- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.061
Evet mikrofon sende ceyceySadece 2020 rallisinde mi böyleydi geçmiş yıllarda da aşağı yukarı günlük böyle rakamlar oluyo muydu ceycey? Kamuoyu yoklaması
Konuş kız ceyceyEvet mikrofon sende ceycey
geçmiştede kazandı mihail.bazı harcamalarımız var oralara gitti.onları yazamam ifşa olurummm.bir ilacım 420 dolardı benim mesela aylarca kullandım.türkiyede yok yurtdışından geldi hepSadece 2020 rallisinde mi böyleydi geçmiş yıllarda da aşağı yukarı günlük böyle rakamlar oluyo muydu ceycey? Kamuoyu yoklaması
önce beni gruba alın.Konuş kız ceycey
Harcanır canım o ayrı, şunu anlamak için soruyorum, 2020de hemen hemen tüm hisseler aşırı yükselmiş ya günlük trade karları yükselmiş haliyle. Zaten tecrübeli bir borsacının piyasa durgunken de iyiken de kazanacağına inanıyorum ama mesela 2020de 5000 tl/gün kazanmıştır ama önceki yıllarda bu kadar değildir gibi.geçmiştede kazandı mihail.bazı harcamalarımız var oralara gitti.onları yazamam ifşa olurummm.bir ilacım 420 dolardı benim mesela aylarca kullandım.türkiyede yok yurtdışından geldi hep
Hahah Tamamen izoleysen neden olmasın biz tamamen izole yaşıyoruzBana getir çocuğu
önceki yıllarda da kazandı çünkü yüksek para koyuyor hisse yüzde 2 artsa satıp kazanıyor gibi gibi.kredi alıyor günlük yatırım şirketinden mesela kendi sermayesi 300000 tl diyelim 600000 de yatırım şirketi veriyor 900000 bin tl lik alıyor satıyor.tavana falan gerek kalmıyor bu durumda.aynı günde krediyi iade ediyor tekrar alıyorHarcanır canım o ayrı, şunu anlamak için soruyorum, 2020de hemen hemen tüm hisseler aşırı yükselmiş ya günlük trade karları yükselmiş haliyle. Zaten tecrübeli bir borsacının piyasa durgunken de iyiken de kazanacağına inanıyorum ama mesela 2020de 5000 tl/gün kazanmıştır ama önceki yıllarda bu kadar değildir gibi.
2500 e 400 kazanıyorsak parti kur oy verelimolur tabiki.2500 koy 400 al günde.biz çok yaptık bunu
Seni gruba almayanı benönce beni gruba alın.
Grup işi yattıydı ceycey en son, pek kimse kalmadı orada son zamanlardaki tecrübelerimiz grubun baş ağrıttığını gösterdi, gidersen benden de selam söyle kızlaraönce beni gruba alın.
kız milyonlarla oynayan vardı aramızda 400 tlnin neyine inanmıyorsun?2500 e 400 kazanıyorsak parti kur oy verelim
İyi de en son millet çıkmadı mıydı bu iş olmuyor diye :))Seni gruba almayanı ben
aa sende mi yoksun artık.Grup işi yattıydı ceycey en son, pek kimse kalmadı orada son zamanlardaki tecrübelerimiz grubun baş ağrıttığını gösterdi, gidersen benden de selam söyle kızlara
Haha kim o terbiyesizİyi de en son millet çıkmadı mıydı bu iş olmuyor diye :))
Gunde 400 tl cok para be bacim ben gibi fakir için hemen memelerimi yaptırımim bak bi el at kankine en son bunu dedigimde elimize verdiler ama olsundukız milyonlarla oynayan vardı aramızda 400 tlnin neyine inanmıyorsun?
Testereyle doğruyolar bizi abla ne zaman bitecek bu çileOoooo muhabbet koyu zenginler kulübü onur üyeleri topikte
Servet üstüne servet yapmanın sırları, incelikleri anlatılıyor, ceycey hanım elmas ve pırlanta kaplı tahtından servetimi nasıl yaptım kitabını imzalarken gıcırdayan sandalyemden bildiriyorum hepinize hayırlı geceler
S Sonilmek rahatsız olduğunuzu okudum sanki, çok geçmiş olsun.
Hoşgeldin muneOoooo muhabbet koyu zenginler kulübü onur üyeleri topikte
Servet üstüne servet yapmanın sırları, incelikleri anlatılıyor, ceycey hanım elmas ve pırlanta kaplı tahtından servetimi nasıl yaptım kitabını imzalarken gıcırdayan sandalyemden bildiriyorum hepinize hayırlı geceler
S Sonilmek rahatsız olduğunuzu okudum sanki, çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?