- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.081
Hay allah kim acebası :))Haha kim o terbiyesiz
fake de değilim hem bak yuppiye sor onda telefonumda var resmimi de gördü ameliyat resimlerime kadar hemi de.en şişko resimlerimi attım kıza ki reelde görünce aa aslında ne kadar zayıfmışsın desin diye ha ha haHaha kim o terbiyesiz
Anlamazlar bunlar azizim anlamazlarO 2 lot düşen kişi benimne dalga geçiyonuuz hiç lotu olmayandan 2 lot öndeyim sonuçta
İşte aradıgim pozitiflikO 2 lot düşen kişi benimne dalga geçiyonuuz hiç lotu olmayandan 2 lot öndeyim sonuçta
Bende grupta yokum yavriko ama bak meme onemli yaptıracagimfake de değilim hem bak yuppiye sor onda telefonumda var resmimi de gördü ameliyat resimlerime kadar hemi de.en şişko resimlerimi attım kıza ki reelde görünce aa aslında ne kadar zayıfmışsın desin diye ha ha ha
o kişiye bile para kazandırmışlığı var benim gocanınnnnGunde 400 tl cok para be bacim ben gibi fakir için hemen memelerimi yaptırımim bak bi el at kankine en son bunu dedigimde elimize verdiler ama olsundu
Tam dayaklıkmışHay allah kim acebası :))
Ya çıkacak mı bu gümüş gerçekten o zaman ben gümüşçülerin kralıyım 1 kilo var eşimde eğer çok çıkarsa sizi tanımam çıkarım gruptan ona göreYa bdvdeki her topige gidip gumus alın gümüş diyesim var ahahahhah
Aynen ceyceye kefilim. Ama gruptada kimse kalmadı ceycey onada kefilimfake de değilim hem bak yuppiye sor onda telefonumda var resmimi de gördü ameliyat resimlerime kadar hemi de.en şişko resimlerimi attım kıza ki reelde görünce aa aslında ne kadar zayıfmışsın desin diye ha ha ha
Peki benim memelerYa çıkacak mı bu gümüş gerçekten o zaman ben gümüşçülerin kralıyım 1 kilo var eşimde eğer çok çıkarsa sizi tanımam çıkarım gruptan ona göre
Çoklu alıntı yapmayi beceremedim soran arkadaşlarım mune abla çok teşekkür ederim. Tansiyonum bugün 70/50 di sürekli şuan daha iyiyimOoooo muhabbet koyu zenginler kulübü onur üyeleri topikte
Servet üstüne servet yapmanın sırları, incelikleri anlatılıyor, ceycey hanım elmas ve pırlanta kaplı tahtından servetimi nasıl yaptım kitabını imzalarken gıcırdayan sandalyemden bildiriyorum hepinize hayırlı geceler
S Sonilmek rahatsız olduğunuzu okudum sanki, çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım hayırdır ne ilacı kullanıyorsunİyi akşamlar güzel grubumun güzel insanları bugün hep okudum yazamadım akşama kadar düşük tansiyonla uğraştım ilaçların yan etkisi galiba..
neyyy 1 kilo gümüşün mü var_gel sarılalımm en iyi arkadaşım sensin bundan sonraYa çıkacak mı bu gümüş gerçekten o zaman ben gümüşçülerin kralıyım 1 kilo var eşimde eğer çok çıkarsa sizi tanımam çıkarım gruptan ona göre
Burası daha iyi ceycey, hisse konuşuyoruz genel topikte riskli falan demiştik ama aldığımız hisseler zaten spk ile papaz olmalık değil, genele yazıp birbirimize fikir vermek daha iyi oluyor. Zaten spk da bana ereğliyi pazarlıyor diyosa buyursun desinaa sende mi yoksun artık.
kahve makinesinden memeye terfi ettin sen de biz ne yapalımmBi el atın be kankinize el birliğiyle
tmmm teke tek takılırız o zaman sorunda olmaz hemmmBurası daha iyi ceycey, hisse konuşuyoruz genel topikte riskli falan demiştik ama aldığımız hisseler zaten spk ile papaz olmalık değil, genele yazıp birbirimize fikir vermek daha iyi oluyor. Zaten spk da bana ereğliyi pazarlıyor diyosa buyursun desin
Tüm gruplardan çıktım bi tanesinden çıkmadım ama pek yoğun yazılmıyor oraya da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?