- 20 Ocak 2010
- 48.932
- 189.847
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.761
Sanmıyorum emin degilim ama uydurmaydı hersey vay be ne gunlerdiZeynep te erkekti deme bayılacağummmm
EvetKoltuk yakan miydi oböyle ekşınlı konularla gelsinler bize. Trollugun de bir adabi var, herkes yapamıyor.
Vurup durmayın doktoruma şu zeynep içinValla bana 10 seneki yazdiklarimı getirsinler hep aynı bunlar hep sexama bende değişen birsey var zayıflayım fiyuuu oldum kendine burada yalan bi hayat kuranları hiç anlamiyacağim galiba kimi kandıriyorsun sadece kendini üzücü maa hastalık tabi buda bu zeynep vardi hiç unutmam @CekiLinBenDoktorum da hiç unutmaz kuzum
Violetto vardı bi de 10 senelik üyeydi neredeyse, o da iyidiKoltuk yakan miydi oböyle ekşınlı konularla gelsinler bize. Trollugun de bir adabi var, herkes yapamıyor.
Evet, onu da hatırlar gibiyim:)) sabir gerektiren bir iş, iyi hafıza da lazım aslında tebrik edilmelik yönleri yok değilVioletto vardı bi de 10 senelik üyeydi neredeyse, o da iyidi
Hoşgeldiniz gümüş de alıyoruz, kuveyt veya denizbank hesabınız varsa alabilirsiniz siz de. 7 tl/gram şu an.Merhabalar oğlumun doğumu itibariyle onu uyutmak icin vakit harcarken forumda daha fazla vakit geçiriyorum sizlerin konuşmalarınızı da gizli takip ediyorum. Allah birikimlerinize bereket versin.
Bende maaşımdan elimde kaldıkça altın alıyordum ama altın yükselince ayda 1 gram.altini zor alir oldum.bir de besim var küçük bir meblağ sizleri takip ettikce daha cok köşeye bir iki lira atmak istiyorum.
Ay bi ara kazen yazmıstı su üyeyi kustürüp gitmesini sagladiniz diye ama bu ne Allah aşkına her konuya tek sorduğu o oluyordu ama çok güluyordum
Koltuğu niye yakmış bu Zeynep? Bir koltuk kaç para haberi yokmuymuş? Kaynana eceliyle ölmüştür umarım bir deKoltuk yakan miydi oböyle ekşınlı konularla gelsinler bize. Trollugun de bir adabi var, herkes yapamıyor.
Sitenin renklerinden biriydi vallaAy bi ara kazen yazmıstı su üyeyi kustürüp gitmesini sagladiniz diye ama bu ne Allah aşkına her konuya tek sorduğu o oluyordu ama çok güluyordum
Kuveytim var ne zamandır girmiyorum altin almıstım olan paramizla sonra borsaya hızlı bir gecis yaptım napsam gümüs mu alsam ay çok değersiz geliyor ya nedenseHoşgeldiniz gümüş de alıyoruz, kuveyt veya denizbank hesabınız varsa alabilirsiniz siz de. 7 tl/gram şu an.
Merhabalar oğlumun doğumu itibariyle onu uyutmak icin vakit harcarken forumda daha fazla vakit geçiriyorum sizlerin konuşmalarınızı da gizli takip ediyorum. Allah birikimlerinize bereket versin.
Bende maaşımdan elimde kaldıkça altın alıyordum ama altın yükselince ayda 1 gram.altini zor alir oldum.bir de besim var küçük bir meblağ sizleri takip ettikce daha cok köşeye bir iki lira atmak istiyorum.
Kuveytim var ne zamandır girmiyorum altin almıstım olan paramizla sonra borsaya hızlı bir gecis yaptım napsam gümüs mu alsam ay çok değersiz geliyor ya nedense
Ytd dedin beni kaybettin2021 gümüş yılı olacak diyorlar bibi
Al al at kenara
Ytd
Valla al bibi bence. Kuveytte platin de var, altın gümüş kasımda düştüğünde platin de 200e düştü gramı, diğerleri sürünmeye devam ederken platin 300 liraya çıktı 6 aya varmadan %50 kar, borsacı dedenin dediği gibi allllahhh bereket versinKuveytim var ne zamandır girmiyorum altin almıstım olan paramizla sonra borsaya hızlı bir gecis yaptım napsam gümüs mu alsam ay çok değersiz geliyor ya nedense
Artarsa gümüş takılarımı satarım2021 gümüş yılı olacak diyorlar bibi
Al al at kenara
Ytd
Ytd dedin beni kaybettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?