- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ordan açamayacağı icin geri burdan döndü, o zaman da söylemiştim, tek derdi para ,gerisi mühim değilUmarım aynı kişi değillerdir. Mütemadiyenüzgünün son açtığı konudan sonra o kocanın yüzüne bakmaması gerekiyordu çünkü beraber ev alma planları yapması değil.
Ve o da araba sürmeyi bilmiyordu .Mütemadiyenüzgünün eşinin maaşı da düşecekti birkaç aya.
Bak sen Allah'ın işine.
Ama aynı kişi değilsiniz tabi.
Çünkü en son anlattıklarının geri dönüşü yoktu,simdi ordan sustu .Gene tek derdi olan paraya döndüVe nedense bi süre mütemadiyenüzgün buralarda oluyor, sonra kayboluyor lulutaş geliyor
Kayınvalidenin yanına da taşınacak mısınızEv alamayız imkansız hayatı yaşamayalım mı mesela birkaç ay sonra maaşı 2 bin TL kadar düşecek ama hiçbir ek plan yok
Bahsettiğiniz üyeyi biliyorum ama o ben değilim. Dünyada tek engelli ben değilim ki ya da maddi konularda eşiyle anlaşamayan
Kocanın maaşı bir iki aya düşecek kısmını atlamışsınAynı sitede:
Görme engeli
Rehberlik öğretmeni
Bir dikili ağacınız yok
Tek çocuk
Aynı yaş çocuk
Şiddetli koca
Yağni... Değilsinizdir aynı kişi. Hele ki aynı forum sitesinde filan böylesine bir tesadüf... Hep olur.
Kocanın maaşı bir iki aya düşecek kısmını atlamışsın
Madem aynı şeyleri olduğu gibi paylaşacaktı, niye ikinci hesap kullanma gereği duydu ki?Aynı sitede:
Görme engeli
Rehberlik öğretmeni
Bir dikili ağacınız yok
Tek çocuk
Aynı yaş çocuk
Şiddetli koca
Yağni... Değilsinizdir aynı kişi. Hele ki aynı forum sitesinde filan böylesine bir tesadüf... Hep olur.
Bi çeşit fantazi bu.Madem aynı şeyleri olduğu gibi paylaşacaktı, niye ikinci hesap kullanma gereği duydu ki?
Niye düşüyor ya?Kocanın maaşı bir iki aya düşecek kısmını atlamışsın
En bombe olanı, ikisininde aynı zamanlarda eşlerinin maaşının 2000 TL civarı düşecek olması.Aynı sitede:
Görme engeli
Rehberlik öğretmeni
Bir dikili ağacınız yok
Tek çocuk
Aynı yaş çocuk
Şiddetli koca
Madem aynı şeyleri olduğu gibi paylaşacaktı, niye ikinci hesap kullanma gereği duydu ki?
eğer aynı kişi iseNiye düşüyor ya?
Konuları inceliyorum bakim daha neler çıkacak.Heh ona da bu konuda vakıf oldum.
Bu iki kadının kaderleri yazılırken, araya karbon kağıdı koymuşlardır yani, olur öyle.
Valla asker miymiş neymiş, izmire geleceklermiş burda maaşı düşecekmiş. Diğer hesaptan anlattığı bu.Niye düşüyor ya?
Bence başta paylaşma niyeti yoktu. Konu konuyu açtı, ifşa ihtimali aklına gelmedi.Madem aynı şeyleri olduğu gibi paylaşacaktı, niye ikinci hesap kullanma gereği duydu ki?
eğer aynı kişi ise
diğer konusunda eşinin silahının alınması geri hizmete verilmesi mevzusu vardı
herhalde geri hüzmetten dolayı maaşta azalma oluyor
Doğuda mi görev yapıyorlar bu karı koca? Hem Doğu tazminatı olmayacak hem de adamın silahı alınacak yani, maaşlar ondan düşecek.Valla asker miymiş neymiş, izmire geleceklermiş burda maaşı düşecekmiş. Diğer hesaptan anlattığı bu.
Eşimin bazı huyları var gerçekten anlam veremiyorum. Akşam işten gelince gün boyu herkesle uğraşır şaka yapar durur ama boşboş şakalar. Şu annem de bizimle kalıyor. Anne sen bizi kıskanıyor musun ypk ssn aslında daha yaşlıson saklıyorsun yok işte niye bağırıyorsun bana ama ortada bunlarla alakalı hiçbşr şey yok. Sadece karşı tarafı sinir etmek ilgi çekmek için yapıyor.
Çok boş konuşur mesela. Canı sıkılır gıcık etmek için boş boş konuşur. Ablamin ağzının kenarında peynir kalmış küçücük ben söyledim silsin diye yemekte hemen ablama iyy ağzının her yeri peynir öbür tarafa bak falan dedi bunu gıcık edip gülmek için yapıyor gelir ayağına basar kızdırmak için böyle sacmasapan huyları var
Evet doğudalar.Doğuda mi görev yapıyorlar bu karı koca? Hem Doğu tazminatı olmayacak hem de adamın silahı alınacak yani, maaşlar ondan düşecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?