yoktum bir girdim ki neler olmuş nelerartık çok ekstra bir durum yoksa girmemezlik yapmıyorum çünkü sonra çok şey kaçırıyorum.
Sen nasılsın kuzum, iyi ol senin espirilerine ihtiyacım var bu pandemi döneminde beni mutlu eden nadir şeylerden biri burası
Ahhh ahh oğlan hareketlendiginden beri artık yeni diziye falan başlamıyorum çünkü oturupta kesintisiz birşey izleme olayım kalmadı bir ara dark izleyeyim dedim 2 bölümde pes ettim bekliyorum oğlanı askere göndereyim toplu izleyeceğimonu izledim bir de lupen vardı ama yarım kaldı dizi gerisi gelmedi
çok beklersin gelin denen bir oluşum var bdv den görmüyormusun?adamın böbreğini bile sattırırlar düğün takı ev eşyası için.bizler yemeyip içmeyip onlara para biriktireceğiz daha.dizi izlemek neyimizeAhhh ahh oğlan hareketlendiginden beri artık yeni diziye falan başlamıyorum çünkü oturupta kesintisiz birşey izleme olayım kalmadı bir ara dark izleyeyim dedim 2 bölümde pes ettim bekliyorum oğlanı askere göndereyim toplu izleyeceğim
Bilançolar/kâr realizasyonları/paskalya tatili..Ya kızlar bilmediğim için soruyorum hep niye nisan mayıs ayında böyle düşüş oluyor bunun sebebi ne
Büyük konuşmayayım ama pışşıkçok beklersin gelin denen bir oluşum var bdv den görmüyormusun?adamın böbreğini bile sattırırlar düğün takı ev eşyası için.bizler yemeyip içmeyip onlara para biriktireceğiz daha.dizi izlemek neyimize
Açıklarsa beni de etiketleyin de öğreneyim baribu cevabı mune biliyor.hepimizden fazla borsa bilgisi var
Sağol canım, yap valla artık onu da yapmazsak iyice kafayı yeriz . Kızım bugün artık oturdu ağlıyor ben arkadaşlarımı istiyorum evde sıkıldım anlamıyor musunuz diye çok çaresiz hissediyorum o zamangeçmiş olsun bilmiyordum şimdi duydum.sağlık herşeyden önemli.esprileri gülün diye yazıyorum yoksa ben de reelde öyle devamlı espri yapan bir kadın değilim.soğuk bile bulunurum ilk tanışmada
Sağol canımS Sen hep gul geçmiş olsun canim
Yok canım geçti şükür, hahah millet kâr edip tatile gidiyor ben anca zarar edeyim bir gün bende kazanacağımBilançolar/kâr realizasyonları/paskalya tatili..
“sell them may go away” gibi bi motto varmış para piyasalarında..kışın/ilk çeyrekte falan kazandıklarını toplayıp tatile çıkma gereği hissediyorlar galiba
geçmiş olsun bu aradaciddi bişey değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?