Ay biliyorum onuda ya

Naptı acaba kaç para daha kaptırdı ne olacakti kocadan bosayıp onunla mi evlenecekti o kadar para kaptırdı tabi bi güzellik olmalı
Bir de kocasını aldatıp aldatıp ertesi gün hatırlamayan kadın vardıhafızası benimkinden bile kötüydü kadının

Selam kızlar supersiniz valla kendimi temizliğe vermiş klorak kokusunu icime içime çekmişken ayılmama yardımcı oldunuz yeni yatırımlarımız var sanirim tuzluğu kaptım hazırım
Valla ben de 11 yıllık uyeyim şu zeynep i bilmiyorum bir
Zipzip i ben de pek severdim her konuda hala gözlerim arar onu
Benim favori her zaman sinanın sevgilisi doktor kızımız ama

Yaa ben o konudaki mesajımı sonradan okudum da elin adamına kefil olmuşum gibi yapmaz o öyle şey demisim

Sen benim profil fotomu gordun mü bazen bu espriyi yapiyorum bilmeyenler ciddi saniyor
Bide cips poşeti acamiyordu ben damacana taşıyorum neyse

Bir de kocasını aldatıp aldatıp ertesi gün hatırlamayan kadın vardıhafızası benimkinden bile kötüydü kadının
Gerçek mi ya saka gb valla benimdeb12 dusuk.ama bdv de ne ilginç sohbetler var birde banlananlari anlamıyordum şimdi hak verdim cok düşük konular açıp fikir soran var gelde tartisma

Ayyy Ayşe o dünya güzeliydi ömrüm sinanımm der dururdu. Sözde doktordu ama minik şişe suyun kapağını ve cipsi açamazdı o derecede narindi evladımm

Bugün de temizlik yapacaktım malum ayda bir olan şeye yakalandım. Ağrım çok yatıyorum milletin karnını eş kişisi doyurdu ama beni unuttuolsundu bibinin deyimiyle. Tarık Akan Hülya Koçyiğit filmi izliyorumm. Kadın öldü . Bitmwk üzere. Sonra ne izlesem acaba?la casa de papel e dönerim olmazsa. ne güzelmiş miskin hayatttt

You izlemediysen yeni sezonuda gelmek üzereyken izle psikomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…