- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.311
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.741
Cinnetler yoğunlaştı zaten . Boşanmalar artmış sinirler bozuk. İnsanlar eşlerini çok sevdikleri evlatlarını öldürüyor tv de her gün 3 5 bu tür haber var. Bildiğin yurdum anadolu evli ev kadınları başka adamlara kaçıyor çocuklarını bırakıp. Ekonomi zaten nanayyyyValla bugün iyice sinirliyim sanki normalde çok sakin bir insanım gibi sahil dibimde gidemiyorum hava mis gidip mekan mekan gezeyim demiyorum zaten acik havamızı da elimizden aldilar hoş instaya bakiyorum gidip sahilfe spor yapanlarla doludün esimle bi gidip bakalim dedik keske gitseymisiz o kadar gerginim ki esim bile dikkatli davraniyor bana herkese atar yapıp herkesle iliskimi kesmek istiyorum ama sonra tek basima canım sıkilir kesin
Valla sizin isiniz zor ben çalısmiyorum en azindan, hafta ici bu hafta bi sefer sahilde yürüdüm o kadar pismanım ki her gün gitmedigime cuma esim ise gitmeyecekti hayal kuruyordum sahilde takılıriz gezeriz falan pat kapanma güya bizim için insanlarda psikoloji kalmadı kücük esnaf dersen bitirdiniz insanlarıAynı durumdayım.işe gidiyorun hergün ne yedüğü belirsiz bi ton insanlar karşı karşıya kalıyorum, eve geliyorum pert halde, bi alışveriş yapmak istesem zamanım yok.bir yürüyüş yapayım desem yasak.Çalışan insanı iyice kürek mahkumuna çevirdiler zaten.git çalış stresle yüklen, çık alışveriş yapmak içib streslen, sonra eve gir tıkıl.cidden nefret ettim.çözemiyorsanız salın artık be oluyorsa olsun moduna girdim bende
Virüse karsi dikkat eden insan şu an yasak olmasa zaten insani az olan yerlere açık yerlere ormana vs gider. Oyle bir şey yok diyenler gider istediği yere zaten yasak olsa da dışarıdadır onlar bir şekilde. Olan bizlere oluyor.Aynı durumdayım.işe gidiyorun hergün ne yedüğü belirsiz bi ton insanlar karşı karşıya kalıyorum, eve geliyorum pert halde, bi alışveriş yapmak istesem zamanım yok.bir yürüyüş yapayım desem yasak.Çalışan insanı iyice kürek mahkumuna çevirdiler zaten.git çalış stresle yüklen, çık alışveriş yapmak içib streslen, sonra eve gir tıkıl.cidden nefret ettim.çözemiyorsanız salın artık be oluyorsa olsun moduna girdim bende
Küçük esnaf döndüremiyor. Biz maaşla geçinemeyiz glderimiz çok fazla sağlık kredi vs. Aylardır tek kuruş kiralarımızı alamıyoruz borsadan kazanamıyoruz geçinmek sadece karın doyurmak değil ki. Karnımız tok mutfağımızda herşeyimiz var çok şükür ama başka hiçbirşeye para yokValla sizin isiniz zor ben çalısmiyorum en azindan hafta icin bu hafta bi sefer sahilde yürüdüm o kadar pismanım ki her gün gitmedigime cuma esim isem gitmeyecekti hayal kuruyordum sahilde takılıriz gezeriz falan pat kapanma güya bizim için insanlarda psikoloji kalmadı kücük esnaf dersen bitirdiniz insanları
Biz işte bu kuzenler falan gecen sene hep dısarda takildık hala oyle soğuk bile olsa idare ettik ama eşimin ailesinin maşallahı var haftada bir gene kahvaltiya gidiyordu annesinin ısrariyla bak hiç demem hadi bende gelim aylar oldu dedim korona oldum o günVirüse karsi dikkat eden insan şu an yasak olmasa zaten insani az olan yerlere açık yerlere ormana vs gider. Oyle bir şey yok diyenler gider istediği yere zaten yasak olsa da dışarıdadır onlar bir şekilde. Olan bizlere oluyor.
