Bu borsaların adını ilk kez duyuyorum desem kimler para yatırıyor ki buralara. Tamam binance, kraken, coinbase pro gibi büyüklere de kefil olacak değiliz ama en azından dünya çapında ağırlıkları var
Vardır yine birsürü mağdur.Bunlar patladıkça millet coinleri bozup çıkıyor herhalde diğerleride kan ahlıyor kaç gündür

hahaha yesa zarari sen karsilicaksan topikce gümüs almaya baslariz altindan kalkamassin sonra

Karşılarım aşk olsun

Yeter ki borçla harçla girmeyin

kocadan habersiz girmeyin

Kredii çekip girmeyin

Yakında ödemesi gelen parayla girmeyin

Ağlamayın

Tamam odicem

Haahaahahahahahahahah

Bu kapandığı iddia edilen borsaların hiçbirini bende duymadım.bunlar kendi içinde borsalar galiba saadet zinciri gibi.60 küsur borsa varmış türkiyede, ben btc,paribu,binance ı biliyorum başkada bildiğim yok.Allahım ilk defa bişeyi bilmediğime şükrediyorum yoksa tuzluğum ve ben nasibimizi alırdık

Oyyyy haberlerde 40 yaşında evlatlıktan reddedildi diye nir başlık görürseniz ,heh işte o haberdeki başrol benimdir iyi izleyin
Hayır okumuş meslek sahibi de bir kızımızdı niye bu yollara düştü biz de anlamadık diye röportaj veriyomuş sizinkiler düşünsene :))

Koltuğu eşi yakıyordu ya bir şeye kızıp
Bir konu vardı kadın netten merlin de kral arthur u oynayan james bradley ile tanışmış. Bizim james sözde ingilterede mutlu değilmiş. Film de çevirmek istemiyormuş. Avukata para verirse sözleşmeden kurtulup Türkkiyeye gelecekmil. Bizim evli ev kadını da buna inanıp adama 20 bin 30 bin gönderip durmuş ha ha ha. Hatta arkadaşından da borç isteyince arkadaş dayanamayıp bdv ye konu açtı bu james türkçede biliyormuydu acaba?milyon dolarlık oyuncu 20 30 binlere kalmış ne üzücüüü
Koltuğu eşi yakıyordu ya bir şeye kızıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…