- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.721
24 saati öncesini baz alıyorlar diye canım.Dünkü fiyatlarında altındalar ama yeşillerdemekki gece bay düşmüşler
Satarken anlık satıliyor nasıl 24 saat öncesi oluyor24 saati öncesini baz alıyorlar diye canım.
Mesela dün öğlen sxp bu saatte kaç liraydı.Satarken anlık satıliyor nasıl 24 saat öncesi oluyor
Mesela dün öğlen sxp bu saatte kaç liraydı.
3 liraydı diyelim. Şuan 3 liranın üstündeyse. Yeşil oluyor. Diye biliyorum
huwehuıwyeuyrwr meraktanKız ne takip ediyon sanki kaçıyolaryeşil yeşil senin yeşil gözlerin
Kimmiş kar edip tatile giden? Ödemelerimizi zor yapıyoruz son 2 aydırYok canım geçti şükür, hahah millet kâr edip tatile gidiyor ben anca zarar edeyim bir gün bende kazanacağım
Marka bilmiyorum ama koyu renk yaptırmaGunaydin kızlar
Heryer yeşil ama para da bir değişme yok
Heyecanla bekliyoruz güzel günleri
Kızlar bu arada parkelerimi değiştireceğim kullandığınız memnun olduğunuz marka var bu iste en iyisi hangisidir ?
Beyaz gri gibi olanlar var cok hosuma gifiyor benimki standart acik renklerdenMarka bilmiyorum ama koyu renk yaptırma
2 senedir birseyi çözemediler ya yarim yamalak kapanma yapiyorlar bıktım ya ya doğru düzgün kapat ya sal kim ölecekse ölsün herkes dısarda fink atıyor biz camdan bakiyoruz çok sinirliyim bugünYa bu evde tıkılma ne zaman bitecek ya artık intiharın eşigine geldim
Benimkilerde açık hiç memnun değilim ama cok koyularda tozu hemen gösteriyormuş . Gri tonları cok kullanışlı deniliyorMarka bilmiyorum ama koyu renk yaptırma
Aynen ya, h.ici ise giderken otobüsler tıklım tıklım iken sorun yok. H.sonu biraz temiz hava almak ise sorun. Şehrin Biraz uzağında insanı az olan yerlere gidip oksijen almak yasak... sadece çalış, markete git olayımız bu oldu... Bu şekilde de psikoloji kalmıyor insanda.2 senedir birseyi çözemediler ya yarim yamalak kapanma yapiyorlar bıktım ya ya doğru düzgün kapat ya sal kim ölecekse ölsün herkes dısarda fink atıyor biz camdan bakiyoruz çok sinirliyim bugün
En güzeli o renk evet benimkiler sarı gibi mobilyama hiç uymuyorBeyaz gri gibi olanlar var cok hosuma gifiyor benimki standart acik renklerden
Eski evimizde gri tonlarındaydı. Bir kere daha ferah gösteriyor evi, parlıyor sanki. Daha kaliteli görünüyor. Bence de gri tercih edin.Benimkilerde açık hiç memnun değilim ama cok koyularda tozu hemen gösteriyormuş . Gri tonları cok kullanışlı deniliyor
Tatillere gidenlerede korona yok zaten parti miting yapanlara otobusleri zaten deme hiç balık istifi gibiyiz ama açik havada bi dolaşmak yasak artık insanların psikolijisiyle bilerek oynadiklarını düsünuyorum ki kimse sağlıklı düsünemesin korona gecirmiş bir insanım artık ne olacaksa olsun modundayım yeter yaAynen ya, h.ici ise giderken otobüsler tıklım tıklım iken sorun yok. H.sonu biraz temiz hava almak ise sorun. Şehrin Biraz uzağında insanı az olan yerlere gidip oksijen almak yasak... sadece çalış, markete git olayımız bu oldu... Bu şekilde de psikoloji kalmıyor insanda.
1 yılı geçti izole yaşıyorum evime tek insan evladı gelmedi kimseye gitmedim çocuk okula gitmiyor 1 yıldır. Tek zevkim haftasonu arabayla şehri gezmekti yürüyüştü onu da elimizden aldılar. Daha ne yapayım kurt adam gibi bir sandığa girip pandemi bitene dek orada mı yaşayayım. Zaten yaşadığımız hayat hayat değilTatillere gidenlerede korona yok zaten parti miting yapanlara otobusleri zaten deme hiç balık istifi gibiyiz ama açik havada bi dolaşmak yasak artık insanların psikolijisiyle bilerek oynadiklarını düsünuyorum ki kimse sağlıklı düsünemesin korona gecirmiş bir insanım artık ne olacaksa olsun modundayım yeter ya
Valla bugün iyice sinirliyim sanki normalde çok sakin bir insanım gibi sahil dibimde gidemiyorum hava mis gidip mekan mekan gezeyim demiyorum zaten acik havamızı da elimizden aldilar hoş instaya bakiyorum gidip sahilfe spor yapanlarla dolu1 yılı geçti izole yaşıyorum evime tek insan evladı gelmedi kimseye gitmedim çocuk okula gitmiyor 1 yıldır. Tek zevkim haftasonu arabayla şehri gezmekti yürüyüştü onu da elimizden aldılar. Daha ne yapayım kurt adam gibi bir sandığa girip pandemi bitene dek orada mı yaşayayım. Zaten yaşadığımız hayat hayat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?