- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.701
Yalniz degilsinYok canım geçti şükür, hahah millet kâr edip tatile gidiyor ben anca zarar edeyim bir gün bende kazanacağım
ŞükürYok canım geçti şükür, hahah millet kâr edip tatile gidiyor ben anca zarar edeyim bir gün bende kazanacağım
İnşallah kuzum ya tatil de istemiyorum robot süpürge alayım aylık masrafım çıksın yeter banaŞükür
canım o tatile gidenler yılların yatırımcısıdır..biz daha yeniyiz, bize de nasip olur inşallah
3 günlük tatil sebebiyleymisNasıl yani.
Neden.
Nasıl yani tam olarak nedir bu açar mısınız merakim var böyle şeylere52025
Tıkanıklıkları açmak için sayı sekansı benim çok işime yaradı 520 acil nakit sekansı
Nasıl yani tam olarak nedir bu açar mısınız merakim var böyle şeylere
ben hiç uyumadım desem yeridir.Günaydın kızlar..
Ne ara uyuyorsunuz da uykunuzu alıyorsunuz anlamıyorum ki..
Maşallah size valla.
ben hiç uyumadım desem yeridir.
Ekran takibi yapmaktan :)
Geçmş olsunBu aralar biraz sağlık sorunlarım vardı canım antibiyotik falan kullanıyorum o da beni bayağı etkiledi şimdi daha iyiyim şükür hatta formun en ateşli günlerinde yoktum bir girdim ki neler olmuş nelerartık çok ekstra bir durum yoksa girmemezlik yapmıyorum çünkü sonra çok şey kaçırıyorum.
Sen nasılsın kuzum, iyi ol senin espirilerine ihtiyacım var bu pandemi döneminde beni mutlu eden nadir şeylerden biri burası
Ben aklıma geldikçe 520 ya da 52025 der dururum bu ara yapmasam da. Ya da bazen cam sürahiye su doldurup altına bi kağıda istediğim sekansı yazıp o sudan içerim. Bazen vücuduma yazıyorum.Nasıl yani tam olarak nedir bu açar mısınız merakim var böyle şeylere
Ben gece 12 de uyumuştm sabah 8 de kaldırdı eşim. 12 ye kadar uyutcaktm dayanamadım diyor bi de kıyamam :)ben hiç uyumadım desem yeridir.
Kız ne takip ediyon sanki kaçıyolarben hiç uyumadım desem yeridir.
Yeşil ama hepsi çok düşük aldığım seviyeye cokkkk var. Durdugu yerde yeşerip ilerlemiyorlarKız ne takip ediyon sanki kaçıyolaryeşil yeşil senin yeşil gözlerin
Olsun kırmizıdan uyidirYeşil ama hepsi çok düşük aldığım seviyeye cokkkk var. Durdugu yerde yeşerip ilerlemiyorlar
Bibi yeşil görünüyorlar ama sanki hala dünkü fiyatlarda gibilerKız ne takip ediyon sanki kaçıyolaryeşil yeşil senin yeşil gözlerin
Yani en azından renk değiştirdilerOlsun kırmizıdan uyidir
Evet çok bi fark yokBibi yeşil görünüyorlar ama sanki hala dünkü fiyatlarda gibiler
Dünkü fiyatlarında altındalar ama yeşillerEvet çok bi fark yok
AynenDünkü fiyatlarında altındalar ama yeşillerdemekki gece bay düşmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?