İlk kez abd de açıkça başkan söyledi. Ben bu işin kolay bitmeyeceğini düşünüyorum.
Avrupa ülkelerinin çoğu (ilişkimizin iyi olduğu almanya italya dahil), rusya falan soykırım olarak kabul ediyor zaten resmi olarak. Demek ki dünyanın sonu değil :)) Bu tür olaylar biraz da karşılıklı koz olarak kullanılıyor. Şimdilik ne kadar papaz olursak olalım uzun vadede türkiyeden vazgeçmezler, bi süre düşüş olur yine düzelir.

Borsa tabiki düzelir kuzum onu kastetmedim ben ama başka şeyler olacak

Kızım artık hergün ağlıyor arkadaş istiyorum diye durduramıyorum artık çok ağlıyor pisikoloji kalmadı kimsede

Cyrptokahin diye bi twitter profili var, o diyo ki haziran temmuza kadar alım yapmayın. Benim için çok geç içeride ve tersteyim usdt geçemem, siz kurtarın kendinizi :))

Kızım artık hergün ağlıyor arkadaş istiyorum diye durduramıyorum artık çok ağlıyor pisikoloji kalmadı kimsede
Benimki de sinirli ergenliğede giriyor idare ediyoruz napalım. Oyalamaya çalış beraber oyun kurup oynayın tenha yerlerde dışarda top oynayın bisiklete binsin. Tanıdık çocuklarlada görüntülü konuştur yaşı 3 den büyük ise

Cyrptokahin diye bi twitter profili var, o diyo ki haziran temmuza kadar alım yapmayın. Benim için çok geç içeride ve tersteyim usdt geçemem, siz kurtarın kendinizi :))
Temmuzda düzelecekse ne farkeder paramiz uçmuyor sonuçta ama bence o kadar sürmez en kötü bi iki haftaya düzelir hersey diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…