- 30 Aralık 2009
- 23.935
- 96.506
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.841
Hani bu zeynep vsrya kocası koltuğu yakan işte dr um kıyamam
Doktorumu da zamanında incitmişlerHani bu zeynep vsrya kocası koltuğu yakan işte dr um kıyamamnasıl inaniyor ona biz inanmayanlara atar gider sonuna kadar savunuyor üzüluyor falan agzımızı kırıyor resmen ama sonunda bu kişi fake çıkıyor o günden sonra bir daha kimseye güvenemedi
Çook çok üzüldüydum kıyamisuDoktorumu da zamanında incitmişler
Şu anda surda olmak icin neler vermezdimEki Görüntüle 2833665
Umutsuzca çamaşır teliyle kavga eden ben . Sonunda pes ettim , benim exe bir kahve ısmarlama zamanı geldi
Keşke olsaydın , bir haftadır çimleri görmemek icin bahçeyle köşe kapmaca oynuyorumŞu anda surda olmak icin neler vermezdim
Nasıl yuvarlanirdim oralarda esimle top falan oynardik lusimle de yakalamaç sonra termosta çay kahveKeşke olsaydın , bir haftadır çimleri görmemek icin bahçeyle köşe kapmaca oynuyorum
Selam. Ben de gece biraz geç uyuyup takip ediyim diyorum ama elimde tel düşüyor uykudan. Tutamıyorum.ben hiç uyumadım desem yeridir.
Ekran takibi yapmaktan :)
Doğru güzel piknik te yapılır aslında . Ama senin en azından beraber yapacağın bir kocan varNasıl yuvarlanirdim oralarda esimle top falan oynardik lusimle de yakalamaç sonra termosta çay kahvehayaller hayatlar
Yanlız olsamda olurdu keyif p... Olmak bunu gerektirirDoğru güzel piknik te yapılır aslında . Ama senin en azından beraber yapacağın bir kocan var
Ne oldu simdi hiç haber izlemiyorumSoykırım dedi ya adamm sözün bittiği yer. 2 laf ederdim de banlanırım
Biden ermeni olayları soykırımdır dedi. Borsa dibi görür pazartesi. Doları hiç demeyeyim. Bir kaç ay sonra tazminat bile isterler türkiyeden aynı 2. Dünya savaşı sonrası almanların ödediği gibiNe oldu simdi hiç haber izlemiyorum
Keyif p...liği en sevdiğimizdir her daimYanlız olsamda olurdu keyif p... Olmak bunu gerektirir
Görsün ceycey ben bir süre sonra düzeleceğini düşünüyorum. Siyasette bu tür sebepler bitmez.Biden ermeni olayları soykırımdır dedi. Borsa dibi görür pazartesi. Doları hiç demeyeyim. Bir kaç ay sonra tazminat bile isterler türkiyeden aynı 2. Dünya savaşı sonrası almanların ödediği gibi
Benimki stopta patladı ya bakmıyordum pekdr_yad bu sxp eksiye falan düşüp bizi borçlu çıkarmazlar dimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?