Yatırım konuları eşin pasifliği

Lulu canım ben hep senin konunda bağlandığım için çok fazla yorum yapmak istemiyorum.

Ama işinle ilgili takıldığım nokta şu madem gezmesi yok içmesi yok tozması yok bu parayı ne yapıyor elektronik eşya kıyafet yani bana mantıklı gelmiyor. Bence sen eşinle arandaki ilişkiyi gözden geçir

Umarım aynı kişi değillerdir. Mütemadiyenüzgünün son açtığı konudan sonra o kocanın yüzüne bakmaması gerekiyordu çünkü beraber ev alma planları yapması değil.
Ordan açamayacağı icin geri burdan döndü, o zaman da söylemiştim, tek derdi para ,gerisi mühim değil

Bahsettiğiniz üyeyi biliyorum ama o ben değilim. Dünyada tek engelli ben değilim ki ya da maddi konularda eşiyle anlaşamayan

Aynı sitede:
Görme engeli
Rehberlik öğretmeni
Bir dikili ağacınız yok
Tek çocuk
Aynı yaş çocuk
Şiddetli koca

Yağni... Değilsinizdir aynı kişi. Hele ki aynı forum sitesinde filan böylesine bir tesadüf... Hep olur.

Kocanın maaşı bir iki aya düşecek kısmını atlamışsın

Madem aynı şeyleri olduğu gibi paylaşacaktı, niye ikinci hesap kullanma gereği duydu ki?

En bombe olanı, ikisininde aynı zamanlarda eşlerinin maaşının 2000 TL civarı düşecek olması.
Kendi kendini yine ele verdi lulucuk.

eğer aynı kişi ise

diğer konusunda eşinin silahının alınması geri hizmete verilmesi mevzusu vardı
herhalde geri hüzmetten dolayı maaşta azalma oluyor
Valla asker miymiş neymiş, izmire geleceklermiş burda maaşı düşecekmiş. Diğer hesaptan anlattığı bu.
Doğuda mi görev yapıyorlar bu karı koca? Hem Doğu tazminatı olmayacak hem de adamın silahı alınacak yani, maaşlar ondan düşecek.

Kocaların şu şakacılık(!) huyları da pek benzermiş hımm.
Tabii bu üyelikte daha kısa verilmiş, diğerinde döktürülmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…