Kızlar şimdi borsadaki düşüş/artış oranlarında bir önceki gün baz alınıyor ya kriptodaki artış oranlarında hangi tarih baz alınıyor?

Mesela dün öğlen sxp bu saatte kaç liraydı.
3 liraydı diyelim. Şuan 3 liranın üstündeyse. Yeşil oluyor. Diye biliyorum

Aynen ben de öyle biliyorum

24 saate göre o Kirmizi yesil yükseliş düşüş gorunuyor (BU KUTU ICINDE YESIL GIBI)

Bi de anlık düşüş gösterdiği yer var SAYI YESIL YA DA KIRMIZK YAZILIYOR

Ya bu evde tıkılma ne zaman bitecek ya artık intiharın eşigine geldim
2 senedir birseyi çözemediler ya yarim yamalak kapanma yapiyorlar bıktım ya ya doğru düzgün kapat ya sal kim ölecekse ölsün herkes dısarda fink atıyor biz camdan bakiyoruz çok sinirliyim bugün

2 senedir birseyi çözemediler ya yarim yamalak kapanma yapiyorlar bıktım ya ya doğru düzgün kapat ya sal kim ölecekse ölsün herkes dısarda fink atıyor biz camdan bakiyoruz çok sinirliyim bugün
Aynen ya, h.ici ise giderken otobüsler tıklım tıklım iken sorun yok. H.sonu biraz temiz hava almak ise sorun. Şehrin Biraz uzağında insanı az olan yerlere gidip oksijen almak yasak... sadece çalış, markete git olayımız bu oldu... Bu şekilde de psikoloji kalmıyor insanda.

Tatillere gidenlerede korona yok zaten parti miting yapanlara otobusleri zaten deme hiç balık istifi gibiyiz ama açik havada bi dolaşmak yasak artık insanların psikolijisiyle bilerek oynadiklarını düsünuyorum ki kimse sağlıklı düsünemesin korona gecirmiş bir insanım artık ne olacaksa olsun modundayım yeter ya

1 yılı geçti izole yaşıyorum evime tek insan evladı gelmedi kimseye gitmedim çocuk okula gitmiyor 1 yıldır. Tek zevkim haftasonu arabayla şehri gezmekti yürüyüştü onu da elimizden aldılar. Daha ne yapayım kurt adam gibi bir sandığa girip pandemi bitene dek orada mı yaşayayım. Zaten yaşadığımız hayat hayat değil

Valla bugün iyice sinirliyim sanki normalde çok sakin bir insanım gibi sahil dibimde gidemiyorum hava mis gidip mekan mekan gezeyim demiyorum zaten acik havamızı da elimizden aldilar hoş instaya bakiyorum gidip sahilfe spor yapanlarla dolu dün esimle bi gidip bakalim dedik keske gitseymisiz o kadar gerginim ki esim bile dikkatli davraniyor bana herkese atar yapıp herkesle iliskimi kesmek istiyorum ama sonra tek basima canım sıkilir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…