Yatirim

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Eger paraniz olsa neye yatirim yapardiniz? Bu soruyu sohbet icin aciyorum cunku gecenlerde bi topikte birinin bahce alip simdi gayrimenkulden kazandigini ögrendim.. bu sans isi midir yoksa isteyen yapabilir mi neye yatiracagini bilerek?

Param olsa bende gayrimekul veya topraga yatirirdim. Inanin gercektrn cok degerleniyorlar... topraktan veya insaatken bi daireye girseniz bile bittiginde degeri baya artabiliyor bulundugu konuma gore... ama az b8r miktar param olsa ilk tabi onu degendirmek icin altin doviz gibi yatirim araclarina yatiririm

Evet hangi topraga ve nereye yatirim yapilmasi gerektigini de iyi bilmeli bu da sanirim ticari zeka gerektiriyor..
Uzaktan tanidiklarimizin bir yerde varmis sonradan degerlenmis tabii simdi hic calismiyorlar bile, ama tabii biraz nasip isi bazilarinin ki :)
ama tabi muteahhitligini yapan da var

Evet hangi topraga ve nereye yatirim yapilmasi gerektigini de iyi bilmeli bu da sanirim ticari zeka gerektiriyor..
Uzaktan tanidiklarimizin bir yerde varmis sonradan degerlenmis tabii simdi hic calismiyorlar bile, ama tabii biraz nasip isi bazilarinin ki :)
ama tabi muteahhitligini yapan da var
Yeni gelisim gosteren bolgeler bu konuda daha iyi... meaela ben simdi istanbula gore konusayim pendik su bikac yildir iyi grlisim gosterdi.. oradan su bikac yil icerisinde ev alanlar yasadi... atasehir... 5-6 sene oncesine kadar varos ilce diye tanimlanabilirdi... ama butun is cebresi oraya kayinca oradaki evler bile suan cok degerli... su birkac yil icinde sultanbeyli samandira ve yrnidogan bolgeleri de cok degerlenecek.

ben bir sepet yapardım altın,döviz,borsa,bitcoin belli oranlarda alırdım.Tüm yumurtaları aynı sepete koymamak lazım :confused:

Back
X