Birşey sormak istiyorum borsadan anlayan arkadaşlara.
Şimdi galata da biz 5.60 dan aldık sonra çok fazla bir artık olmadı. Bugün yeniden almak istersen yine 6 nin altındadır lot fiyatı.
Önümüzdeki ziraat de oransal olduğu için küçük yatırımcı için mantıklı değil evet. Büyük paralar yatırıp 1.60 dan almak yerine borsaya düştüğü zaman ne kadar artabilir ki yine 2 bin altinda olur. Değil mi? 5-10 lot için halka arza girmek pek mantıklı değil o zaman

Sadece 2020 rallisinde mi böyleydi geçmiş yıllarda da aşağı yukarı günlük böyle rakamlar oluyo muydu ceycey? Kamuoyu yoklaması
geçmiştede kazandı mihail.bazı harcamalarımız var oralara gitti.onları yazamam ifşa olurummm.bir ilacım 420 dolardı benim mesela aylarca kullandım.türkiyede yok yurtdışından geldi hep

geçmiştede kazandı mihail.bazı harcamalarımız var oralara gitti.onları yazamam ifşa olurummm.bir ilacım 420 dolardı benim mesela aylarca kullandım.türkiyede yok yurtdışından geldi hep
Harcanır canım o ayrı, şunu anlamak için soruyorum, 2020de hemen hemen tüm hisseler aşırı yükselmiş ya günlük trade karları yükselmiş haliyle. Zaten tecrübeli bir borsacının piyasa durgunken de iyiken de kazanacağına inanıyorum ama mesela 2020de 5000 tl/gün kazanmıştır ama önceki yıllarda bu kadar değildir gibi.

önceki yıllarda da kazandı çünkü yüksek para koyuyor hisse yüzde 2 artsa satıp kazanıyor gibi gibi.kredi alıyor günlük yatırım şirketinden mesela kendi sermayesi 300000 tl diyelim 600000 de yatırım şirketi veriyor 900000 bin tl lik alıyor satıyor.tavana falan gerek kalmıyor bu durumda.aynı günde krediyi iade ediyor tekrar alıyor

Ooooo muhabbet koyu zenginler kulübü onur üyeleri topikte
Servet üstüne servet yapmanın sırları, incelikleri anlatılıyor, ceycey hanım elmas ve pırlanta kaplı tahtından servetimi nasıl yaptım kitabını imzalarken gıcırdayan sandalyemden bildiriyorum hepinize hayırlı geceler

S Sonilmek rahatsız olduğunuzu okudum sanki, çok geçmiş olsun.

Testereyle doğruyolar bizi abla ne zaman bitecek bu çile

Her şeye rağmen vazgeçmeyip üç kuruşumuzla hisse toplamaya devam ediyoruz bi de :)) bizi gidi kılıksızlar

Hoşgeldin mune zenginler kulubünün en zengin üyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…