Bibibella gel anlat bi merak ettim
Hani bu zeynep vsrya kocası koltuğu yakan işte dr um kıyamam nasıl inaniyor ona biz inanmayanlara atar gider sonuna kadar savunuyor üzüluyor falan agzımızı kırıyor resmen ama sonunda bu kişi fake çıkıyor o günden sonra bir daha kimseye güvenemedi

Doktorumu da zamanında incitmişler

Ne oldu simdi hiç haber izlemiyorum
Biden ermeni olayları soykırımdır dedi. Borsa dibi görür pazartesi. Doları hiç demeyeyim. Bir kaç ay sonra tazminat bile isterler türkiyeden aynı 2. Dünya savaşı sonrası almanların ödediği gibi

Biden ermeni olayları soykırımdır dedi. Borsa dibi görür pazartesi. Doları hiç demeyeyim. Bir kaç ay sonra tazminat bile isterler türkiyeden aynı 2. Dünya savaşı sonrası almanların ödediği gibi
Görsün ceycey ben bir süre sonra düzeleceğini düşünüyorum. Siyasette bu tür sebepler bitmez.

dr_yad bu sxp eksiye falan düşüp bizi borçlu çıkarmazlar dimi :))
Benimki stopta patladı ya bakmıyordum pek şimdi baktım düşmüş yine. Ben yarın ve pazartesi itibariyle eski yerine yaklaşır diye düşünüyorum, btc oynaklık yapmazsa tabii. Sxpden soğudum ya... Tekrar da almadım düşünüyorum daha almayi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…