- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.781
Oyyy biz öğrendikya kesin dibi boylar2021 gümüş yılı olacak diyorlar bibi
Al al at kenara
Ytd
Bu borsaların adını ilk kez duyuyorum desemHaydi kızlar dans
Nıç nıç nıc terbiyesizTamam kız
Alacağın üç kurus gümüş
Zarar edersen ben karşılayacağım
Hahahahhahahha
Hahahahaha ay sesli gülüyorum
hahaha yesa zarari sen karsilicaksan topikce gümüs almaya baslariz altindan kalkamassin sonraTamam kız
Alacağın üç kurus gümüş
Zarar edersen ben karşılayacağım
Hahahahhahahha
Hahahahaha ay sesli gülüyorum
Valla bende yaBu borsaların adını ilk kez duyuyorum desemkimler para yatırıyor ki buralara. Tamam binance, kraken, coinbase pro gibi büyüklere de kefil olacak değiliz ama en azından dünya çapında ağırlıkları var
Mihi paribu da varmı büyüklerin arasındaBu borsaların adını ilk kez duyuyorum desemkimler para yatırıyor ki buralara. Tamam binance, kraken, coinbase pro gibi büyüklere de kefil olacak değiliz ama en azından dünya çapında ağırlıkları var
Vardır yine birsürü mağdur.Bunlar patladıkça millet coinleri bozup çıkıyor herhalde diğerleride kan ahlıyor kaç gündürBu borsaların adını ilk kez duyuyorum desemkimler para yatırıyor ki buralara. Tamam binance, kraken, coinbase pro gibi büyüklere de kefil olacak değiliz ama en azından dünya çapında ağırlıkları var
hahaha yesa zarari sen karsilicaksan topikce gümüs almaya baslariz altindan kalkamassin sonra
Koltuğu eşi yakıyordu ya bir şeye kızıpKoltuğu niye yakmış bu Zeynep? Bir koltuk kaç para haberi yokmuymuş? Kaynana eceliyle ölmüştür umarım bir de
türk borsalarının hiçbiri büyüklerin arasında değilMihi paribu da varmı büyüklerin arasında
Oyyyytürk borsalarının hiçbiri büyüklerin arasında değil
Hayır okumuş meslek sahibi de bir kızımızdı niye bu yollara düştü biz de anlamadık diye röportaj veriyomuş sizinkiler düşünsene :))Oyyyyhaberlerde 40 yaşında evlatlıktan reddedildi diye nir başlık görürseniz ,heh işte o haberdeki başrol benimdir iyi izleyin
Yazık baban boş gözlerle haberleri izlerken adını görse tövbe tövbe Allahım nasip etmeOyyyyhaberlerde 40 yaşında evlatlıktan reddedildi diye nir başlık görürseniz ,heh işte o haberdeki başrol benimdir iyi izleyin
Kız tövbe de aman Allah korusunYazık baban boş gözlerle haberleri izlerken adını görse tövbe tövbe Allahım nasip etme
Binance kaç guzum babanın peşini bırakKız tövbe de aman Allah korusun
Ordanda eksik kalmadım Allaha şükür,Binance kaç guzum babanın peşini bırak
Bir konu vardı kadın netten merlin de kral arthur u oynayan james bradley ile tanışmış. Bizim james sözde ingilterede mutlu değilmiş. Film de çevirmek istemiyormuş. Avukata para verirse sözleşmeden kurtulup Türkkiyeye gelecekmil. Bizim evli ev kadını da buna inanıp adama 20 bin 30 bin gönderip durmuş ha ha ha. Hatta arkadaşından da borç isteyince arkadaş dayanamayıp bdv ye konu açtıKoltuğu eşi yakıyordu ya bir şeye kızıp
Koltuğu eşi yakıyordu ya bir şeye kızıp
Paraları bana yatırın bire 100 vereceğim sözOrdanda eksik kalmadım Allaha şükür,tuzluğum ve ben her zaman heryerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?