Ahh canım eşim esnaf söyleyeceğim o kadar şey varki banlanmaktan korkuyorum...Küçük esnaf döndüremiyor. Biz maaşla geçinemeyiz glderimiz çok fazla sağlık kredi vs. Aylardır tek kuruş kiralarımızı alamıyoruz borsadan kazanamıyoruz geçinmek sadece karın doyurmak değil ki. Karnımız tok mutfağımızda herşeyimiz var çok şükür ama başka hiçbirşeye para yok
Kızımında yok. Var ama zoomdan telefondan görüyor konuşuyorlar sadece. Zavallılar karşılıklı oyuncaklarla oyun kurup beraberlermiş gibi oynuyorlar. Öğretmeni bu sene geldi. Sadece sınavlarda gördü kadını canlı olarak. Minik çocuklar daha fena.durumları. Ama bizim parkta hergün maskesiz oynuyor çocuklar. Çoğuda corona oldu aileleriyle gene oynuyorlar aldırmadanAhh canım eşim esnaf söyleyeceğim o kadar şey varki banlanmaktan korkuyorum...
Maddi manevi çöktü toplum..
Bu hafta uzun zaman sonra ilk defa eşimle markete gittim genelde eşim alıp geliyordu ben acil olmadığı sürece çıkmıyorum eşim seninle birlikte alışveriş yapmayı özlemişim diyor normal zamanda günlük aktivemiz olan şeylere bile hasretiz..
Yetişkinlerin psikolojisi bozuldu da ben en çok çocuklarımıza üzülüyorum asosyal yetisiyorlar oğlumun bir tane arkadaşı yok
Keşke kimlik bilgileriyle falan alinsa ne bilim en azından sapık erkek üyelercen kurtuluruz fakelerle idare ederizDurun kızlarrr kendimden şüphelendim iyice DNA testi yaptırsam son aldığım kilolarla kesin Japon sumo güreşçileriyle akraba çıkarım.
Aylarca yazan erkek üye duymuştum ben hiç rastlamadım uzun süre yazana. Tüm kadınlarla özelden konuşmuş. Boylarını kilolarını saç göz rengini sormuş resim istemiş cinsellik bile konuşmuşKeşke kimlik bilgileriyle falan alinsa ne bilim en azından sapık erkek üyelercen kurtuluruz fakelerle idare ederiz
Nisan bende konuşmustum ama ciddi ciddi konusanlar vardi uyelik kapatik gittilerAylarca yazan erkek üye duymuştum ben hiç rastlamadım uzun süre yazana. Tüm kadınlarla özelden konuşmuş. Boylarını kilolarını saç göz rengini sormuş resim istemiş cinsellik bile konuşmuşbunlara dna testi kesin şartt
Adam ne mutlu olmuştur körün istediği bir göz ama bulmuş onlarca gözzzNisan bende konuşmustum ama ciddi ciddi konusanlar vardi uyelik kapatik gittiler
Bibiciğim sitede eski üye olmakta zor anacığımmm. Yalan yazamıyoruz kimseye tanındığımız için. Anında biri gelir pişttt sen aslında bunu demiştin aslında bu değilmiydin der çıkar. Yaşımı bile söylemekk zorundayımmmmNisan bende konuşmustum ama ciddi ciddi konusanlar vardi uyelik kapatik gittiler
Valla bana 10 seneki yazdiklarimı getirsinler hep aynı bunlar hep sexBibiciğim sitede eski üye olmakta zor anacığımmm. Yalan yazamıyoruz kimseye tanındığımız için. Anında biri gelir pişttt sen aslında bunu demiştin aslında bu değilmiydin der çıkar. Yaşımı bile söylemekk zorundayımmmmsitede şöyle havalı bir meslek boy pos 20 li yaş altımda spor araba deniz kenarında villa brad pitt ten yakışıklı zengin sevgilim var yazardım ama yazamıyorum üüüüü. Tüm site biliyor yahu kısa yaşlı ve dümdükk fakir artı bir de işsiz olduğumuu
Zeynep te erkekti deme bayılacağummmmValla bana 10 seneki yazdiklarimı getirsinler hep aynı bunlar hep sexama bende değişen birsey var zayıflayım fiyuuu oldum kendine burada yalan bi hayat kuranları hiç anlamiyacağim galiba kimi kandıriyorsun sadece kendini üzücü maa hastalık tabi buda bu zeynep vardi hiç unutmam Led_BiR_Vele_DisTiri da hiç unutmaz kuzum
Koltuk yakan miydi oValla bana 10 seneki yazdiklarimı getirsinler hep aynı bunlar hep sexama bende değişen birsey var zayıflayım fiyuuu oldum kendine burada yalan bi hayat kuranları hiç anlamiyacağim galiba kimi kandıriyorsun sadece kendini üzücü maa hastalık tabi buda bu zeynep vardi hiç unutmam Led_BiR_Vele_DisTiri da hiç unutmaz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?