- 20 Ocak 2010
- 48.909
- 189.747
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.821
Anası kurban olsun bunaSenin kızınmı var bibi
Sen eve kapansan da kediye ekolojik hayat sunma çabana saygı duydum bibi :))Gittim iki dk eşim bi sumbul almıstı bana cok guzel solduonun soganinı baska bir saksiya aldim guzel toprak koydum inş. Cikar bidaha bide kızıma buğday ektim çikınca direk saksıdan çatır çatir yesin
Evdekiyle ayrı uğraşiyorum bide sokagimdakilerle ayriSen eve kapansan da kediye ekolojik hayat sunma çabana saygı duydum bibi :))
Kedileri severim, bi köpek olmasalar daEvdekiyle ayrı uğraşiyorum bide sokagimdakilerle ayribalkona çikamiyorum alttan bakan birkac kafa
Ay ben her canıliyı seviyorumKedileri severim, bi köpek olmasalar da
Fake atanlar veya sahte üyelikler değil de trollük mesleğinin hakkını veren tek üye @zipzip idi, hep yazarım. Çok özlüyorum onu. Olur olmaz her konunun ilk sayfasında canım yaşlar kaç? diye sorar milleti çıldırtırdıkimseyle tartışmaya da girmezdi, yaşı sorar ve konudan çıkardı
Ay bu çok asilAnası kurban olsun buna
Ya sokaktan koparip geliyorum sanarsin elimde büftek var nasil bir ortalik yıkma miyavlamaAy bu çok asilbende buğday yesin deyince tavşanmı sanmıştım kedilerin ot yediğini bilmiyordum
Kizcenin kafası karışık sanirimKara kedi
Ya sokaktan koparip geliyorum sanarsin elimde büftek var nasil bir ortalik yıkma miyavlamaama sokak kedileri böyle hepsi ot yer çok severler hos büftek olsa elimde ki donüp bakmaz değisik bir kedi yediklerimizle asla ilgilenmez birtek kuru mama yiyor yas mama bile yemez değisik tür bazen vegan olduğunu düşünüyorum kıvırcikta yiyor sebze çorbasıda ypğurt çorbasıda
Ay cidden değişikmiş.vejeteryan olabilirKara kedi
Ya sokaktan koparip geliyorum sanarsin elimde büftek var nasil bir ortalik yıkma miyavlamaama sokak kedileri böyle hepsi ot yer çok severler hos büftek olsa elimde ki donüp bakmaz değisik bir kedi yediklerimizle asla ilgilenmez birtek kuru mama yiyor yas mama bile yemez değisik tür bazen vegan olduğunu düşünüyorum kıvırcikta yiyor sebze çorbasıda ypğurt çorbasıda
Kız valla bibiyi çekerken seni itmiş oldum.valla yanlışlıkla hajajakkayesa sen beni niye bdv bataklığına çekmeye çalışıyorsun bi etiketlemeler filan he anlat bakim, senden ötürümü bdv ye batcam he yesa söyle bakalım kimden ötürü?benden ötürümü, senden ötürü
afsjhajdhfahd agzını kırarım senin kadın kafadjfValla bana 10 seneki yazdiklarimı getirsinler hep aynı bunlar hep sexama bende değişen birsey var zayıflayım fiyuuu oldum kendine burada yalan bi hayat kuranları hiç anlamiyacağim galiba kimi kandıriyorsun sadece kendini üzücü maa hastalık tabi buda bu zeynep vardi hiç unutmam Led_BiR_Vele_DisTiri da hiç unutmaz kuzum
Aha olay var, neymiş neymiş nolmuşafsjhajdhfahd agzını kırarım senin kadın kafadjf
Ahaha bibi anlatsınAha olay var, neymiş neymiş nolmuş
Ahaha bibi anlatsın
Ahahaha bibi anlatsin o komik anlatıyor ahahasen anlat bibi bdv de geç gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?