- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.861
Valla ben değilimKimmiş kar edip tatile giden? Ödemelerimizi zor yapıyoruz son 2 aydır
İlk kez abd de açıkça başkan söyledi. Ben bu işin kolay bitmeyeceğini düşünüyorum.Görsün ceycey ben bir süre sonra düzeleceğini düşünüyorum. Siyasette bu tür sebepler bitmez.
Tatile gitmeyi unuttuk. Yürümeyi unutmak gibi oldu adetaValla ben değilimama tatili nasıl özledim anlatamam bilseydim böyle olacağını daha çok tadını çıkarırdım
Kendime ülke mi kursam ne sizi de alırım adı hunili yatırımcılar ülkesi olurGörsün ceycey ben bir süre sonra düzeleceğini düşünüyorum. Siyasette bu tür sebepler bitmez.
Yok ya@dr_yad bu sxp eksiye falan düşüp bizi borçlu çıkarmazlar dimi :))
Avrupa ülkelerinin çoğu (ilişkimizin iyi olduğu almanya italya dahil), rusya falan soykırım olarak kabul ediyor zaten resmi olarak. Demek ki dünyanın sonu değil :)) Bu tür olaylar biraz da karşılıklı koz olarak kullanılıyor. Şimdilik ne kadar papaz olursak olalım uzun vadede türkiyeden vazgeçmezler, bi süre düşüş olur yine düzelir.İlk kez abd de açıkça başkan söyledi. Ben bu işin kolay bitmeyeceğini düşünüyorum.
Valla bana uyar, benim işyerindeki odamın ayrı para birimi, bayrağı falan var. Milli marşım eksik bir tek. Çabuk adapte olurum senin ülkeye de.Kendime ülke mi kursam ne sizi de alırım adı hunili yatırımcılar ülkesi olur
Borsa tabiki düzelir kuzum onu kastetmedim ben ama başka şeyler olacakAvrupa ülkelerinin çoğu (ilişkimizin iyi olduğu almanya italya dahil), rusya falan soykırım olarak kabul ediyor zaten resmi olarak. Demek ki dünyanın sonu değil :)) Bu tür olaylar biraz da karşılıklı koz olarak kullanılıyor. Şimdilik ne kadar papaz olursak olalım uzun vadede türkiyeden vazgeçmezler, bi süre düşüş olur yine düzelir.
Kızım artık hergün ağlıyor arkadaş istiyorum diye durduramıyorum artık çok ağlıyor pisikoloji kalmadı kimsedeAhh canım eşim esnaf söyleyeceğim o kadar şey varki banlanmaktan korkuyorum...
Maddi manevi çöktü toplum..
Bu hafta uzun zaman sonra ilk defa eşimle markete gittim genelde eşim alıp geliyordu ben acil olmadığı sürece çıkmıyorum eşim seninle birlikte alışveriş yapmayı özlemişim diyor normal zamanda günlük aktivemiz olan şeylere bile hasretiz..
Yetişkinlerin psikolojisi bozuldu da ben en çok çocuklarımıza üzülüyorum asosyal yetisiyorlar oğlumun bir tane arkadaşı yok
Cyrptokahin diye bi twitter profili var, o diyo ki haziran temmuza kadar alım yapmayın. Benim için çok geç içeride ve tersteyim usdt geçemem, siz kurtarın kendinizi :))Benimki stopta patladı ya bakmıyordum pekşimdi baktım düşmüş yine. Ben yarın ve pazartesi itibariyle eski yerine yaklaşır diye düşünüyorum, btc oynaklık yapmazsa tabii. Sxpden soğudum ya... Tekrar da almadım düşünüyorum daha almayi:))
Ne olacak meselaBorsa tabiki düzelir kuzum onu kastetmedim ben ama başka şeyler olacak
Benimki de sinirli ergenliğede giriyor idare ediyoruz napalım. Oyalamaya çalış beraber oyun kurup oynayın tenha yerlerde dışarda top oynayın bisiklete binsin. Tanıdık çocuklarlada görüntülü konuştur yaşı 3 den büyük iseKızım artık hergün ağlıyor arkadaş istiyorum diye durduramıyorum artık çok ağlıyor pisikoloji kalmadı kimsede
Bozok ve michael von de poppe ve de sana güveniyorum bibi sxp konusunda :))Yok ya
O da yasakkk sitede konuşmak. Munem acı biber sürer dilimeNe olacak mesela
Temmuzda düzelecekse ne farkeder paramiz uçmuyor sonuçta ama bence o kadar sürmez en kötü bi iki haftaya düzelir hersey diye düsünüyorumCyrptokahin diye bi twitter profili var, o diyo ki haziran temmuza kadar alım yapmayın. Benim için çok geç içeride ve tersteyim usdt geçemem, siz kurtarın kendinizi :))
Bende bozokaBozok ve michael bon de poppe ve de sana güveniyorum bibi sxp konusunda :))
Bibi bacım ne diyorsunnnn?Hos kime guvendiysek arkamızdan yedik
Gerçektir heralde bilmiyorum kiGerçek adımı adı çok sexi imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?